Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Μας δουλευει για τα καλά ο Γ.Παπανδρέου!!!!

“ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ”:ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009-ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

 

ΝΑΙ,ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ…ΒΛΑΚΕΣ:


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Επομένως απ’ ό,τι καταλαβαίνω από την απάντησή σας, δεν αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο παγώματος (του χρέους)…

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πιστεύω ότι εάν ζητήσουμε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα, πιθανώς σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που είναι στην ευρωζώνη, να έρθει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, να έρθει η Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μας πει, έτσι είσαστε, τότε θα αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον της δικής σας οικονομίας, θα βάλουμε αυτούς τους όρους και μπορεί να είναι πάρα πολύ σκληροί όροι, θα έλεγα και αδίκως σκληροί, ιδιαίτερα για τα φτωχότερα και μεσαία στρώματα της χώρας μας.

Ιδιαίτερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει την φήμη, ούτε για την κοινωνική του δικαιοσύνη, ούτε βεβαίως και για την αποτελεσματικότητά του. Το να πηγαίνει σε χώρες αναπτυσσόμενες και να τους λέει, επειδή έχετε πολλά δάνεια πρέπει να κόψετε, και το πρώτο που θα κόψετε είναι από την παιδεία π.χ., αυτές είναι επίσημες πράξεις, που ουσιαστικά κόβουν το μέλλον της χώρας. Μπορεί αυτή η χώρα να μαζέψει κάποια λίγα χρήματα για ένα-δύο χρόνια, αλλά ουσιαστικά καταδικάζει τη χώρα αυτή στην υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση.

Άρα, λοιπόν, δεν έχουμε κανένα λόγο εμείς να μπούμε σε μια τέτοια διαπραγμάτευση, η οποία πιθανώς να διολισθήσει σε όρους που θα είναι αρνητικοί για την πορεία της χώρας μας.


ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ;;;

ΜΠΑ…ΕΞΑΛΛΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ…ΣΠΟΡ Ο ΤΖΕΦΡΥ;ΜΟΝΟ ΚΑΝΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ…ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ!

 

 

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

 

Related Posts
0 Comments

No Comment.