Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ κατά της Μασωνίας στην Ευρώπη

Πειραιεύς 9 Ιουνίου 2010

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Πυκνώνουν οι αποδείξεις ότι η Ευρωπαϊκή οικογένεια στοχοποιείται και πάλιν από τις διεθνιστικές εωσφορικές δυνάμεις του κόσμου τούτου και ότι επιδιώκεται να διαρραγούν και να αποκοπούν οι χριστιανικές καταβολές της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. Οι πρόσφατες αποφάσεις του λεγομένου Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δια την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων της Χριστιανικής πίστεως και την απαγόρευση του θρησκευτικού όρκου με το κακόπιστο και παραπλανητικό επιχείρημα της δήθεν προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποδεικνύουν τα ανωτέρω όταν κυρίως ληφθή υπ’ όψιν ότι επιμελώς αποκρύπτονται και σημαντικαί εξελίξεις από τα Μ.Μ.Ε. και παραμένουν στην αφάνεια δια να «προστατευθούν» οι βυσσοδομούντες κατά της Εκκλησίας του Χριστού διαστρεβλωταί της αληθείας.

Ένα τέτοιο γεγονός που απεκρύβη από τα ΜΜΕ είναι η εδώ και 2 χρόνια προσέγγιση και συζήτηση που έχει δρομολογηθεί ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Μασωνία και την Ευρωπαϊκή Ένωσι. Στις 8 Απριλίου του 2008 αντιπροσωπεία Μασόνων με επί κεφαλής τον Μ. Διδάσκαλο της Μ. Στοάς της Γαλλίας Ζάν Μισέλ Quillardet έγινε δεκτή από τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στη συνάντηση αυτή οι τέκτονες ισχυρίστηκαν ότι δήθεν η Μασονία διεμόρφωσε τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου και ότι δήθεν η ελευθερία της συνειδήσεως, η δημοκρατία και οι ατομικές ελευθερίες, οι βασικές αξίες του Διαφωτισμού, της Αναγεννήσεως και του Ουμανισμού οφείλονται στον Τεκτονισμό και πρέπει να διαφυλαχθούν από κάθε απόπειρα επιστροφής του δήθεν θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Απαίτησαν από την Ε.Ε. να αποτελέσουν οι βασικές Αρχές του Τεκτονικού «ιδεώδους» τον γνώμονα των εκπαιδετικών συστημάτων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής οικογένειας και να εξαρθούν οι προχριστιανικές ρίζες της Ευρώπης που αναφέρονται στον αρχαίο Ελληνικό και Ρωμαϊκό Πολιτισμό. Οι Γάλλοι Μασόνοι που ηγούνται αυτών των συντονισμένων κινήσεων οργάνωσαν διεθνείς Μασονικές συναντήσεις το 2008 και 2009 στην Ελλάδα και την Τουρκία ενώ το 2010 η διάσκεψη θα γίνη στην Πορτογαλία.
Κατά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΕ συνεφωνήθη να παραχωρηθη θέσις μόνιμης αντιπροσωπείας της Μασονίας στις Βρυξέλλες όπως δήλωσε ο προαναφερόμενος Μ. Διδάσκαλος της Μ. Στοάς της Γαλλίας στην Βελγική Εφημερίδα Le Soir: «Οι τεκτονικές δυνάμεις πρέπει να αγωνισθούν υποστηρίζοντας την σημασία του κοσμικού κράτους και την κατάλυση της όποιας θρησκευτικής επιρροής». «Δια τον λόγον αυτόν» τόνισε ο Γάλλος Αρχηγός της Μασονίας: «Ενδιαφερόμαστε να ανοίξωμε ένα Γραφείο στις Βρυξέλλες για να αντιμετωπίσωμε την επίδραση των θρησκευτικών δογμάτων στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς». Υπεστήριξε ακόμη ότι: «παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν σύντομα η Τεκτονική σκέψις θα κατοχυρώση την ελεύθερη σκέψη στα Ευρωπαϊκά Ιδρύματα» και συμπλήρωσε: «Το πρώτο μας καθήκον είναι να προωθήσουμε την έννοια του Ευρωπαίου πολίτη άσχετα εάν είναι Εβραίος, Χριστιανός, ετερόφυλος, ομοφυλόφυλος η οτιδήποτε άλλο». Το σημαντικό είναι ότι σε όλα τα ανωτέρω συμφώνησε πλήρως ο Πρόεδρος της Ε.Ε. εξαίροντας μάλιστα την δήθεν διαχρονική προσήλωση και συμβολή της Μασονίας στις ανθρώπινες αξίες την ελευθερία και την δικαιοσύνη με τρόπο δήθεν αδογμάτιστο και δήθεν ειρηνικό. Συμφώνησε επίσης και στο αίτημα του Γάλλου αρχηγού της Μασονίας για την προώθηση του χωρισμού Εκκλησίας και Κράτους στις Ευρωπαϊκές χώρες και τον υπερτονισμό των προχριστιανικών καταβολών της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.
Το πραγματικό γεγονός που καταγγέλεται ανωτέρω ερμηνεύει σαφώς την φορά των πραγμάτων εφ’ όσον είναι πασίδηλον ότι ο κρυπτογραφικά αναφερόμενος Θεός της Μασονίας, όπως αποδεικνύει η εσωτερική βιβλιογραφία των στοών, ο Εωσφόρος, από καταβολής κόσμου αγωνίζεται ως ανθρωποκτόνος να δολοφονήση την ανθρωπίνην ψυχήν. Συνεπώς δεν πρέπει να εκπλησσώμεθα δια την μεθοδική απομείωσι των Χριστιανικών αξιών και δομών των Ευρωπαϊκών κοινωνιών αλλά αντιθέτως να αναλάβωμεν ο καθείς εις τον τομέαν του εκστρατείαν αποκαλύψεως των σχεδιαζομένων διότι μόνον το άπλετον φως και η αλήθεια του ζώντος Θεού θα κατακαύσουν τον ιστόν της σιωνιστικής εωσφορικής αράχνης που στήνεται τώρα έντονα στην Ευρωπαϊκή Ηπειρο.
Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ + ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Related Posts
0 Comments

No Comment.