Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

«Κάρτα του Πολίτη»: Ο εφιάλτης του Όργουελ!!!


Η Νέα Πλανητική τάξη προωθεί τον αφανισμό, ακόμα, και της έννοιας «άνθρωπος».

Η «Κάρτα του Πολίτη» που ετοιμάζει να προωθήσει δεν είναι απλώς το πιο εφιαλτικό «εργαλείο» ακτινογραφικού και ολοκληρωτικού φακελώματος της ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά καθιστά τον άνθρωπο ένα ηλεκτρονικό σύμβολο: Ο εφιάλτης του Όργουελ ωχριά μπροστά σε αυτή τη μακάβρια μοχθηρία της νεοταξικής κακουργίας….

Αν υπήρχαν υγιείς πολιτικές δυνάμεις και κυρίως αν υπήρχε Αριστερά θα έπρεπε η «Κάρτα του Πολίτη» να αποτελεί την αιχμή της πολιτικής δράσης.
Η «Αριστερά» που υπάρχει ενώ χαλούσε τον κόσμο για τις κάμερες στο δρόμο ΣΙΩΠΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ πάνω στον αποτροπιασμό της «Κάρτας του Πολίτη», μια κάρτα οργουελικού χαφιεδισμού: Μια ρουφιανιά ασύλληπτης, αποτρόπαιης και θηριώδους καπιταλιστικής κακουργίας.

Έτσι ο αγώνας εναντίον αυτού του εφιάλτη αρχίζει και προωθείται από πρωτοπόρους αγωνιστές της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο π. Σαράντης και άλλοι ιερείς ηχούν τις σάλπιγγες.

«είναι χρέος όλων μας να ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” και να διατρανώσουμε αυτή την Ορθόδοξη αντίρρησή μας συμμετέχοντας στην “Πρωτοβουλία των Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης”…»

Διαβάστε το Ορθόδοξο σάλπισμα εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/07/blog-post_298.html

Μια μικρή μόνο ένσταση:
Θα ήταν πιο σωστό αυτή η επαναστατική πρωτοβουλία να μη περιοριστεί μόνο στα πλαίσια της Εκκλησίας, αλλά να επεκταθεί και να απευθυνθεί στο ΣΥΝΟΛΟ της κοινωνίας…

 

 

http://resaltomag.blogspot.com


Related Posts
0 Comments

No Comment.