Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Νέα έγγραφα του φακέλου Pfizer: Το €μβόλιο δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά την περίοδο του θηλασμού… Ακούτε ρε εγκληματίες εκεί στον ακαταδίωκτο ΕΟΔΥ;

Μικρό απόσπασμα από τα προσφάτως αποκαλυφθέντα έγγραφα (δείτε τα όλα ΕΔΩ) στις ΗΠΑ από τον φάκελο που κατέθεσε η Pfizer στον FDA:
«Το εμβόλιο δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».  
«Για τις γυναίκες σε ηλικία τεκνοποιίας, η εγκυμοσύνη θα πρέπει να αποκλείεται πριν τον εμβολιασμό. Επιπλέον, στις γυναίκες σε ηλικία τεκνοποιίας θα πρέπει να συνιστάται να αποφύγουν την εγκυμοσύνη τουλάχιστον για δύο μήνες μετά τη δεύτερη δόση».  
«Είναι άγνωστο αν το εμβόλιο εκκρίνεται στο μητρικό γάλα. Δεν μπορεί να αποκλειστεί κίνδυνος για τα νεογέννητα βρέφη. Το εμβόλιο δεν πρέπει να γίνει κατά την περίοδο του θηλασμού».
ΣΧΟΛΙΟ
Οπως είναι γνωστό η Pfizer ζήτησε κι ο FDA, το CDC και ο ΠΟΥ δέχτηκαν να δημοσιεύει 500 σελίδες τον μήνα, των αρχείων της για τα εμβόλια, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειάζονταν 55 χρόνια μέχρι να ολοκληρωθούν οι 400.000 σελίδες!!!!
Προς τιμήν του αμερικανικό δικαστήριο ανάγκασε την Pfizer να δημοσιεύει 50.000 σελίδες τον μήνα αρχίζοντας από τον περασμένο Μάρτιο ώστε μέσα σε λίγους μήνες να βγουν όλα τα αρχεία στο φως….
Ετσι κάθε μήνα οι ξεπουλημένοι γιατροί “πέφτουν από τα σύννεφα” και οι μη ξεπουλημένοι γιατροί δικαιώνονται για τις παρενέργειες και τους κινδύνους….
Οσο για τους €μβολιασμένους πολίτες, αυτοί απλά χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο….
Και ας δούμε τι λένε ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ οι ακαταδίωκτοι εγκληματίες “ειδικοί” του ΕΟΔΥ…. στην επίσημη ιστοσελίδα τους ΕΔΩ
Αλλά επειδή τα ρεμάλια μπορεί και να το σβήσουν, εγώ θα το φυλάξω για πάντα στο ιστολόγιό μας… (αχ τι δούλεμα φάγατε από τα πληρωμένα κτήνη – πολιτικούς, δημοσιογράφους και γιατρούς – οι έγκυες…)  
 
Οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για τη χορήγηση εμβολίου COVID-19 κατά την κύηση και τον θηλασμό 
 
Κύηση 
 
Παρότι ο συνολικός κίνδυνος λοίμωξης COVID-19 στην κύηση είναι χαμηλός, φαίνεται ότι οι έγκυες με συμπτωματική νόσο COVID-19 διατρέχουν διπλάσιο ή και τριπλάσιο κίνδυνο για πρόωρο τοκετό. Επιπλέον, ένα μικρό ποσοστό μπορεί να παρουσιάσει αυξημένη πιθανότητα σοβαρής νόσου, που περιλαμβάνει την ανάγκη εντατικής νοσηλείας, μηχανικού αερισμού και θανάτου. Η πιθανότητα σοβαρής νόσου αυξάνει όταν η έγκυος είναι υπέρβαρη ή παχύσαρκη, ανήκει στη μαύρη ή την ασιατική φυλή, παρουσιάζει συν-νοσηρότητες όπως σακχαρώδη διαβήτη, υπέρταση ή άσθμα και έχει ηλικία μεγαλύτερη των 35 ετών.  
 
Σύμφωνα με πρόσφατα δεδομένα από τις ΗΠΑ, μετά την εκτεταμένη χρήση των εμβολίων Pfizer/BioNTech και Moderna σε επίπεδο πληθυσμού (και περίπου 90.000 σε έγκυες), δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής ανησυχητικές ενδείξεις σχετικά με ζητήματα ασφάλειας. Επομένως, ο εμβολιασμός των εγκύων με τα παραπάνω mRNA εμβόλια μπορεί να συστήνεται ταυτόχρονα με τον γενικό πληθυσμό, ανάλογα με την ηλικία και την ομάδα κινδύνου, σε περίπτωση υποκείμενου νοσήματος. 
 
Για τα εμβόλια ιικών φορέων (Vaxzevria/AstraZeneca και Janssen/Johnson & Johnson) η εμπειρία στην εγκυμοσύνη είναι πιο περιορισμένη. Για το λόγο αυτό, μέχρις ότου υπάρξουν περισσότερα δεδομένα, προτιμάται η χορήγηση των εμβολίων mRNA (Comirnaty/Pfizer-BioNTech, Moderna).  
 
Οι γιατροί οφείλουν να ενημερώνουν την έγκυο για τους ενδεχόμενους κινδύνους από τη νόσο και για τα οφέλη του εμβολιασμού και να αναφέρουν τα περιορισμένα στοιχεία ασφάλειας για το εμβόλιο της COVID-19 κατά την κύηση.  
 
Δεν απαιτείται τεστ κυήσεως πριν τον εμβολιασμό, ούτε αναβολή του σε γυναίκες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν. Σε περίπτωση που μια γυναίκα εμβολιαστεί χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος, δεν συστήνεται διακοπή της κυήσεως, αλλά συμπλήρωση του εμβολιασμού στο προβλεπόμενο μεσοδιάστημα ή, εναλλακτικά, αμέσως μετά τον τοκετό.  
 
Θηλασμός 
 
Γενικά, η χορήγηση εμβολίων που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ζώντων εξασθενημένων κατά την περίοδο του θηλασμού θεωρείται ασφαλής. Επομένως, οι θηλάζουσες μπορούν να εμβολιάζονται με οποιοδήποτε από τα εγκεκριμένα εμβόλια για την COVID-19. Οι υποψήφιες για εμβολιασμό θα πρέπει να ενημερώνονται για την έλλειψη πλήρων δεδομένων ασφάλειας για τα παραπάνω εμβόλια κατά τον θηλασμό.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Μαιευτικής & Γυναικολογικής Εταιρείας (https://hsog.gr/?cat=167)
Και φυσικά στο ίδιο χωρό της παραπληροφόρησης στέκονται και τα μεγάλα ΜΜΕ και ο εγκληματικός Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που να μην ξεχνάμε ότι έκανε πλάτες στην Κίνα ώστε να διασκορπισθεί ο κορωνοϊός σε όλο τον πλανήτη!!!!
Ενδεικτικά:
Και φυσικά οι “ειδικοί” με το ακαταδίωκτο που εμπιστεύτηκαν εκατομμύρια Ελληνες…
Related Posts
0 Comments

No Comment.