Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Oι αγανακτισμένοι ενοχλούν τον Καμίνη,ενω σε άλλα κάνουν τα στραβά μάτια

Πληθαίνουν οι φωνές για την απομάκρυνση των σκηνών στην πλατεία Συντάγματος, πιθανότατα και λόγω της μείωσης του αριθμού των συγκεντρωμένων στα καθημερινά ραντεβού των “Αγανακτισμένων”.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλία για να σταματήσει η κατάληψη δημόσιου χώρου στην πλατεία Συντάγματος.

Ο κ. Καμίνης πραγματοποίησε από κοινού με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό επίσκεψη στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι επικεφαλής των δύο βαθμίδων τοπικής αυτοδιοίκησης συζήτησαν για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιδιωχθεί αναβάθμιση του κέντρου της πόλης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, διατύπωσαν τις διαπιστώσεις τους ότι τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί βελτίωση στη ζωή της πλατείας Θεάτρου και εστίασαν στην εικόνα της πλατείας Συντάγματος, της κεντρικής πλατείας της Αθήνας, όπως τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, η οποία δεν είναι και η καλύτερη με τους σκηνίτες “Αγανακτισμένους”.

“Επιθυμούμε να έχουμε μία ειρηνική συζήτηση με τους συμπολίτες μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ανατροπή της άσχημης εικόνας της πλατείας εν μέσω τουριστικής περιόδου” είπε ο κ. Καμίνης.

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος, το απόγευμα θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, των επιμελητηρίων και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας, από τους οποίους θα ζητήσει συνδρομή για την αποκατάσταση της καλής εικόνας της πόλης.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος και οι σκηνίτες της πλατείας Συντάγματος.

Την Πέμπτη, αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου, ο οποίος εξέφρασε τη δυσφορία του για την εικόνα της πλατεία Συντάγματος.

Ο κ. Παπαϊωάννου έκανε λόγο για “τσαντίρια” στην πλατεία και ζήτησε από τον Δήμαρχο Αθηναίων να αναλάβει δράση, καθώς ο εμπορικός κόσμος στην Αθήνα πεθαίνει.

Ο Γιώργος Καμίνης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του υπουργού, ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσει με ποιον ακριβώς τρόπο θα γίνει πράξη η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, καθώς και το πώς θα αντιδράσουν οι “Αγανακτισμένοι” πολίτες σε μια ενδεχόμενη επιχείρηση εκκαθάρισης της πλατείας.

 

News247.gr

 

 

Σχόλιο:Tους ενοχλεί η εικόνα της Πλατείας συντάγματος εν μέσω τουριστικής περιόδου και οτι ο εμπορικός κόσμος πεθαίνει,αλλα αυτή η άθλια εικόνα που εκτυλίσσεται σε πολλούς δρόμους και πλατείες της Αθήνας ,ζημιώνοντας και τον εμπορικό κόσμο δεν ενοχλεί κανέναν ;

 

Related Posts
0 Comments

No Comment.