Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Οι κερδοσκόποι και η Ελλάδα- ο Γολγοθάς και η Ανάσταση

Οι κερδοσκόποι και η Ελλάδα- ο Γολγοθάς και η Ανάσταση
Ο Χριστός θα δώσει τέλος στην ύφεση…

Χάσαμε τον μπούσουλα και από λαός πρωτοπόρος και Έθνος ξακουστό στην οικουμένη καταντήσαμε τις τελευταίες δεκαετίες ασήμαντοι νεροκουβαλητές των δήθεν μεγιστάνων και νέων Φαραώ του πλανήτη γη… Καταντήσαμε δούλοι και προσηλωμένοι –τυφλοί υπηρέτες σκοτεινών μυαλών και εξουσιών!

Έλληνες Χριστιανοί απεγκλωβιστείτε τάχιστα από τα δίκτυα της ανομίας και την δαιμονική παγίδα που μας έκανε να ανεχόμαστε ενίοτε και να αποδεχόμαστε την κλεψιά και την απάτη.

Οι κερδοσκόποι αποκαλύφτηκαν και οι λογιζόμενοι ως μεγάλοι χρηματιστές δεν κάνανε τίποτε… Ο Θεός έχει τη λύση στο τραπέζι τους. Ε! Καιρός είναι τώρα να το πάρουν απόφαση για να ανοίξουν τα χέρια τους…

Όταν υπάρχει ένθερμη πίστη σαν των πρώτων χριστιανών και των αγίων μας στον τριαδικό και μόνο αληθινό Θεό, τότε και μόνον τότε, καλέ μου Χριστιανέ θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να διορθώσεις πνεύμα και εμπιστοσύνη στον Κύριο που φέρνει την ευημερία. Ένα μικρό κούνημα στην μικρή αυτή χώρα που λέγεται Ελλάδα ήταν αρκετό για να προκαλέσει μία έντονα πλέον διατυπωμένη ταραχή στα πρόσωπα όλων μας! «Βάλτε λοιπόν στα μυαλά σας καλά και χωνέψτε το πως χωρίς πίστη δεν υπάρχετε» φωνάζει συνεχώς γέροντας ασκητής από το Παγγαίο Όρος. Ευθαρσώς μάλιστα προτρέπει να επιστρέψουμε όλοι στο Σωτήρα Χριστό και με πίστη να εναποθέσουμε τα μικρά η μεγάλα προβλήματά μας.
Ιδού τώρα η ευκαιρία μας! Ας τρέξουμε με τη δύναμη της ψυχής για να προμηθευτούμε το εισιτήριο που θα μας βάλει στο τρένο της σωτηρίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η κρίση κορυφώθηκε κατά το χρονικό διάστημα που διανύουμε τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μας. Γιατί με τον Χριστό διανύουμε τον Γολγοθά μαζί Του. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα γινόταν αν ο Κύριος δεν έπαιρνε αυτή την απόφαση και δεν δεχόταν αυτόν τον εξευτελισμό σε ένδειξη της απόλυτης κυριαρχίας του ουρανού για την καθαρότητα των ουρανίων εντολών; Μα έτσι ο κόσμος θυμάται τι υπέστη ο Ιησούς Χριστός για να αποδείξει περίτρανα τη δόξα της Αναστάσεως.
Γι’ αυτό καλοί μου άνθρωποι μην αποθαρρύνεσθε από τις δαιμονικές, πρωτοφανείς σε ένταση, βόμβες της απογοήτευσης, της μιζέριας, της απελπισίας και της απόγνωσης, που δέχεται ανελέητα η χώρα μας από τα γνωστά πλέον σ’ όλους μας σκοτεινά μυαλά και από τους κατευθυνόμενους κερδοσκόπους, στους οποίους ανοίξαμε διάπλατα τις πόρτες για να αλωνίζουν ελεύθερα με τη γενικευμένη αποστασία μας…
Γυρίστε εδώ και τώρα στην ασφάλεια της τριαδικής πίστης. Διώξτε αμέσως τη ραθυμία που μας πωλούσαν άφθονη στις λαϊκές αγορές του χρήματος προσανατολίζοντας τον καθένα από εμάς στο εύκολο χρήμα, στην κατά κόρον ανηθικότητα και εν γένει στην ψευδαίσθηση της ευδαιμονίας του βδελυρού Σατάν. Ψευδαίσθηση που έκανε τους περισσότερους από εμάς να ανταλλάξουμε τον πολύτιμο θησαυρό της ζέουσας πίστης με σατανικές φιλοσοφίες που αλλοιώνουν το αληθινό νόημα της ζωής και το γνήσιο ορθόδοξο φρόνημα. Με φιλοσοφίες προσφοράς ηδονής και καλλιέργειας των παθών, που στόχο έχουν να καταργήσουν ότι θυμίζει το Θεό και να ασελγήσουν στον Αμπελώνα Του, τη γη…
Χάσαμε έτσι τον μπούσουλα και από λαός πρωτοπόρος και Έθνος ξακουστό στην οικουμένη καταντήσαμε τις τελευταίες δεκαετίες ασήμαντοι νεροκουβαλητές των δήθεν μεγιστάνων και νέων Φαραώ του πλανήτη… Καταντήσαμε δούλοι και προσηλωμένοι –τυφλοί υπηρέτες σκοτεινών μυαλών και εξουσιών! Μυαλών που για να ολοκληρώσουν το έργο τους επιχειρούν μέσα στο ήδη θολωμένο κοινωνικό περιβάλλον να ξεριζώσουν μνήμες από την ιστορία, που εμπράκτως αποδεικνύουν ότι η ευημερία στη χώρα αυτή, είναι πάντα ανάλογη με το βαθμό της πίστης των ορθοδόξων κατοίκων της στον τριαδικό Θεό! Ανάλογη με την εν Χριστώ σύνδεση γης και ουρανού.
Η χαλάρωση δε αυτής της ευλογημένης σχέσης του Έλληνα κληρικού η λαϊκού με τον τριαδικό Θεό και την Ορθοδοξία προκαλούσε τριγμούς και κλυδωνισμούς αβάστακτους σαν τους σημερινούς και διόγκωναν τα πάσης φύσεως προβλήματα προκαλώντας ταραχή και ανασφάλεια. Και χαλάρωση σημαίνει αποδοχή της εκκοσμίκευσης σε μορφές μίας απατηλής λογικοκρατίας που λειτουργεί ισοπεδωτικά σαρώνοντας με συγκεκριμένες παρερμηνείες τις αδιάλειπτες ευλογίες του ουρανού… Χαλάρωση σημαίνει να ελπίζουμε σε κάθε λογής άρχοντες που προβάλλονται ως σωτήρες που θα λύσουν τα προβλήματα που μας απασχολούν. Χαλάρωση σημαίνει να υπολογίζουμε τα πάντα, ακόμη και τον πλησίον μας υπό την οπτική του Μαμωνά. Χαλάρωση σημαίνει να θεωρούμε τον εφήμερο πλούτο συνώνυμο της ευτυχίας και να εθελοτυφλούμε μπροστά στο πέπλο της δυστυχίας που καλύπτει τους «ευτυχείς» πλουτοκράτες όταν σβήσουν τα τεχνητά –απατηλά φώτα του Βελζεβούλ.
Έλληνες Χριστιανοί απεγκλωβιστείτε τάχιστα από τα δίκτυα της ανομίας και την δαιμονική παγίδα που μας έκανε να ανεχόμαστε –έστω και φωνασκώντας- ενίοτε μάλιστα και να αποδεχόμαστε την κλεψιά και την απάτη. Ελευθερωθείτε από την σατανική παγίδα που επέβαλλε την πορνεία ως δήθεν φυσική και νόμιμη λειτουργία στην καθημερινότητά μας. Υψώστε στεντόρεια φωνή διαμαρτυρίας στις συνεχιζόμενες ύβρεις των δύστυχων αρχόντων μας προς την αγία Ορθοδοξία μας. Αντισταθείτε σθεναρώς στους βδελυρούς θανατηφόρους ιούς της πολυδιαφημιζόμενης σήμερα μοιχείας και στον ανθρώπινο εξευτελισμό που επιβάλλει η κάθε μορφή ανωμαλίας και δη ο κιναιδισμός. Γυρίστε την πλάτη στο κατευθυνόμενο ψεύδος που σας κάνει να περιφέρεστε, σαν τον πάλαι ποτέ δακτυλοδεικτούμενο αλήτη της γειτονιάς αναζητώντας να καλύψετε την ανασφάλεια της ψυχής σας στα κομματικά λημέρια σύγχρονων λήσταρχων οπαδών μίας κολασμένης ευδαιμονίας που προβάλλουν οι μασονικές στοές και οι εξουσίες του σκότους.
Σηκώστε τα χέρια ψηλά, όχι για να δείξετε πως παραμένετε αιχμάλωτοι στη δυστυχία αλλά για να εναποθέσετε και πάλι το σταυρό που κουβαλάτε είτε μικρό είτε μεγάλο στον Κύριο της ζωής, τον Σωτήρα Χριστό. Αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να σας φέρει τη λύτρωση οδηγώντας σας στα γαλήνια λιμάνια της Αναστάσεως.
Γίναμε ξένοι μεταξύ μας και χωρίς την προστασία του ουρανού φθάσαμε στο σημείο να σκιαζόμαστε από το διπλανό μας, να φοβόμαστε τον αδελφό μας, να απωλέσουμε ακόμη και το φιλότιμο που μας έκανε να ξεχωρίζουμε ως χώρα και ως Έθνος χαροποιώντας τον ουρανό. Η αγάπη έγινε συμφέρον και φθόνος. Η συνοχή μας ως λαός και ποίμνιο του τριαδικού Θεού διαλύθηκε με την πρωτοφανή αποστασία μας.
Ε! Τι λέτε; Θα μείνουμε έτσι αμήχανοι θεατές της γενικής πτώσης μας; Τι λέτε; Δεν είναι καιρός να επιστρέψουμε στο άρμα του ουρανού και να δώσουμε τέλος στην αποτυχία και τη μιζέρια που εισπράξαμε από το μιαρό Σατάν, ως απόρροια της απομάκρυνσής μας από το Θεό; Τι νομίζετε; Δεν έφθασε ο καιρός να ακούσουμε και πάλι τη διαχρονική φωνή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ «Στώμεν καλώς» και να σταματήσουμε την κατρακύλα μας προς τον αιώνιο θάνατο;

 

Καλοί μου Έλληνες χριστιανοί περίτρανα πλέον διαπιστώσατε από τις ραγδαίες εξελίξεις στην σύγχρονη κοινωνία μας και την λεγόμενη οικονομική κρίση, που ήρθε ως συνάφεια της εδώ και καιρό ηθικής κρίσης, που μαστίζουν τη χώρα μας, ότι ούτε το Δημόσιο, ούτε ο πολλά υποσχόμενος πολιτικός, πρόεδρος, πρωθυπουργός, υπουργός, υφυπουργός, βουλευτής δεν δύνανται να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη ευημερία.
Και μην γελιέστε από τα κατευθυνόμενα παπαγαλάκια της ελέγχουσας σήμερα το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ πλουτοκρατίας, που ασύστολα ψεύδονται κατ’ εντολή των αφεντικών τους υποστηρίζοντας ότι δήθεν οι μεγάλες χώρες της ευρωζώνης, η Γερμανία η η Γαλλία ακόμη και οι ΗΠΑ θα εκπονήσουν σχέδιο σωτηρίας της χώρας μας χτυπώντας τους αδίστακτους κερδοσκόπους. Μήπως λησμονείτε ότι οι πλουτοκράτες και οι μεγάλες αυτές χώρες αποτελούν αλληλένδετο κομμάτι της κερδοσκοπίας στο όνομα του λεγομένου εθνικού συμφέροντός τους; Μήπως λησμονήσατε τους τρόπους που τεχνηέντως είτε με θερμά επεισόδια με τους Τούρκους, είτε με το Σκοπιανό η το Κυπριακό και με το έντεχνο μποϋκοτάζ στον τουρισμό μας ευθύνονται άμεσα για την αύξηση του δημοσιονομικού χρέους; Μήπως λησμονήσατε πως ουδέποτε, όσο και να διαλαλούν σήμερα πως ήταν σύμμαχοι και φίλοι μας τύχαμε της ανιδιοτελούς προσφοράς τους που αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της πραγματικής φιλίας; Είδατε για παράδειγμα απέναντι στη δυσκολία και στο πρόβλημά μας πως λειτούργησαν οι Γερμανοί;
Πάψτε λοιπόν να ελπίζετε σε τυχάρπαστους παράλογους εξουσιαστές του χρήματος που τάζουν σωτηρία γιατί και πάλι θα γεμίσετε τις καρδιές σας με απελπισία, μιζέρια και απόγνωση. Οι κερδοσκόποι αποκαλύφτηκαν και οι λογιζόμενοι ως μεγάλοι χρηματιστές δεν κάνανε τίποτε… Ο Θεός έχει τη λύση στο τραπέζι τους. Ε! Καιρός είναι τώρα να το πάρουν απόφαση για να ανοίξουν τα χέρια τους…
Στρέψτε καλοί μου χριστιανοί την ελπίδα σας στον Κύριο μας Ιησού Χριστό. Αγκαλιάστε τη μετάνοια για να γίνετε μόνιμη συντροφιά Του! Απλώστε το χέρι σας και γίνετε φίλοι Του και αδελφοί Του. Και τότε είναι βέβαιο πως θα ακούσετε την προαναγγελία των φτερωτών αγγέλων Του ότι ο Χριστός θα δώσει τέλος στην ύφεση και θα μπει πάλι η χώρα αυτή η μικρή αλλά μεγάλη όμως, στην εύνοια του Χριστού, στο ρυθμό της ευημερίας.
Μα, για σταθείτε! Ακούγεται και κάτι άλλο από τον ουρανό. «Τα σκοτεινά μυαλά και οι κερδοσκόποι θα δοκιμάσουν την τιμωρία που μόνο ο ουρανός μπορεί να δώσει. Τίποτε καλοί μου αδελφοί δεν υπάρχει κρυφό. Έφθασε η ώρα να δείτε και τους εμπόρους με τα μεταλλαγμένα πως θα μαζευτούν. Έρχεται ο Κύριος με το μαστίγιο…»!
Ήρθε λοιπόν η ώρα να εκδιωχθούν εκτός του ναού του Θεού αυτοί οι αδίστακτοι έμποροι των μεταλλαγμένων που μολύνουν επί δεκαετίες τώρα τον άνθρωπο. Γιατί κάθε άνθρωπος αποτελεί ναός του Θεού, φέρει την πνοή του Κυρίου και αποτελεί εν δυνάμει ένα μικρό θυσιαστήριο… «και έπλασεν ο Θεός τον άνθρωπον χουν από της γης και ενεφύσησεν εις το πρόσωπον αυτού πνοήν ζωής και εγένετο ο άνθρωπος εις ψυχήν ζώσαν»(Γεν. 2, 7). Γι’ αυτό άλλωστε ψάλλει ο ψαλμωδός «Σήμερον ο Ναός ο έμψυχος, του μεγάλου Βασιλέως, εν ναώ εισέρχεται, αυτώ ετοιμασθήναι εις θείαν κατοίκησιν. Λαοί αγαλλιάσθε» και επιπλέον αποκαλεί την Παναγία μας «Καθαρώτατο ναό του Σωτήρος…» (Κοντάκιον Εισοδίων της Θεοτόκου).
Οι έμποροι αυτοί των μεταλλαγμένων στο όνομα του ασύδοτου και εύκολου πλούτου μόλυναν αυτόν τον ναό της ψυχής με τοξίνες και ορμόνες και επικίνδυνες ουσίες που κατέστησαν, ως ανεξέλεγκτο χείμαρρο τις ηδονές και τα πάθη. Τώρα λοιπόν έφθασε η ώρα να υποστούν την τιμωρία τους και να νιώσουν το μαστίγιο του Κυρίου να γκρεμίζει οριστικά τα πολυεθνικά μαγαζιά τους…

Συντάκτης: Ενας Δούλος Κυρίου
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

Related Posts
0 Comments

No Comment.