Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ήρθε η σειρά της Ελλάδας ;

Ο ελληνισμός και οι εχθροί του…

Σήμερα ζούμε όλοι την διάλυση μας, την οποία αντιμετωπίζει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού με μία αδράνεια και αδιαφορία, με έναν ωχαδελφισμό υπερβαίνοντα τα όρια του απαραδέκτου!

Είναι όμως δυνατόν η πλειοψηφία του λαού να μην ενδιαφέρεται για την πατρίδα της; Ασφαλώς ΟΧΙ! Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε ότι ο Υλισμός δια του πανίσχυρου Διεθνισμού,κατόρθωσε να μας υποβάλει στον Διεθνιστικό λήθαργο, από τον οποίον αρχίζουμε να αφυπνιζόμαστε σιγά σιγά.

Στην πολιτική τίποτε δεν πραγματοποιείται χωρίς πολική σκοπιμότητα, με την οποία υπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα, με αποτέλεσμα να υποψιαζόμαστε ότι η διαλυση μας ως ενιαίος, όμαιμος, ομόθρησκος, ομόγλωσσος και ομοεθνής λαός να έχει αρχίσει με την εφαρμογή πολιτικού προγράμματος, με το οποίο η χώρα μας μετατρέπεται σε μία χώρα πολυεθνική, σε μία χώρα εντός της οποίας θα γίνουμε σε μερικές δεκαετίες εθνική μειοψηφία και δεν αποκλείεται στο προσεχές μέλλον να αγωνιζόμαστε για αυτοδιάθεση, εντός της χώρας μας!

Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους:

Πρώτον, η Ελλάς έγινε μία αφύλακτη χώρα στην οποία διατρέχει κάποιος πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο όταν διασχίζει μία οδό ακόμη και μικρής πόλης, απ’ όσον κίνδυνο διατρέχει όταν διέρχεται δια των συνόρων της.

Δεύτερον, στην χώρα μας ευδοκιμεί μία κατηγορία ατόμων των οποίων αποκλειστική αποστολή είναι να αμφισβητούν οτιδήποτε Ελληνικό και να κατηγορούν οποιονδήποτε τολμά να ομιλεί περί της Ελλάδας και περί του έθνους των Ελλήνων, χαρακτηρίζοντας τον «ρατσιστή», «σωβινιστή», «ακροδεξιό» μετατρέποντας την έννοια και σημασία των λέξεων Φυλετισμός και Εθνικισμός σε ύβριν. Αναφερόμαστε στους «επαγγελματίες αντιρατσιστές» όπως και τα τσιράκια τους!

Αρχίζοντας από τον πρώτο λόγο,αποδεικνύεται καθημερινώς ότι η αθρόα είσοδος και παραμονή στην χώρα μας αμέτρητων χιλιάδων λαθρομεταναστών δημιουργεί την δημογραφική και φυλετική αλλοίωση μας, την δημιουργία επικίνδυνων ασθενειών, την αύξηση της εγκληματικότητας, την αύξηση της κοινωνικής αλητείας, την αύξηση της ανεργίας των Ελλήνων, την ομηρία των Ελλήνων υπό των λαθρομεταναστευτικών «μαφιών» και γενικώς την συνεχή δημιουργία πολλαπλών προβλημάτων!Από την στιγμή που οι λαθρομετανάστες μονιμοποιούνται στην χώρα μας τότε η δημογραφική μας αλλοίωση και η μετατροπή μας σε εθνική μειοψηφία αποτελεί γεγονός μη αντιστρέψιμο (τουλάχιστον στα νόμιμα πλαίσια).

Σε καμία χώρα του κόσμου δεν επιτρέπεται η παραμονή και εργασία λαθρομεταναστών που υποστηρίζεται όμως από τους «επαγγελματίες αντιρατσιστές» βοηθούμενοι και υπό των βαρβαριζόντων Ελλήνων ξενομανών!

Ο δεύτερος λόγος είναι οι αυτοί οι «επαγγελματίες αντιρατσιστές»! Που αποδεικνύουν τελικά ότι είναι και οι μεγαλύτεροι ρατσιστές. Δεν βρίσκουν τίποτε καλό και σωστό σε οτιδήποτε γίνεται στην χώρα μας,επικαλούνται διάφορες ψευδεπίγραφες διεθνιστικές ονομασίες όπως τα «ανθρώπινα δικαιώματα», ποδοπατούν το δικαίωμα του κάθε Έλληνα, να είναι Έλληνας! Διαθέτουν ή εργάζονται σε ιδωτικούς (όπως και κρατικούς) τηλεοπτικούς διαύλους και οι οποίοι βομβαδίζουν καθημερινώς τους Έλληνες ,μεγιστοποιώντας ό,τι κακό συμβαίνει στην χώρα μας δίνοντας την εντύπωση ότι η Ελλάδα είναι η χώρα της αλητείας, της εύκολης ληστείας της εύκολης διακίνησης ναρκωτικών, της εύκολης πορνείας και ξεδιάντροπα να διακηρύσσουν ότι αυτά «πωλούν».

Είναι όλοι αυτοί που δια της μεθόδου της ηλεκτρονικής ραδιοτηλεοπτικής σιωπής, η οποία σιωπή ακριβοπληρώνεται, αποσιωπούν για να μην πληροφορούνται οι Έλληνες τα πολλά, μεγάλα και καλά έργα, τα οποία πράττουν πολλές Ελληνίδες και πολλοί Έλληνες και αναγνωρίζονται απο τους βαρβάρους των «πολιτισμένων χωρών». Είναι όλοι αυτοί οι οποίοι κατηγορούν οτιδήποτε γίνεται υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων, συντασσόμενοι πάντοτε με το μέρος όλων των εχθρικώς διακειμένων και δεινά απεργαζομένων, κάθε είδους και προελεύσεως λαθρομεταναστών, ισχυριζόμενοι κατά τρόπο φαρισαϊκό, ότι το πράττουν σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα, ευτελίζοντας το ελληνικό κράτος και επιδεικτικώς και προκλητικώς αρνούμενοι τα περιβόητα ανθρώπινα δικαιώματα στους γηγενείς Έλληνες!

Είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι αφου δημιούργησαν ένα δήθεν καλό όνομα στην κοινωνία, μας εμφανίζονται ως δήθεν λάτρεις της Δημοκρατίας, ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτοί που μετέτρεψαν την Ελληνική Δημοκρατία σε φαυλοκρατία!

Οι «επαγγελματίες αντιρατσιστές» είναι οι μεγαλύτεροι μισέλληνες και ανθέλληνες ρατσιστές, οι οποίοι με τις ανάρθρες κραυγές τους προσπαθούν να θέσουν εν υπνώσει τον ελληνικό λαό, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις για την κατάργηση της Ελληνικής γραφής, της Ελληνικής ιστορίας, του Ελληνικού Πολιτισμού, ο οποίος τους καίει και τους πονάει, διότι δεν είναι πάπυρος για να καεί, αλλά και καιόμενος αφήνει ανεξίτηλη την παρουσία του, υπό την μορφή των αρχαιολογικών ευρημάτων!

Θέλουν να αντικατασταθεί ο ελληνικός κλασσικισμός καθώς και κάθε άλλη μελέτη της αρχαίας ιστορίας, η οποία δίδει περισσότερα «κακά» παρά καλά παραδείγματα και να διαγραφούν από την μνήμη των ανθρώπων τα γεγονότα των παρελθόντων αιώνων, που δεν είναι ευχάριστα σ’αυτούς,διατηρώντας από αυτά μόνο εκείνα που ζωγραφίζουν τα σφάλματα των Χριστιανικών κυβερνήσεων (Πρωτόκολλα των σοφών της Σιων, πρωτ. ΙΣΤ’ παρ 4)

Το ότι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές θεωρούνται αποκλειστικώς μισέλληνες ρατσιστές αποδεικνύεται απο τα παρακάτω:


* Ουδέποτε ακούσαμε, ότι κάποιος αντιρατσιστής κάλεσε στην οικεία του και συνεγευμάτισε μ’ έστω και έναν λαθρομετανάστη.
* Ουδέποτε ακούσαμε ότι θα συγχωρεί έναν εγκληματία, ο οποίος θα τοποθετεί μία οπλισμένη χειροβομβίδα στην κοιλιακή χώρα της θυγατέρος του, η οποία τελικώς θα δολοφονείται από την έκρηξη της.
* Ουδέποτε ακούσαμε διαμαρτυρία εις βάρος των Ιταλών όταν έριχναν στην θάλασσα Αλβανούς λαθρομετανάστες.
* Ουδέποτε ακούσαμε διαμαρτυρίες για την ψήφιση νόμου της Ισραηλινής Βουλής, ο οποίος απαγορεύει την λατρεία οποιασδήποτε θρησκείας εντός του κράτους του Ισραήλ,πλην της επισήμου Ισραηλινής θρησκείας,ενώ κόπτωνται οι ανθέλληνες για την ανεξιθρησκεία στην Ελλάδα,στην οποία λειτουργούν περισσότερες από 700 αιρέσεις για την προστασία των «αντιρρησίων συνειδήσεως» και τόσων άλλων παρομοίων.
* Ουδέποτε ακούσαμε διαμαρτυρίες για την ψήφιση νόμου της Ισραηλινής Βουλής, σύμφωνα με τον οποίο για να αναγνωριστεί ένας μετανάστης ως πολίτης του Κράτους του Ισραήλ πρέπει να βεβαιωθεί η καταγωγή του μέσω εξετάσεως του DNA του!
* Ουδέποτε ακούσαμε διαμαρτυρία αντιρατσιστών εναντίον των γενοκτόνων Τούρκων, οι οποίοι και σήμερα ασκούν γενοκτονία κατά των Κούρδων με την υποστηριξη ΗΠΑ, ΕΕ και ΝΑΤΟ γράφοντας το Διεθνές Δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα στα παλαιά τους υποδήματα!

Αποδεικνύεται περίτρανα το πόσο «αμερόληπτοι» είναι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές στην επιλογή των διαμαρτυριών τους, ώστε να επιτρέπεται ελευθέρως η τέλεση παρανόμων πράξεων υπό των βαρβάρων λαθρομεταναστών εντός της ελληνικής επικράτειας εις βάρος των Ελλήνων για να έχουμε την Δημοκρατία που επιθυμούν!

Σύμφωνα όμως με τον Γέρο της Δημοκρατίας Γ. Παπανδρέου: «Στην Δημοκρατία δεν διώκεται το πολιτικό φρόνημα,αλλά η παράνομη πράξη».
Σήμερα δυστυχώς η Δημοκρατία έχει καταργηθεί! Η χαλάρωση των κρατικών αρχών οφείλεται στις έντονες παρεμβάσεις των επαγγελματιών αντιρατσιστών που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Αντιθέτως σε συγκεντρώσεις πατριωτικού χαρακτήρα, οι αρμόδιες αρχές φρόνισαν να μην γίνει καν συγκέντρωση!

Η κατάσταση αυτή δημιουργεί μία αλυσιδωτή αντίδραση εναντίον των επαγγελματιών αντιρατσιστών και των κυβερνώντων!

Τα ΜΜΕ χάνουν την τηλεθέαση και την ακρόαση, διότι πλεόν η προπαγάνδα είναι τόσο ολοφάνερη και η υποτίμηση της νοημοσύνης μας είναι τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ, που πλεόν αν αγοράζονται κάποια έντυπα, αυτό οφείλεται στις διάφορες προσφορές τους(DVD, βιβλία).

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!!
Ιάκωβος Παναγιωτίδης

 

Related Posts
0 Comments

No Comment.