Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Επικοινωνιακό πραξικόπημα αλά «κοράνι» και η ιστορία του Μοχαμεντ

Η soft power Νέας Τάξης χύνει

πλαστά δάκρυα για πλαστές ιστορίες

Σπύρος Χατζάρας

Το γραφείο τύπου του στρατού της πέμπτης φάλαγγας της Νέας Τάξης,εξαπέλυσε νέα επικοινωνιακή επίθεση για να διευκολύνει τους δικούς της ανθρώπους στην κυβέρνηση να προωθήσουν γρήγορα τις «ριζοσπαστικές αλλαγές» που τους ενδιαφέρουν.
Οι επαγγελματίες θρηνωδοί, γράφουν στο διαδίκτυο
«Με τις κομματικές ιαχές να ηχούν ακόμη στα αφτιά μου και με τα μάτια στραμμένα για το πόσο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα επηρεάσει το πορτοφόλι μου, ξέχασα να είμαι άνθρωπος. Σκοτώσαν τον Μοχάμεντ. Τον «έφαγαν» λέει σε ένα υπόγειο υπάλληλοι του κράτους που εγώ πληρώνω. Σκοτώσαν τον Μοχάμεντ και εμείς καθόμαστε να κοιτάμε τα e-mail μας και… να αλληλοδιαβαζόμαστε σαν να είναι μία συνηθισμένη είδηση ο θάνατος από βασανιστήρια» .
Τέτοιο κακό μας βρήκε!
Και πρέπει όλοι «σαν άνθρωποι» να πάρουμε τη θέση που επιθυμούν οι «σεναριογράφοι» της νέας τάξης.
Τέτοια πλαστά επικοινωνιακά κείμενα έχουμε δει πολλά τελευταία. Θυμίζω την «επιστολή των παιδιών» ,που ανήκαν στην παρέα του 15χρονου, στα Δεκεμβριανά, («Μην σκοτώνετε τα όνειρά μας»), που δημοσιεύτηκε (υποχρεωτικά) από τα ΜΜΕ των εργολάβων και τα μπλογκ της πέμπτης φάλαγγας, τα φευδορεπορτάζ, για την καταστροφή του Κορανίου, του πράκτορα Ατάκ, που απεδείχθει ότι δεν ήταν «Κοράνι», και τις κραυγές (περί κου-κλουξ-κλάν) για την σύλληψη από κτηνοτρόφους στην Ηλεία, των ζωοκλεπτών που ρήμαζαν το κοπάδι τους.
Το νέο σενάριο στήθηκε μόλις πληροφορήθηκαν οι υπηρεσίες και τα κυκλώματα τον θάνατο ενός λαθρομετανάστη, στις 9 Οκτωβρίου, που είχε συλληφθεί τις 27 Σεπτεμβρίου.
Στις 11 Οκτωβρίου, σε συντονισμό με την έκθεση της Human Rights Watch, το «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων» και το Indymedia κατάγγειλαν «θάνατο μετανάστη μετά από αστυνομικό ξυλοδαρμό».
Σύμφωνα με το «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών», ο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας στις 26 Σεπτεμβρίου, αφού «υπέστη ξυλοδαρμό από αστυνομικούς στο σπίτι του».
Στο τμήμα, σύμφωνα με την οργάνωση, ο Μ.Αντίφ «υπέστη βασανισμούς τύπου Αμπού Γκράιμπ», εξαιτίας των οποίων κατέληξε στις 9 Οκτωβρίου.
Ο θάνατός του, σύμφωνα με το Δίκτυο, οφείλεται στον «αστυνομικό ξυλοδαρμό».
Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου θα διοργανωθεί πορεία, όπως και με τον πράκτορα Ατάκ και την δήθεν προσβολή του Κορανίου, που δεν ήταν Κοράνι.
Σχεδόν ταυτόχρονα δημοσιεύτηκε έρευνά της Human Rights Watch, που ζητάει από την Επιτροπή, να ασκήσει πίεση στην ελληνική κυβέρνηση για «να σταματήσει την κακομεταχείριση μεταναστών», κάνοντας λόγο για καταπάτηση των δικαιωμάτων των ατόμων που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα.
To ρεπορτάζ λέει:
Ο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας στις 26 Σεπτεμβρίου, μετά από καταγγελία ομοεθνών του ότι ήταν μεθυσμένος και τους απειλούσε.
Το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου τον πήγαν στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που τον άφησαν (ως συνήθως) ελεύθερο.
Στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, ούτε αποθανών, ούτε ο δικηγόρος του, (από το γνωστό κύκλωμα), έκαναν καταγγελία για κακοποίηση.
Ο «Μοχάμεντ» από τις 27 Σεπτεμβρίου δεν πήγε σε κανένα, από τα τζάμπα νοσοκομεία, που περιθάλπονται οι λαθρομετανάστες, αλλά όχι οι Έλληνες.
Στις 9 Οκτωβρίου, πέθανε ή κάποιοι τον σκότωσαν.
Ιατροδικαστική έκθεση δεν υπάρχει.
– Γιατί ο άτυχος λαθρομετανάστης δεν πήγε στα (δωρεάν) νοσοκομεία για 13 μέρες;
– Γιατί ξεκίνησε ο θόρυβος στις 11 Οκτωβρίου;
– Γιατί πέθανε;
Την απάντηση μπορεί να την ξέρει η Μαφία που απάγει και κακοποιεί όσους δεν πλήρωσαν τον ναύλο. Μπορεί να την ξέρει και η Πέμπτη φάλαγγα.
Η καταγγελία μαϊμού του «Δίκτυου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων»και του Indymedia στις 11 Οκτωβρίου, είναι ένα επικοινωνιακό πραξικόπημα που συντονίστηκε με την έκθεση της Human Rights Watch, που ζητάει από την νέα ελληνική κυβέρνηση «να σταματήσει την κακομεταχείριση μεταναστών».
Στόχος το τζαμί στον ελαιώνα, το μουσουλμανικό νεκροταφειο, οι ιθαγένειες και οι λαθροψηφοφόροι.
Το επείγον το περιγράφει η «Καθημερινή».
«Η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχει προεκλογικά δεσμευθεί ότι θα εξορθολογήσει τη διαδικασία χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σύμφωνα με τις αρχές του κράτους δικαίου. Υποσχέθηκε κτήση της ελληνικής ιθαγένειας για τα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα και όσα έχουν συμπληρώσει τριετία στην ελληνική εκπαίδευση. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η ιθαγένεια χιλιάδων μεταναστών 2ης και 3ης γενιάς τίθεται και πάλι στο τραπέζι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει, εν είδη πρώτου βήματος, στη χορήγηση ιθαγένειας σε όσους έχουν συμπληρώσει τρία συνεχή χρόνια στην ελληνική εκπαίδευση».


Related Posts
0 Comments

No Comment.