Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Μην τολμήσεις να πεις οτι είσαι Ελλην

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΜΕ( ΒΛ.ΣΚΑΙ 100,3)ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΟΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΑΦΥΠΝΗΣΘΗΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ”ΕΙΔΙΚΟΙ” ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΓΛΥΦΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

-ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ…

-Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΚΑ ΣΤΕΚΙΑ.

-ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΜΒΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΡΙΟ;

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

http://innoutworld.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.