Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Λαθρομετανάστης ο δράστης της δήθεν “ρατσιστικής δολοφονίας”.

Να διωχθούν άμεσα όσοι διέσυραν την χώρα μιλώντας για “ραστιστική επίθεση” καλύπτοντας τον δολοφόνο.Έκθετος ο υπουργός δικαιοσύνης. Καταπάτησε κάθε έννοια δικαίου και έστρεψε αλλού τις έρευνες της αστυνομίας δίνοντας χείρα βοηθείας στον πραγματικό δολοφόνο. Συνεργοί του δολοφόνου οι ψευδομάρτυρες;

Άλλοι μία βρωμερή συκοφαντική επίθεση κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων από αλητήριους, παράγοντες και “περίεργους” ήλθε στο φως. Τα απίστευτα ψεύδη που ζημιώνουν ανεπανόρθωτα την χώρα αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα.
Πέραν βεβαίως της αυτεπάγγελτης δίωξης όλων αυτών που διέδωσαν τα ψεύδη και πρέπει να διωχθούν για ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και πιθανή συνέργεια. Όπως προβλέπει ξεκάθαρα το δίκαιο της χώρας. Αυτό το δίκαιο που όσο το καταντάτε κουρελόχαρτο κύριε υπουργέ δικαιοσύνης, θέτετε σε κίνδυνο την δημοκρατία.


Πλήρης ανατροπή δεδομένων στο περιστατικό

Ενας αλλοδαπός φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας ενός 20χρονου Μαροκινού -και όχι Ιρακινού όπως είχε αναφερθεί- τον περασμένο Αύγουστο, στο κέντρο της Αθήνας και η οποία είχε αποδοθεί αρχικά σε ρατσιστική επίθεση! Σύμφωνα με στοιχεία και μαρτυρίες που φέρεται να έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί ο 20χρονος δέχθηκε τα κτυπήματα ενός αλλοδαπού με ογκώδες αντικείμενο και ύστερα με ένα μαχαίρι, μετά από απόπειρα κλοπής…

Πλήρης ανατροπή σε όλα τα δεδομένα του περιστατικού που είχε προκαλέσει αίσθηση πριν από ένα μήνα με καταδικαστικές δηλώσεις πολιτικών παραγόντων, που μιλούσαν για «ρατσιστικό μένος αγνώστων».

Ο 20χρονος τραυματίσθηκε θανάσιμα – το πρωί της 11ης Αυγούστου 2012 – στην οδό Αναξαγόρα ύστερα από συμπλοκή με αγνώστους.
Αρχικώς είχε αναφερθεί ότι ο 20χρονος ήταν Ιρακινής καταγωγής, όμως από νεώτερες έρευνες διαπιστώθηκε ότι κατάγεται από το Μαρόκο και είχε αλλοιώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Σε πρώτη φάση δόθηκε η εντύπωση ότι η δολοφονία του 20χρονου ήταν έργο ρατσιστών αφού συνδυάσθηκε με ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, με τον ξυλοδαρμό ενός Ρουμάνου μετανάστη από ομάδα μοτοσυκλετιστών με μαύρα ρούχα.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ο νεαρός Ρουμάνος μόλις συνήλθε συνάντησε έναν Μαροκινό που ήταν φίλος και ομοεθνής του δολοφονηθέντα. Ο μετανάστης από την αφρικανική χώρα έδειξε στον Ρουμανο τον τραυματισμένο φίλο του που ήταν αιμόφυρτος πεσμένος στην οδό Αναξαγόρα. Ο Μαροκινός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι οι μοτοσυκλετιστές που κτύπησαν τον Ρουμάνο, μαχαίρωσαν και τον φίλο του.
Ομως πλέον τα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη έχουν μια διαφορετική εικόνα του περιστατικού και μιλούν για μια «εντελώς λάθος αρχική εκτίμηση». Διαπιστώθηκε ότι «ο ξυλοδαρμός του Ρουμάνου είναι απολύτως άσχετος με τον φόνο του Μαροκινού και επιπλέον ο δράστης της εγκληματικής ενέργειας στην οδό Αναξαγόρα είναι αλλοδαπός για τον οποίο συγκεντρώνονται επιβαρυντικά στοιχεία».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 olympiada

Related Posts
0 Comments

No Comment.