Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Οι Αμερικάνοι προετοιμάζονται για καταστροφές


Όλο και αυξάνει ο αριθμός των Αμερικανών που κάνουν ό, τι μπορούν για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεχτούν κάποιο καταστροφικό κτύπημα. Είτε πρόκειται για μια φυσική καταστροφή όπως ένας σεισμός ή τυφώνας ή μια σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και του αμερικανικού λαού, αυτοί οι τύποι θέλουν να διασφαλίσουν ότι δεν πρέπει να βασιστούν σε κανέναν σε μια κατάσταση καταστροφής.

Αποκαλούν τους εαυτούς τους “preppers” και πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι με την κατεύθυνση που κατευθύνονται οι ΗΠΑ. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα αφαιρεί τις ελευθερίες τους δίνοντας στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση υπερβολικό έλεγχο.

Η ομάδα έχει οργανώσεις σχεδόν σε κάθε πολιτεία στις ΗΠΑ και σε αυτές συμμετέχουν άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και κοινωνικοοικονομικής τάξης.

Προετοιμαστείτε να είστε αυτάρκης. Ξεφορτωθείτε όσο πιο πολλά μπορείτε. Και ελπίστε σε μια κοινότητα που θα ενωθεί σε μια στιγμή ανάγκης. Ότι ο καθένας έχει κάτι να προσφέρει. Θα πρέπει να είναι προφανές σε οποιονδήποτε που δίνει προσοχή ότι η Αμερική καίγεται οικονομικά από τώρα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Preppers: ζουν με αυτάρκεια, ετοιμάζονται για καταστροφή και δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση

Όλο και περισσότεροι Αμερικάνοι προετοιμάζονται για μία κοινωνική αναταραχή

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Related Posts
0 Comments

No Comment.