Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Οι εμφανίσεις των UFO και ο ερχόμενος ‘σωτήρας’


Μια ομιλία με θέμα τα ΑΤΙΑ, τον ‘αναμενόμενο Μεσσία’ και την ‘επικείμενη εποχή της ειρήνης’.

 

Περίπου 80 άτομα συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, στο Κοινοτικό Κέντρο Louden Nelson της πόλης Santa Cruz της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, για να παρακολουθήσουν εκδήλωση – ομιλία του ‘Share International’ με θέμα τα ΑΤΙΑ και την επιστροφή του ‘σωτήρα’, που είναι γνωστός ως “Μαϊτρέγια,” ή ο «Παγκόσμιος Δάσκαλος».

 

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν η Michiko Ishikawa, μία Γιαπωνέζα που έχει συνεργαστεί στενά, για περισσότερα από 30 χρόνια, με τον ιδρυτή του ‘Share’, Benjamin Creme (87χρονος Σκωτσέζος νεοεποχίτης αποκρυφιστής, προπαγανδιστής του ερχομού του ‘Μαϊτρέγια’). Η Ishikawa είπε στο κοινό ότι η αύξηση του αριθμού των εμφανίσεων των UFO και των αγρογλυφικών, η αρχή της “Εποχής του Υδροχόου” και η εμφάνιση ενός «θαυματουργικού αστεριού» στον ουρανό όλα προαναγγέλλουν την επιστροφή του ‘Μεσσία’ που αναμένουν πολλές θρησκείες του κόσμου.

Πλάνα από το πολύχρωμο κινούμενο αστέρι παρουσιάστηκαν στην ιαπωνική τηλεόραση Fuji στις 17 Ιουλίου 2009, και προβλήθηκαν στην εκδήλωση του Σαββάτου. Παρόμοιες ‘εμφανίσεις’ συνέβησαν σε ολόκληρο τον κόσμο, λέει ο Κρεμ, ο οποίος γράφει στο περιοδικό Share ότι τα «αστέρια» είναι στην πραγματικότητα ‘εξωγήινα διαστημικά σκάφη’, όπου το κάθε ένα έχει περίπου το μέγεθος πέντε γηπέδων ποδοσφαίρου.

 

«Στην πραγματικότητα, ο Μαϊτρέγια έχει ήδη επιστρέψει». Είναι σαραντάρης και ζει μεταξύ της κοινότητας των Ινδών του Λονδίνου, σύμφωνα με τον Creme, (βλέπε και ΕΔΩ), ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει μια τηλεπαθητική σύνδεση με τον ‘Παγκόσμιο Δάσκαλο’.

 

Αυτό που πρόκειται να έρθει είναι η «Ημέρα της Διακήρυξης», όταν ο Μαϊτρέγια, ο οποίος έχει ήδη εμφανιστεί στην τηλεόραση 25 φορές κάτω από μία ψεύτικη ταυτότητα, θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Αυτό θα το κάνει καθιερώνοντας μία ταυτόχρονη ‘τηλεπαθητική σύνδεση’ με το κάθε άτομο στον πλανήτη, λέει η Ishikawa.

 

«Θα ακούσετε μια φωνή μέσα στο μυαλό σας και θα σκεφτείτε ότι έχετε τρελαθεί”, είπε η Ishikawa. “Αλλά όσο περισσότερο οι άνθρωποι γνωρίζουν για αυτές τις πληροφορίες, τόσο πιο έτοιμοι θα είναι, ακόμη και αν δεν πιστεύουν πραγματικά.”

 

Η θεωρία του ‘sharing’ (μοίρασμα) βρίσκεται στη ρίζα του μηνύματος του ομίλου. Τα μέλη πιστεύουν ότι μόνο με ανακατανομή των πόρων η ανθρωπότητα θα είναι σε θέση να εισέλθει στην «ερχόμενη εποχή της ειρήνης». Μόλις απομακρυνθούμε από τον πόλεμο και την πυρηνική ενέργεια, η οποία προκαλεί εξάπλωση των κρουσμάτων καρκίνου, διαταράσσοντας «τα αιθερικά σώματά μας», λέει η Ishikawa, θα εισέλθουμε σε μια ευρύτερη κοινότητα με τους «διαστημικούς αδελφούς» μας που θα μας διδάξουν τα μυστικά της ‘ψυχρής σύντηξης’ και του ‘ταξιδιού μέσα στο χρόνο και το χώρο’. Ήδη, αυτοί οι ‘άλλοι’ βρίσκονται σε κάθε πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα, αλλά σε ένα ‘αιθερικό’, όχι φυσικό σκάφος, είπε.

 

Ο σκωτσέζος Κρεμ έχει περάσει τα τελευταία 35 χρόνια του γράφοντας βιβλία και δίνοντας ομιλίες, ενώ βρίσκεται κάτω από αυτό που περιγράφει ως ‘τηλεπαθητική καθοδήγηση του Μαϊτρέγια’. Η οργάνωσή του πουλάει ένα τριμηνιαίο περιοδικό και δεκάδες βιβλία του Κρεμ, αλλά κατά τα άλλα, στηρίζεται στην εθελοντική εργασία και στις δωρεές, λέει η Ishikawa. Η ομάδα “δεν έχει χρήματα», πρόσθεσε, και υπάρχει μόνο για ένα σκοπό, να περάσει το μήνυμα της επιστροφής του Μαϊτρέγια και να προωθήσει την τεχνική διαλογισμού της “μετάδοσης” (“Transmission“).

 

Ο εσωτεριστής φιλόσοφος Κρεμ κινείται επάνω σε μία γραμμή που βρίσκονται αρκετές κινήσεις υποκουλτούρας, από τους θιασώτες των UFO και των αγρογλυφικών, έως των πιστών του ‘2012’, και των οπαδών της αστρολογίας. Πιστεύει ότι η εξέλιξη του ανθρώπου καθοδηγείται από τους αποκαλούμενους «Διδάσκαλους της Σοφίας», υψηλά πνευματικά όντα που “επισκίασαν” όλους τους προφήτες, ακόμη και μεγάλους επιστήμονες όπως ο Αϊνστάιν, δίνοντάς τους υπερφυσική έμπνευση.

 

Η ομάδα υπολογίζει ότι περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ακούσει το μήνυμά τους μέχρι τώρα.

 

Απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού, όπως το γιατί ο Μαϊτρέγια δεν έχει ακόμη εμφανιστεί μετά από 35 χρόνια προβλέψεων του Creme, η Ishikawa ενθάρρυνε τους ανθρώπους να κρατήσουν «τις προσευχές τους ζωντανές».

 

“Ο ‘Διδάσκαλος’ λέει ότι 1.8 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτόν, ένας τεράστιος αριθμός. Εσωτερικά, είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν, γι ‘αυτό ελπίζω ότι θα κρατήσετε τις προσευχές σας ζωντανές. Απ’ όσο γνωρίζω, δεν είναι μια φάρσα. “

 

Τουλάχιστον κάποιοι στην αίθουσα φάνηκε να συμφωνούν.

Ο Eliahu Goodman, από την Santa Cruz, που πρώτος είδε τον Creme να μιλάει στη δεκαετία του 1980, είπε ότι τα βλέπει όλα αυτά ως “πιθανά”.

 

«Με διασκεδάζει η ιδέα ότι ο κόσμος ανησυχεί για την εμφάνιση ενός παγκόσμιου διδάσκαλου,” δήλωσε ο Γκούντμαν. “Όσον αφορά τα UFO, σίγουρα είναι πολλές οι θεάσεις που έχουν αναφερθεί στα δελτία ειδήσεων.”

 

Ο Creme μου δημιούργησε μια μόνιμη εντύπωση, λέει ο Γκούντμαν, λόγω της «αίσθησης που είχα για την καθαρότητα της καρδιάς του και την καθαρότητα της πρόθεσής του.”

 

Ο Arthur Auerback, από την Φιλαδέλφεια, που βρίσκεται στη Σάντα Κρουζ για περίπου ένα μήνα και ποτέ πριν δεν είχε παρευρεθεί σε εκδήλωση του Share, αναφέρει ότι πραγματικά δεν έχει καμία σημασία εάν κάποια από αυτά είναι αλήθεια.

 

“Ακόμα και αν δεν υπάρχει ο Μαϊτρέγια, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν αγρογλυφικά, ακόμη και αν όλα είναι μία φούσκα, η ιδέα του μοιράσματος είναι μια καλή ιδέα. Ξέρετε, αυτό είναι αρκετά απλό.”

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / http://redskywarning.blogspot.com/2010/11/ufo.html

 

Πηγή

 

Διαφημιστικό του Share International στο CNN!

Related Posts
0 Comments

No Comment.