Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Μούφτηδες:Όταν στην Τουρκία τους διορίζουνε,εδω μας ζητούνε να τους εκλέγουμε.

ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΕΔΩ

 

Την είδηση την βρήκαμε στην διεύθυνση http://www.dinihaberler.com/haber/31040/izmir-ve-bursa-ya-muftu-atamalari-yapildi.html

 Το παραπάνω δημοσίευμα δεν θα το μεταφράσουμε όλο γιατί απλά δεν χρειάζεται. Αξίζει όμως να πούμε κανά δυό λόγια για το τι αναφέρει. Μαθαίνουμε λοιπόν από αυτό το κείμενο, πως με την απόφαση 2013/95 διορίζεται στην Προύσσα ως μουφτής ο Μεχμέτ Εμίν Αγί – καθηγητής θεολογίας του πανεπιστημίου Ουλούνταγ.

 
Επίσης με τη υπ΄αρ. 2013/96 διορίζεται ως μουφτής Σμύρνης ο Ραμαζάν Μουσλού – καθηγητής θεολογίας στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.
Βλέπουμε λοιπόν πως στην Τουρκία οι μουφτήδες, όπως είναι φυσικό διορίζονται από το κράτος. Όταν πρόκειται όμως για την ελληνική Θράκη, τότε οι Τούρκοι εκ Τουρκίας και τα πληρωμένα τσιράκια τους εδώ, μας ζητάνε ¨εκλογή μουφτή¨ . Παρουσιάζοντας μάλιστα τον διορισμό σαν μια πράξη ¨αντιδημοκρατική¨ ! Δηλαδή όταν διορίζει η Τουρκία είναι μια δημοκρατική πράξη, αλλά όταν διορίζει η Ελλάδα είναι φασιστική ; Λοιπόν ας τους πούμε και εμείς, πως μόλις αρχίσουν οι εκλογές μουφτήδων στην Τουρκία, τότε θα κάνουμε και εμείς…. 
 
 
Related Posts
0 Comments

No Comment.