Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Ετσι γίνονται οι συμφωνίες. Οι τελικές αποφάσεις δεν παίρνονται ούτε στα υπουργεία, ούτε στις πρωθυπουργικές οικίες. Παίρνονται σε μυστικές συναντήσεις, μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας και οι πρωταγωνιστές είναι πάντα οι “εκλεκτοί”.
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά με πολλούς περισσότερους “εκλεκτούς” προσκεκλημένους πάρθηκε η απόφαση για την δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ στη νήσο Τζέκυλ.

Ακολουθεί μέρος του άρθρου που δημοσιεύτηκε στην “Daily Mail”

By Richard Pendlebury

Ο Εβραίος Λόρδος Μάντελσον, ο πρώην υπουργός Εμπορίου στην ΕΕ, ο γόνος της εβραϊκής Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας των Ρόθτσιλντ στην Αγγλία, Νάθαν Ρόθτσιλντ και ο Ρωσοεβραίος ολιγάρχης Ολεγκ Ντερίπασκα συναντήθηκαν σε ένα γεύμα στην Μόσχα όπου έκλεισαν συμφωνία 500 εκατομμυρίων δολλαρίων, που θα οδηγήσει στην ανεργία 300 Βρετανούς.

Ο εβραϊκής καταγωγής Λόρδος Μάντελσον που ήταν Επίτροπος Εμπορίου στην ΕΕ και ο δεύτερος κατα σειρά στην Κυβέρνηση του Γκόρντον Μπράουν
Επίσης Εβραίος ήταν και ο πρώην υπουργός του Μπράουν, ο Μίλιμπαντ.


Στο παρελθόν, πριν το 2006, ο Μάντελσον είναι αρνηθεί ακόμη και να μιλήσει με τον Ντερίπασκα σχετικά με τις εισαγωγές αλουμινίου απο την Ρωσία στην ΕΕ. Η παρουσία του στο δείπνο επιβεβαιώθηκε απο αυτόπτες μάρτυρες.

Ρωσικές πηγές είπαν οτι πήγε στην Μόσχα πετώντας απο την Ελβετία σε ένα ιδιωτικό τζέτ που ανήκε στο στενό σύμβουλο του Ντερίπασμα. Ο Ρόθτσιλντ και ο Μάντελσον είναι φίλοι εδώ και χρόνια, ενω ο Νάθαν Ρόθτσιλντ είναι και σύμβουλος του Ντερίπασκα.
Η πτήση δεν ήταν προγραμματισμένη ούτε η συνάντηση, σε τέτοιο βαθμό που ο Μάντελσον δεν είχε καν βίζα.

Ο Χαζαροεβραίος ολιγάρχης απο την Ρωσία Ντερίπασκα – Είναι ο ιδιοκτήτης της “Rusal” και της “Alcoa”, του κολοσού απο την Ρωσία που κατασκευάζει αλουμίνιο


Ο γόνος της εβραϊκής οικογένειας των Ρόθτσλιντ, ο Νάθαν. Η οικογένεια υπολογίζεται οτι κατείχε το μισό πλούτο του πλανήτη πριν απο 200 χρόνια. Σήμερα σύμφωνα με ειδικές έρευνες κατέχουν 15000 εταιρείες απο τις οποίες οι 1500 περίπου είναι διοκητικές

Αλλοι δισεκατομμυριούχοι Ρωσοεβραίοι Ολιγάρχες:

16. (26)

Mikhail Khodorkovsky*

Yukos

15 (8)δισ. δολάρια


25. (49)

Roman Abramovich*

Sibneft

10.6 (5.7)


73. (68)

Mikhail Fridman*

Alfa Group

15.6 (4.3)


143. (147)

Viktor Vekselberg*

United Trade

3.3 (2.5)


143. (278)

Oleg Deripaska

Basic Element

3.3 (1.5)

 

310. (427)

Vladimir Dubov*

Yukos

1.8 (1.0)

 

406. (-)

German Khan*

TNK-BP

1.4 (-)

 

552. (-)

Alexander Abramov

EvrazHolding

1.0 (-)

 

http://antipliroforisi.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.