Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

“Απαιχτος” είναι αυτός ο Λοβέρδος.

Μετά το μαχαίρι στις συντάξεις και την επίθεση κατά δικαίων και αδίκων που έκανε ως υπουργός Εργασίας για να ανταμειφθεί απο τα γνωστά ΜΜΕ ως απο τους ποιο “επιτυχημένους” μαζί με τον “Ναπολέοντα” Χρυσοχοίδη.
Αποφάσισε να “φτιάξει” και την υγεία.
Προς χάριν των δημοσιοκάφρων και της εικόνας του αποφάσισε να κάνει όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα “αιφνιδιαστική” επίσκεψη στο Τζάνειο Νοσοκομείο για να διαπιστώσει απο πρώτο χέρι τα προβλήματα.
Φυσικά ο υπουργός γλάστρα όπως γλάστρες είναι όλη η κυβέρνηση μιας και οι αποφάσεις που παίρνονται είναι εντολές των “τροικάνων” πριν κάνει την επίσκεψη του δεν σκέφτηκε ότι πηγαίνει σε ένα απο τα δυο νοσοκομεία που καλούνται να εξυπηρετήσουν 1,5 πολίτες (χωρίς τους αλλοδαπούς).
Γιατί αυτό συμβαίνει εδω και δεκαετίες στην πόλη του Πειραιά που με δυο νοσοκομεία (Γενικό Κρατικό και Τζάνειο) εξυπηρετεί 1,5 εκατομμύριο πληθυσμό χώρια την λαθρομεταναστευτική σαβουρα που έχει κατακλύσει και την συγκεκριμένη πόλη.
Δεν είδε προφανώς ο υπουργός τις έλλειψης σε κρεβάτια,γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.
Ειδε όμως ότι στα εξωτερικά ιατρεία οι αλλοδαποί δεν πληρώνουν λεει το εισιτήριο των 3 ευρω που πληρώνουν οι Έλληνες ασθενείς για να εξεταστούν….
Και δεσμεύτηκε πως θα στείλει νεα εγκύκλιο τις επόμενες μέρες για να…διορθωθεί η παρερμηνεία του νόμου.
Τι λες ρε Λοβέρδο……
Κράτα τα 3 ευρώ σου να πάρεις….τυρόπιτα και ασε τις μ……ς
Το πρόβλημα στον χώρο της υγείας όσο αφορά τους αλλοδαπούς είναι τα 3 ευρώ;
Μήπως είναι ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανασφάλιστοι με αποτέλεσμα όχι μόνο να επιβαρύνονται τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και να νοσηλεύονται ΤΖΑΜΠΑ στα νοσοκομεία;
Τζάμπα που λεει ο λόγος γιατί τα νοσήλεια τα πληρώνει ο ελληνικός λαός.
Εαν ένας Ελληνας πολίτης άνεργος και ως εκ τουτου ανασφάλιστος χρειαστεί μια επέμβαση ή μια εξέταση κ.υπουργέ τα κόστος θα του έρθει συστημένο στην φορολογική του δήλωση και θα πρέπει να κόψει το λαιμό του να πληρώσει.
Αν όμως πρόκειται για αλλοδαπό ΣΕ ΠΟΙΑ φορολογική δήλωση θα του έρθει;
Αφου οι περισσότεροι όχι μόνο δεν κάνουν δήλωση αλλά δεν έχουν καν μόνιμη κατοικία αλλά και παρα πολλοί δηλώνουν στις αρμόδιες αρχές ψεύτικα στοιχεία.
Η απάντηση είναι φυσικά ότι ΟΛΕΣ αυτές τις εξετάσεις και επεμβάσεις που κοστίζουν όχι 3 ευρώ αλλά εκατομμύρια τις πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος.
Και αυτό γιατί είμαστε “φιλάνθρωποι” και “ευρωπαϊκά” κορόιδα.

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

Ανίκανη η κυβέρνηση ακόμα και να εφαρμόσει τις αποφάσεις της συνεχίζει εδω και μια εβδομάδα να συμμετέχει στο θέατρο του παραλόγου που έχουν στήσει οι ιδιοκτήτες φορτηγών.

Απο αυτό το ιστολόγιο έχουμε καταφερθεί ουκ ολίγες φορές κατά των συντεχνιών που απολαμβάνουν για δεκαετίες προνόμια τα οποία όχι μόνο δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού στον “πολιτισμένο” κόσμο αλλά και που τα προνόμια αυτά έρχονται πολλές φορές σε αντίθεση με το γενικό συμφέρον της ελληνικής κοινωνίας.
Στην περίπτωση των φορτηγατζήδων φαίνεται ξεκάθαρα το πως όλα αυτά τα χρόνια τα δυο μεγάλα κόμματα αντιμετώπισαν τον απλό πολίτη σε σχέση με την εκάστοτε συντεχνία.
Ετσι και εδώ ενω τα “μέτρα” που αφορούσαν απλούς εργαζομένους και συνταξιούχους που δεν “στηρίζονται” απο κανένα συνδικαλιστικό λαμόγιο παρά περιμένουν την ευνοια-προσοχή της πολιτείας εφαρμόστηκαν άμεσα και χωρίς καμία συζήτηση χρησιμοποιώντας ως άλλοθι τον “μπαμπούλα” του ΔΝΤ.
Οσο όμως αφορά τις συντεχνίες και δή τους φορτηγατζήδες η κυβέρνηση εξαντλεί τα “σοσιαλιστικά” ανακλαστικά της αφού ανέχεται να ταλαιπωρείται ολόκληρη η χώρα αρνούμενη να εφαρμόσει τον νόμο που η ίδια ψήφισε.
Και μην ξεχνάμε ότι οι φορτηγατζήδες εδω και αρκετό καιρό τελούν υποτίθεται υπο το καθεστώς επίταξης με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εδω λοιπόν έχουμε το εξής “σοσιαλιστικό” φαινόμενο.Και η πολύπαθη ελληνική οικονομία ζημιώνεται και ο κόσμος ταλαιπωρείται και ο νόμος δεν εφαρμόζεται αλλά και επίταξη δεν γίνεται.
Αποτέλεσμα εκατοντάδες αστυνομικοί να βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους και εθνικές οδούς και να παίζουν την γάτα με το ποντίκι με 20 και 30 φορτηγά που κλείνουν τους δρόμους όποτε τους καπνίσει.
Παράλληλα οδηγοί φορτηγών καταγγέλλουν εκβιασμούς και απειλές απο τους συνδικαλιστές φοβούμενοι να προσέλθουν στην εργασία τους και η γελοία εικόνα συνεχίζεται με φορτηγά να ξεκινούν….περιπολικά να τους συνοδεύουν….και αφού κάνουν την βόλτα τους να επανέρχονται στα μπλόκα.
Λοιπόν όσο αφορά εμάς τέτοιους “εργαζομένους” που όχι μόνο εκμεταλλεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια το κομματικό-συνδικαλιστικό κράτος εις βάρος του απλού εργάτη….του δίχως στον ήλιο μοίρα συνταξιούχου δεν υπάρχει περίπτωση να τους υποστηρίξουμε.
Γιατί στην πραγματικότητα είναι ΚΑΙ αυτοί υπεύθυνοι για μέρος του προβλήματος το οποίο αντιμετωπίζει σήμερα ο λαός μας.
Μια μικρή απόδειξη είναι και οι “εκλογές” για άλλους “συνδικαλιστές” που έγιναν χθές στο υπουργείο πολιτισμού.
Μαντέψτε λοιπόν τι ψήφισαν οι “εργαζόμενοι”…..
Απο τις 33 έδρες η ΠΑΣΚΕ που φυσικά πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ έλαβε 20!!!
Ενω οι άλλοι “εργαζόμενοι” της ΔΑΚΕ 5.
5 έλαβε ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ ενω 2 το αναρχοσυνοθύλευμα.
Σε δηλώσεις του μάλιστα ο νέος πρόεδρος των “εργαζομένων” στο υπουργείο τόνισε με νόημα ότι “είναι καιρός για έργα και όχι…απεργίες”.Και καλά τα είπε ο άνθρωπος αφού κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ που τον στηρίζει.Διαφορετική όμως άποψη θα είχε αν κυβέρνηση ήταν η ΝΔ όπου έκλειναν με το έτσι θέλω τους αρχαιολογικούς χώρους επειδή λεει ήταν απλήρωτοι.
Δηλαδή τώρα πληρώθηκαν;Φυσικά όχι…..
Βέβαια το ίδιο ακριβώς θα γινόταν και αν στην θέση του ΠΑΣΟΚ ήταν η ΝΔ και στην θέση του πασοκόσκυλου συνδικαλιστή ήταν νεοδημοκράτης.
Λοιπόν μετά απο όλα αυτά δεν έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν ότι στην χώρα μας μετά τους κλέφτες πολιτικούς το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ καρκίνωμα για τον τόπο είναι οι συνδικαλιστές.
Αφού πρόκειται για το δεξί….και μάλιστα μακρύ χέρι των εκάστοτε κυβερνώντων οι οποίοι τους εξασφαλίζουν προνόμια με αντάλλαγμα την στήριξη,την ψήφο και την κατευθυνόμενη απεργία.Και όλα αυτά ΠΑΝΤΑ εις βάρος των υπόλοιπων εργαζομένων.
Των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ εργαζομένων.

http://protesilaos.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.