Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Οι Εβραίοι και η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας

Οι Εβραίοι και η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας

 

 

 

Οι Εβραίοι τραπεζίτες στη Wall Street σε συνεργασία με τους σιωνιστές Εβραίους που λειτουργούν σε υψηλά κλιμάκια τόσο της Ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΕ χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως «πεδίο δοκιμών», προκειμένου να εκμεταλλευθεί την κυριαρχία της φορολογικής υποδομής των μελών της ΕΕ »- και να αντικατασταθεί με ένα κεντρικό νομισματικό κέντρο στις Βρυξέλλες.

Εικόνα

Χρησιμοποιώντας ως εργαλείο χειραγώγησης την “Finance Capital” εκμεταλλευεται την προβληματική δημοσιονομική πολιτική στην Ελλάδα.Τα τελευταία νέα αποκαλύψαν ότι η εβραϊκή επιχείρηση επενδύσεων της Νέα Υόρκης η Goldman Sachs, που ασχολήθηκε με την αμφιλεγόμενη συναλλαγματική ισοτιμία με την ελληνική κυβέρνηση το 2002 κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης από τον Κωνσταντίνο Σημίτη.

Εικόνα
Ο Σημίτης, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Aaron Αβούρης, ένας Εβραίος, ήταν ο βασικός παράγοντας μαζί με το Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος ήταν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κατά την περίοδο εκείνη και πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Federal Reserve Bank της Βοστόνης, στη διαμεσολάβηση της συμφωνίας με την Goldman Sachs.

Οι αρχές της ΕΕ τώρα απαιτούν λεπτομέρειες της συναλλαγής, αν και Έλληνες αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι η Eurostat, η στατιστική υπηρεσία της ΕΕ, γνώριζε το swap του 2002 από την αρχή. (Φυσικά, οι Εβραίοι που ελέγχουν την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ήταν γνώριζαν το συνόλο της υπόθεσης πριν από την συναλλαγή.)

Η Goldman Sachs ήταν ο σαφής νικητής στην συμφωνία, με την Ελλάδα να είναι σαφώς η χαμένη. Η συμφωνία αφορούσε μια διασυνοριακή ανταλλαγή συναλλάγματος κατά την οποία περίπου € 10 δισ. ευρώ από το Ελληνικό-χρέος, που εκδίδονται σε δολάρια και yens στην Ελλάδα, αντάλλαχθηκαν για το Euro-χρέος που πρέπει να επιστραφεί σε ευρώ, χρησιμοποιώντας μια “τεχνητή” συναλλαγματική ισοτιμία.

Η Goldman κέρδισε επίσης μια μεγάλη προμήθεια, χρέωνοντας την Ελλάδα 300 εκατομμύρια δολάρια ως διαχειριστές του δανείου και στη συνέχεια από την πώληση του swap σε μια ελληνική τράπεζα, το 2005.
Με τη χρήση μιας τεχνητά υψηλής τιμής συναλλάγματος που δεν δηλώσαν με ακρίβεια την αγοραία αξία του ευρώ, η Goldman Sachs προκατάβαλε στην Ελλάδα μόνο 2,8 δισεκατ. € του δανείου, αλλά στα βιβλία, το μεγαλύτερο ποσό των 10 δισεκατομμυρίων € ήταν το αρχικό κεφάλαιο στο οποίο η Ελλάδα είχε συμφωνήσει να επιστρέψει με τόκο.

Η συναλλαγματική ισοτιμία που η Goldman Sachs επιλεξε για τη συναλλαγή αυτή καθορίζεται από το πολύ χαμηλό επίπεδο του ευρώ, κατά το χρόνο-των συναλλαγών κατά περίπου 85 σεντς ΗΠΑ-οι Έλληνες νόμισαν ότι πήραν το καλύτερο της ρύθμισης.

Ωστόσο, όταν η συμφωνία έγινε, το δολάριο έπεσε πολύ χαμηλότερα από το ευρώ, αφήνοντας Ελλάδα να υποχρεούται να εξοφλήσει το δάνειο με ένα ισχυρό ευρώ σε σχέση με ένα αδύναμο δολάριο. Με την Ελλάδα τώρα να είναι σε μεγαλύτερο χρέος, η Goldman Sachs θέλει την επιστροφη των 24 εκατομμύρια δολάριων από την συναλλαγή.

Ενώ οι Εβραίοι της Goldman Sachs απολαμβάνουν τεράστια μπόνους, μαζικές φορολογικές επιδοτήσεις και απαράμιλλη πολιτική επιρροή – η Ελλάδα κρέμεται ως « ο χρήσιμα ηλίθιος της Goldman” καταλήγοντας όχι μόνο ως ο κακός της υπόθεσης , χάνοντας τα δικαιώματα ψήφου στην ΕΕ και στοχοποιείται όπως η πύλη της ΕΕ για την οικονομική δικτατορία.

Μετάφραση απο realzionistnews

Related Posts
0 Comments

No Comment.