Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Μονοκλωνικά αντισώματα, δουλεύουν, αλλά χρησιμοποιήθηκαν μόνο ελέω Ο, για να μην πάνε χαμένα

Στέλιος Λουκίδης – Πρόεδρος Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας για τα μονοκλωνικά αντισώματα έναντι της ΔΕΛΤΑ:
«Είναι μια τεχνολογία που μάλλον δούλεψε. Εγώ σε 8 με 10 αρρώστους δικούς μου ασθενείς που τα έδωσα δεν μπήκε κανείς στο νοσοκομείο. Ήταν βαριά περιστατικά και μεγάλοι άνθρωποι με συννοσηρότητες και δύο τρεις μάλιστα ήταν ανεμβολίαστοι. Δεν μπήκε κανείς στο νοσοκομείο.»
Και γιατί δεν τα δίνατε τόσο καιρό; Πόσες ανθρώπινες ζωές θα είχαν σωθεί; Είναι ή δεν είναι αυτό εγκληματική ενέργεια;
Κάποιοι φωνάζανε μήνες πριν να φέρετε τα μονοκλωνικά αντισώματα και εσεις περιμένατε την έγκριση της ΕΜΑ, όταν άλλες χώρες παραγγείλανε μόνες τους. Και μετά πήρατε μόνο 2000 και τα δώσατε αρχές Δεκέμβρη λόγω της Όμικρόν γιατί αλλιώς θα πήγαιναν χαμένα. Και προσέξτε τα έδωσε και σε εμβολιασμένους και σε ανεμβολίαστους, άρα φανταστείτε πόσες ζωές θα μπορούσαν να είχαν σωθεί.
Και για να μην δικαιολογήσει κάποιος οτι είναι πολύ ακριβή θεραπεία, γιατί όντως κοστίζει 1500-2000 ευρώ ανά άτομο , όπως είπε και ο Δ.Κούβελας η ρεμδεσιβίρη κοστίζει περισσότερο και χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία παρά την ακριβή τιμή γιατί μειώνει το κόστος νοσηλείας! ( 320 ευρώ το φιαλίδιο μια μέση τιμή επι 6 φιαλίδια) και η αποτελεσματικότητά της πολύ χαμηλότερη απο τα μονοκλωνικά.
Και τα μονοκλωνικά δηλαδή δεν μειώνουν το κόστος νοσηλείας;
Και ποιος είναι αυτός που θα τιμολογήσει μια ανθρώπινη ζωή και θα πει οτι τα 2000 είναι πολλά και δεν προμηθεύομαι την θεραπεία;;  Είναι ή δεν είναι υπεύθυνοι για τόσους θανάτους;
https://www.youtube.com/watch?v=60OWnFtfSXc
Related Posts
0 Comments

No Comment.