Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΠΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Οικογενειακός φίλος, γιατρός πνευμονολόγος που εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο μας είπε ότι ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα φυματίωσης σε όλη την Ελλάδα σε Έλληνες, κι αυτό δυστυχώς οφείλεται στους εκατοντάδες Ασιάτες λαθρομετανάστες που νοσούν και κυκλοφορούν στη χώρα μας. Ήξερα ότι οι φυματίωση ήταν μια παλιά σοβαρότατη θανατηφόρος νόσος που χτυπάει τους πνεύμονες, ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ, αλλά δεν ήξερα ότι παρουσιάζει τέτοια έξαρση στη χώρα μας. Ο γιατρός ήταν θυρυβημένος, μας είπε ότι οι λαθρομετανάστες νοσηλεύονται για 15-30 ημέρες στο νοσοκομείο, φυσικά δωρεάν !!! (από τους φόρους μας) και μετά τους δίνεται κάποια φαρμακευτική αγωγή πάλι δωρεάν!!!(από τους φόρους μας) και κατά διαστήματα πηγαίνουν και επαναλαμβάνουν τη θεραπεία. Στο μεσοδιάστημα κυκλοφορούν ανενόχλητοι στα λεωφορεία, ηλεκτρικό, μετρό παντού μεταδίδοντας το μικρόβιο της φυματίωσης με την αναπνοή και με το βήχα τους.

Μας συνέστησε να παίρνουμε προφυλάξεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, να έχουμε ένα μαντήλι-χαρτομάντηλο στο χέρι για να το φέρουμε στη μύτη μας, σε περίπτωση που δούμε κάποιον λαθρομετανάστη να βήχει ή να φταρνίζεται ή απλώς να μας πλησιάζει. Όπως μας εξήγησε, ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΣΕΙ ΑΠΟ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ

ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΣΟ. Φυσικά επιμελημένο πλύσιμο χεριών όταν επιστρέψουμε και να μην φέρουμε τα χέρια στο στόμα για κανένα λόγο. Είναι ένα μικρόβιο που μεταδίδεται απίστευτα εύκολα ακόμα και από τις χειρολαβές κινδυνεύουμε.!!! Συνέστησε επίσης, να μην κυκλοφορούν στα λεωφορεία μικρά παιδιά και γέροι επειδή αν κάποιος έχει κι άλλα προβλήματα υγείας ή είναι ευάλωτος οργανισμός κινδυνεύει ακόμα και με θάνατο! Τα Χριστούγεννα πέθανε ένα κοριτσάκι Ελληνόπουλο από φυματίωση και πολλοί ηλικιωμένοι για τους οποίους δεν δίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα αυτό, επειδή έχουν κι άλλα προβλήματα υγείας και καταλήγουν από άλλα προβλήματα, ωστόσο, όπως επισήμανε ο γιατρός, επιβαρύνει σημαντικά την κατάστασή τους και τους οδηγεί στο θάνατο μια ώρα αρχύτερα η φυματίωση.

Μας είπε επίσης, ότι έχουν διαγνωσθεί και κρούσματα ….της νόσου του Hansen (λέπρα). Σημείωση: Στο Μεσαίωνα υποχρέωναν τους λεπρούς να έχουν ένα σήμαντρο (μεγάλος κώδωνας) και να το χτυπάνε όποτε περνούσαν σε ένα δρόμο για να ακούγεται από μακρυά και να απομακρύνονται οι περίοικοι. Για τόσο μεγάλη μεταδοτικότητα μιλάμε. Στο Μεσαίωνα φαίνεται ότι ήταν πιο υπολογίσιμη η ανθρώπινη ύπαρξη. Ενώ στην Ελλάδα του 2010 οι γηγενείς κάτοικοι δεν ενημερώνονται για την ύπαρξη λεπρών μέσα στην ίδια τους τη χώρα, για να μην χαλάσουν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης μέσω των υποτελών τους των εθνομηδενιστών, που είναι ο αφανισμός του ελληνικού έθνους. Επίσης, ένα μεγάλο μέρος των Αφρικανών λαθρομεταναστών έχει Εϊντς το οποίο μεταδίδεται στους Έλληνες από τις Νιγηριανές, κυρίως, ιερόδουλες. Να σημειωθεί ότι το προφυλακτικό προφυλάσσει κατά 85% (αποδεδειγμένο εργαστηριακώς), όπως μας εξήγησε ο γιατρός. Κατά 15% ο «πελάτης» μένει ακάλυπτος!

Οι Αλβανίδες αδήλωτες πόρνες που δραστηριοποιούνται κυρίως μέσω «υπηρεσιών» με τηλεφωνικό ραντεβού και σπάνια αποκαλύπτουν την καταγωγή τους, συνήθως πλασάρονται για Βουλγάρες ή Ουκρανές, μεταδίδουν ηπατίτιδα.
Θυμάστε τότε με τη γρίπη των χοίρων που μας είχαν τρελάνει; Θυμάστε τις οδηγίες για κλειστούς χώρους; Είδατε τώρα αν μιλάει κανείς;
Διατρέχουμε μεγάλο κίνδυνο και οι αρμόδιοι δεν ανακοινώνουν μέτρα προστασίας.
Ούτε για τους ασθενείς και επισκέπτες των νοσοκομείων, ούτε για τους επιβάτες στα ΜΜΜ, ούτε για τα παιδιά μας που είναι υποχρεωμένα να φοιτούν με παιδιά λαθρομεταναστών στα σχολεία, παιδιά χωρίς εμβόλια, χωρίς ίσως, να τα έχει δει γιατρός ποτέ. Δεν ανακοινώνουν μέτρα για τους αστυνομικούς που διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο καθημερινά εφ όσον έρχονται αντιμέτωποι με την παραβατική κι εγκληματική συμπεριφορά των λαθρομεταναστών.
Να ξέρει ο κόσμος να προστατεύεται όσο μπορεί τουλάχιστον.
Δεν δίνουν οδηγίες.

Δεν θέλουν να εξαγριώνεται ο κόσμος και ζητάει ευθύνες από τους εθνομηδενιστές που εκτός από τον κίνδυνο που διατρέχει το έθνος μας με το λαθρονομοσχέδιο,
ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΠΡΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΪΝΤΣ, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ.

Αίσχος!

Πηγή
Ελευθερία λόγου.

Αναδημοσιεύτηκε απο Προμηθέα

Related Posts
0 Comments

No Comment.