Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Νετανιάχου: Στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους παράνομους μετανάστες. ‘Απειλούνται οι δουλειές των Ισρ


Πρέπει να σταματήσουμε όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα σε αναζήτηση εργασίας, διεμήνυσε ο Νετανιάχου. Εκστρατεία δημοσίων σχέσεων στην Ευρώπη από το Τελ Αβίβ.

 

Στρατόπεδα συγκέντρωσης για όσους ανθρώπους εισέρχονται στο Ισραήλ χωρίς την άδεια του κράτους ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει η κυβέρνηση της χώρας, λίγες ημέρες μετά την έναρξη των εργασιών του υπερσύγχρονου φράχτη για την παρακολούθηση και τη φύλαξη των συνόρων με την Αίγυπτο.

 

Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε χθες κατά τη συζήτηση για την έγκριση της κατασκευής του στρατοπέδου συγκέντρωσης στα νότια της χώρας από την κυβέρνηση Νετανιάχου, όσοι θα κρατούνται σε αυτό θα είναι προς απέλαση, κάτι που σημαίνει ότι για όσο χρόνο δεν απελαύνονται θα κρατούνται εκεί! Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης, το πρώτο κέντρο κράτησης μεταναστών που θα κατασκευαστεί θα παρέχει στους… φιλοξενούμενούς του όλες τις βασικές υπηρεσίες που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους, όπως στέγαση, τροφή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

 

Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου υπερασπίστηκε την κατασκευή του κέντρου κράτησης, λέγοντας πως στόχος των μέτρων δεν είναι όσοι μεταναστεύουν εξαιτίας πολέμων που διεξάγονται, αλλά όσοι θέλουν να δουλέψουν στο Ισραήλ.

 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σήμερα συζητάμε ένα από τα συστατικά μέρη του σχεδίου αντιμετώπισης του κύματος των εισερχομένων παράνομα στη χώρα. Αυτό το ολοένα αυξανόμενο ρεύμα απειλεί τις δουλειές των Ισραηλινών, αλλάζει τον χαρακτήρα της χώρας και πρέπει να το σταματήσουμε. Δεν σκοπεύουμε να συλλάβουμε πρόσφυγες πολέμου. Τους επιτρέπουμε να εισέρχονται και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πρέπει, όμως, να σταματήσουμε τους παράνομα εισελθόντες που ψάχνουν για δουλειά, για να αποφύγουμε τις σκληρές επιπτώσεις που θα έχει αυτό το κύμα στον χαρακτήρα και στο μέλλον του κράτους του Ισραήλ».

 

Παρά τα μέτρα αυτά, η ισραηλινή κυβέρνηση ετοιμάζει εκστρατεία δημοσίων σχέσεων στην Ευρώπη. Όπως έγινε γνωστό, οδηγίες και παραπάνω χρήματα για την προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας του Ισραήλ έχουν δοθεί από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας στις ισραηλινές πρεσβείες στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, στη Ρώμη, στη Μαδρίτη, στη Χάγη, στο Όσλο και στην Κοπεγχάγη.

 

Συγκεκριμένα, ο προϋπολογισμός του υπουργείου για τις δημόσιες σχέσεις των προαναφερθέντων πρεσβειών έχει διπλασιαστεί και, όπως ανακοινώθηκε, οι διπλωματικές αντιπροσωπείες θα έρθουν σε επαφή με τις τοπικές εβραϊκές κοινότητες, με φιλοϊσραηλινούς χριστιανούς, δημοσιογράφους και πολιτικούς.

 

Πηγή: ΕΘΝΟΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

http://redskywarning.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.