Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ: ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Του Λεωνίδα Αποσκίτη

Ισχυρός κλοιός ασφαλείας έξω από το ξενοδοχείο όπου έγινε, με μεγάλη μυστικότητα, η εφετινή συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Τα μέλη της παντοδύναμης αυτής ελίτ ήταν συνεχώς υπό την προστασία της CIA, του ΜΙ6, της Μοσσάντ και των γερμανικών ειδικών δυνάμεων.

Το 2005 ήταν μια κακή χρονιά για την Μπίλντερμπεργκ. Έγιναν ηράκλειες προσπάθειες για να κρατηθεί μυστική η συνάντησή τους τον Μάϊο στα περίχωρα του Μονάχου, αλλά απέτυχαν οικτρά.

Ο Daniel Estulin, ένας βραβευμένος δημοσιογράφος-ερευνητής που ασχολείται με την Μπίλντερμπεργκ εδώ και 13 χρόνια, ήταν ένας από τους δύο δημοσιογράφους που κατάφεραν να διεισδύσουν στην μυστική συνάντησή της στο Dorint Sofitel Seehotel στο Rottach-Egern του Μονάχου, στις 5-8 Μαΐου 2005.

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια ανοικτών εχθροπραξιών και έντασης μεταξύ των Ευρωπαίων, των Βρετανών και των Αμερικανών μελών της Λέσχης που προκλήθηκαν από τον πόλεμο στο Ιράκ, έχει επανέλθει ανάμεσά τους η σύμπνοια. Τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ επανενώθηκαν στον μακροπρόθεσμο στόχο της ενίσχυσης του ρόλου του ΟΗΕ στην ρύθμιση των παγκόσμιων υποθέσεων.

Ένα ζήτημα που συζητήθηκε πολύ στο Rottach-Egern ήταν η ιδέα της επιβολής ενός άμεσου φόρου για τον ΟΗΕ στους πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της άμεσης φορολόγησης του πετρελαίου.

Η συνέχεια ήταν αφιερωμένη στις ΜΚΟ, ένα από «τα πιο αξιοσημείωτα πράγματα που συνέβησαν από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου», σύμφωνα με τον Κλίντον. Η ειρωνεία είναι ότι την δήλωση του Κλίντον (μια ημέρα μετά την συνάντηση) προέβαλε η Wall Street Journal, μια εφημερίδα που εκπροσωπείται πάντα στις συναντήσεις της Μπίλντερμπεργκ…

Μετά από έντονη συζήτηση μέσα στην Λέσχη δόθηκε, για πρώτη φορά, σε μη εκλεγμένους, αυτοδιορισμένους, περιβαλλοντικούς ακτιβιστές μια θέση κυβερνητικής ισχύος στο διοικητικό συμβούλιο της υπηρεσίας που ελέγχει την χρήση της ατμόσφαιρας, του διαστήματος και των ωκεανών.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από την Μπίλντερμπεργκ, η θέση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στην παγκόσμια διακυβέρνηση θα αναβαθμισθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Η δραστηριότητα των ΜΚΟ θα περιλαμβάνει προπαγανδιστικές εκστρατείες σε τοπικό επίπεδο, άσκηση πίεσης σε εθνικό επίπεδο και δυσφήμιση ατόμων και οργανώσεων που αναπτύσσουν «λαϊκίστικη δραστηριότητα» και δεν υποστηρίζουν την πολυπολιτισμική ηθική. Απώτατος στόχος είναι η καταστολή της δημοκρατίας.

Το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ, μαζί με όλες τις Συνθήκες για το Περιβάλλον υπό την δικαιοδοσία του, θα ελέγχεται τελικά από ένα ειδικό σώμα περιβαλλοντολόγων ακτιβιστών, επιλεγμένων μόνο από εξουσιοδοτημένες ΜΚΟ που έχουν διορισθεί από αντιπροσώπους στην Γενική Συνέλευση οι οποίοι, με την σειρά τους, έχουν διορισθεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος ελέγχεται από την διαπλεκόμενη τριάδα Ροκφέλλερ-Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (CFR)-Μπίλντερμπεργκ.

Αυτός ο νέος μηχανισμός ελέγχου θα αρχίζει από τις τοπικές  θυγατρικές οργανώσεις εθνικών και διεθνών ΜΚΟ και θα φθάνει μέχρι τα ανώτερα επίπεδα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Αν όλες οι παραπάνω ιδέες εφαρμοσθούν, θα εγκλωβίσουν όλους τους ανθρώπους του πλανήτη σε ένα παγκόσμιο «χωριό» που θα διοικείται από μια παγκόσμια γραφειοκρατία, υπό την άμεση εξουσία μιας χούφτας διορισμένων ατόμων και θα αστυνομεύεται από χιλιάδες άτομα, που θα πληρώνονται από τις εγκεκριμένες ΜΚΟ, οι οποίες θα έχουν «πιστοποιηθεί» για την επιβολή ενός δογματικού συστήματος, που για εκατομμύρια ανθρώπους θάναι απίστευτο και απαράδεκτο.

 

[Πηγή: Ολόκληρο το κείμενο της ανταπόκρισης του Estulin, περιλαμβανομένης και της λίστας των συμμετεχόντων, βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://www.onlinejournal.com]

http://www.innernet.gr/articleview1.php?id=783

Related Posts
0 Comments

No Comment.