Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Νέα σοβαρή πρόκληση Πάγκαλου – «Ενώ οι Τούρκοι εργάζονταν, οι Έλληνες τεμπέλιαζαν» είπε στην Κωνσταντινούπολη


Αίσθηση προκαλούν για άλλη μια φορά οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ο κ. Πάγκαλος, στη διάρκεια επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε πως «ενώ οι Τούρκοι εργάζονταν σκληρά, οι Έλληνες τεμπέλιαζαν με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σήμερα μια σοβαρή οικονομική κρίση».

Κατά τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, «τους πάντες εκπλήσσει η εντυπωσιακή αλλαγή που συντελείται στην Τουρκία ότι οι Τούρκοι είναι πετυχημένοι και έχουν ισχυρή αυτοπεποίθηση και ότι η Τουρκία είναι μια ισχυρή, οικονομικά και πολιτικά χώρα».
Επισημαίνοντας ότι έχει πολλούς φίλους στην Τουρκία, υπογράμμισε ότι «αν και οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν πρόβλημα στο να πωλούν και να αγοράζουν εμπορεύματα από την Τουρκία , δεν μπόρεσε με κανένα τρόπο να ανοίξει η Θεολογική Σχολή στην Χάλκη και δεν μπόρεσαν να αρχίσουν επίσης τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λήμνου-Ίμβρου».
«Όταν πήραν οι Έλληνες την Finansbank, οι εθνικιστικοί κύκλοι ενοχλήθηκαν. Όμως αυτή την στιγμή στο εξωτερικό είναι μία από τις πιο πετυχημένες ελληνικές εταιρείες», συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος.

Related Posts
0 Comments

No Comment.