Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Oι 20 λόγοι που καθιστούν την Ελλάδα μοναδική χώρα παγκοσμίως

Πόσο ακόμα θα κοροϊδεύουν και θα χλευάζουν οι πολιτικοί τον Ελληνικό λαό βάζοντας και τα παπαγαλάκια, τους δημοσιογράφους να τον υπνωτίζουν και να τον έχουν αποκοιμίσει για τα καλά όλα τα χρόνια.;

 

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Δείτε 20 βασικά σημεία που η χώρα μας έχει τα “πρωτεία” σε παγκόσμιο επίπεδο και θα πάρετε την απάντηση γι όλα αυτά που συμβαίνουν όχι μόνο στην καθημερινότητα μας αλλά και στη γενική πορεία της χώρας μας διαχρονικά..

1. Μόνο στην Ελλάδα ειναι δυνατόν οι ασκούντες την δημόσια διοίκηση να περιμένουν την ΛΑΓΚΑΡΝΤ για να μπορέσουν να ελέγξουν τα χρήματα που εξέρχονται από την χώρα, χωρίς αυτά να κινούνται μέσω διατραπεζικών συστημάτων, και να μην γνωρίζει τις διαδικασίες τα ποσά και τους κατόχους η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν σήμερα που μιλάμε να διαπραγματεύονται τον πλούτο της , που αγγίζει τα 40 τρίς ευρώ και να μην ξέρουμε ποιοί, πώς, ποια τα οικονομικά μεγέθη και τα ανταλλάγματα.

3. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν το οικονομικό σύστημα να μην γνωρίζει πόσες ofg shore εταιρίες υπάρχουν και λειτουργούν από Έλληνες πολίτες και να μην μπορεί να τις φορολογήσει. ( από πληροφορίες φτάνουν τις 5.000).

4. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να μιλάμε για 500 δις χρέος και να καλείται ο λαός να πληρώσει, και να μην αναρτάται ένας αναλυτικός πίνακας ώστε να εμφανίζονται τα ποσά πότε και απο ποιόν, καθώς και ποιος και που τα διαχειρίστηκε.

5. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να μιλάμε για μια σύγχρονη χώρα για φορολογικές κλίμακες και να μην φορολογείται από το πρώτο ευρώ ο κάθε Έλληνας η ξένος που δραστηριοποιείται σε αυτή τη χώρα με έναν ενιαίο φόρο της τάξεως του 8-10% και να τελειώνουμε. ( όπως κάνουν οι πολύ ανεπτυγμένες χώρες USA, ΑΓΓΛΙΑ κλπ).

6. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν οι μεγάλες προμήθειες του Δημοσίου, να γίνονται μόνο από ελάχιστες εταιρείες, χωρίς να γίνεται «άνοιγμα» του διεθνούς επαγγέλματος των προμηθειών, και να μην βουλιάζει το πολιτικό σύστημα στη διαφθορά.

7. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν τα εισοδήματα του Ελληνικού λαού να συρρικνώνονται και τα κέρδη των τραπεζών να αυξάνονται, ενώ τα εισοδήματα των αλυσιδωτών εταιρειών να διπλασιάζονται,( είδε κανείς καμία αλυσίδα να κλείνει; Αντίθετα συνεχώς ανοίγουν και περισσότερες), και να περιμένουμε ανάπτυξη ανταγωνιστηκότητα και αντιμετώπιση της ανεργείας.

8. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν οι Έλληνες πολίτες να φορολογούνται στα είδη διατροφής δύο φορές ,μία στην πηγή ,και μία στην κατανάλωση, και να ψάχνουμε την αιτία που δεν πέφτουν οι τιμές.

9. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να έχουμε τα ποιο ακριβά καύσιμα στην Ευρώπη, και σε δειγματοληπτικούς ελέγχους να οργιάζει η φοροκλοπή που προφανώς δεν γίνεται από τον απλό βενζινοπώλη.

10. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να διατηρούμε τους διευθυντές που υπογράφουν και εγκρίνουν τις δαπάνες στον κρατικό μηχανισμό, στην ίδια θέση για 20 χρόνια και να μιλάμε για διαφθορά στον δημόσιο.

11.Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να θέλουμε να ανοίξουμε τα κλειστά επαγγέλματα, και να δημιουργούνται αλυσίδες που απασχολούν χιλιάδες λαθρομετανάστες αφήνοντας τα παιδιά μας έξω και να ψάχνουμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε την ανεργεία.

12. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να οργανώνουμε την χώρα με την αξιοποίηση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, και να επιδιώκουμε την δημιουργία ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ και να θέλουμε να διατηρήσουμε τον κοινωνικό μας ιστό.

13. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να υποβαθμίζουμε και να απαξιώνουμε τα πάντα , όπως δικαιοσύνη, στρατό, αστυνομία, καθηγητές, γιατρούς, πανεπιστήμια, και περιμένουμε ανάπτυξη.

14. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να επιβάλουμε, άμεσα και εύκολα διαζύγια, πολιτικούς γάμους, αλλαγή ταυτοτήτων χωρίς ονόματα συζύγων, χωρίς αναγραφή στο θρήσκευμα, και να περιμένουμε να διατηρηθεί η οικογένεια;

15.
Μόνο στην Ελλάδα ειναι δυνατόν να εντάσουμε στον κοινωνικό ιστό μας το αντίπαλλο δέος στο θρήσκευμα και αντι να αυξάνουμε την δόμιση των εκκλησιών χτίζουμε τζαμιά και περιμένουμε ανεβασμένο το εθνικό μας θρησκευτικό φρόνημα.

16. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να έχουμε ένα ΣΥΝΤΑΓΜΑ, που με τις τροποποιήσεις των τελευταίων ετών λειτουργεί σαν κανόνας προστασίας των πολιτικών που φροντίζουν για να εφαρμόζονται όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά και να μιλάμε για κυβερνήσεις καταπολέμισης της διαφθοράς.

17.Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν η ακίνητη περιουσία του Ελληνικού δημοσίου να μην ανήκει στους απόμαχους πολίτες δηλαδή σε αυτούς πυ την δημιούργησαν , δηλαδή στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά να είναι βορά στον κάθε κερατά που θέλει να την ξεπουλάει κάθε 50 χρόνια.

18. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν το ιδιωτικό χρέος του κάθε κερατά να καλείται να το πληρώσει ο Ελληνικός λαός και αυτός ο κερατάς να διαχειρίζεται την αποπληρωμή.

19. Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν κάποιοι πατριώτες στην Ελληνική ιστορία να παλεύουν για την απελευθέρωση της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού από τον οποιονδήποτε, και οι σημερινοί πολιτικοί να προσπαθούν να την υποδουλώσουν.

20. Μόνο στην Ελλάδα κανένας, μα κανένας επώνυμος δημοσιογράφος, που εργάζεται σε γνωστό κανάλι δεν είναι που να μην υπηρετεί το σύστημα σε περιφερειακό, κεντρικό η διεθνές επίπεδο.
Είναι δυνατόν;…………

Πηγή: http://thoureios.blogspot.gr

Related Posts
0 Comments

No Comment.