Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Κάνανε μύνηση για “εκβιασμό” στο Hellenic Revenge !!!

To ολο στορυ ξεκίνησε με το θέμα που αναρτηθηκε στο Hellenic Revenge σχετικά με την εκπομπή της κόρης του Αντιστρατηγού Φράγκου Φραγκούλη στην ΝΕΤ, για την οποια εκπομπη συμφωνα με το Πρωτο Θεμα εκλεισε συμβόλαιο για 13 επεισόδια υψους 286.000 ευρω!!!!

http://1.bp.blogspot.com/_AlZaPxnBPQg/T … B70016.jpg


Στην εκπομπη λοιπόν της κυρίας Φραγκού,εγινε αναφορα για την πολυπολιτισμικότητα και για τους μεταναστες και φυσικα για τους οπισθοδρομικους Ελληνες.

Εκτοτε απο την ανάρτηση ενος άρθρου ενος αναγνώστη στο Hellenic Revenge ξεκίνησαν τα παρατράγουδα.

Το άρθρο είναι το ακόλουθο,διαβάστε και τα σχόλια

http://hellenicrevenge.blogspot.com/201 … _4450.html


To Σαββατο απο την διαχείριση του μπλογκ αναρτήθηκε το εξης

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Εικόνα

Εδώ και δύο μέρες ,σε μία χώρα που η τιμή της έχει παραβιαστεί και κάποιοι ασχολούνται με την τιμή των θυγατέρων τους, δύο Έλληνες διώκονται επειδή ανήρτησαν για τους αναγνώστες-φίλους του ιστολογίου τους την άποψη ενός τρίτου για κάτι το οποίο δεν αφορά την τιμή της κόρης του ΑΓΕΣ αλλά την τιμή της ίδιας της πατρίδος. Θέλoυμε να ενημερώσουμε ότι οι πληροφορίες που η ΓΑΔΑ διέρρευσε προς τα δικά της blogs – ξέρετε ποια είναι αυτά και αν δεν ξέρετε θα καταλάβετε κι αν δεν καταλάβετε θα σας κάνουμε να το καταλάβετε….- δεν είναι αληθινές. Όντως ένας άνθρωπος συνελήφθη, η κοπέλα όμως στην οποία αναφέρονται είναι ελεύθερη.

Την ώρα που το παρακρατικό indymedia απολαμβάνει την προστασία του κράτους και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καθοδηγεί τις δολοφονίες των Ελλήνων (Μαρφίν), ο κύριος Σφακιανάκης και ο σεβαστός εισαγγελέας καταδιώκουν τους ιδιοκτήτες 2 blogs που δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους αλλά είχαν την ατυχία να αγαπούν από κοινού μία πατρίδα που λέγεται Ελλάδα και αυτό να το κάνουν χωρίς κανέναν προστάτη, χωρίς κανένα κομματικό περίβλημα και χωρίς κανένα πανεπιστημιακό άσυλο πίσω τους. Ο κύριος εισαγγελέας εδιαφερόμενος προφανώς για την ένστολη τιμή μιας εξουσίας, που ενώ θα έπρεπε να είναι ελληνική περιφρονεί τους Έλληνες, αγνόησε την ύπαρξη ανθρώπων που η μοναδική τους προστασία ήταν το απόρρητο του ονόματός τους, κάτι που καταδικασμένοι εγκληματίες απολαμβάνουν, πόσο μάλλον κάποιοι που ακόμα δεν έχουν καν κατηγορηθεί για κάτι, και επέτρεψε τα ονόματά τους να δοθούν στην δημοσιότητα. Ταυτόχρονα ένας πόλεμος λάσπης εξαπολύθηκε – μαντεύουμε από ποιους αφήνοντάς τους (από όσες πληροφορίες μπορούμε να έχουμε και για τις οποίες ακόμα δεν είμαστε και σίγουροι) να χαρακτηριστούν εκβιαστές χωρίς καμία απόδειξη, απλά για να στηθεί ένα κατηγορητήριο το οποίο θα έδινε την δυνατότητα άρσης του απορρήτου.

Χτες το πρωί η αστυνομία, η δίωξη και ο εισαγγελέας που δεν τολμούν να περάσουν ούτε καν έξω από το φυτώριο της τρομοκρατίας του πανεπιστημιακού ασύλου, βεβήλωσαν με την παρουσία τους τα τίμια σπίτια δύο οικογενειών.

Χωρίς να θέλω να βουτήξουμε ακόμα περισσότερο στις φαντασιώσεις των κατηγόρων μας, απλά διαβάζοντας τα μυθιστορήματα των εφημερίδων και των «έγκριτων» δημοσιογράφων για το θέμα ,απλά θα δηλώσουμε ότι δεξιά, αριστερά μας και πίσω μας δεν βρίσκεται κανένας στρατηγός, ενώ μπροστά μας βρίσκεται η πατρίδα και από πάνω μας ο Θεός.

Εμείς υπηρετούμε την ανταλλαγή απόψεων, οι οποίες αφορούν αυτούς οι οποίοι θέλουν να εκτίθενται δημόσια, όπως η Ευτυχία Φράγκου, που αγνοώντας το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι ο ΑΓΕΣ, επεδώθη μέσα από κρατικό δίαυλο σε νεοταξίτικη προπαγάνδα υπέρ του εποικισμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες, χρησιμοποιώντας κάθε είδους επικοινωνιακό τέχνασμα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες των Ελλήνων για τους σκοπούς του εποικισμού. Η στάση όσων εκτίθενται δημόσια μπορεί να προκαλέσει και την οργή των αναγνωστών. Αναρτήσαμε, λοιπόν, ένα κείμενο προσωπικής επικοινωνίας με κάποιον και προφανώς κάποιοι θέλησαν να δείξουν ότι ενοχλήθηκαν από αυτό. Έχουμε όμως την πεποίθηση ότι αυτό που τους ενόχλησε πολύ περισσότερο είναι η κριτική μας για την ατιμασμένη πατρίδα μας, της οποίας αυτοί που μας κατηγορούν έπρεπε να είναι προστάτες. Ενημερώνουμε τον εισαγγελέα αλλά και τον κύριο Σφακιανάκη, ο οποίος μάλλον ασχολείται πολύ περισσότερο με την τιμή της Ευτυχίας παρά με τα κακουργήματα του indymedia , ότι θα είμαστε από την Δευτέρα στην διάθεσή τους για να δούμε κατά πόσο ένας Έλληνας πολίτης αντιμετωπίζεται επί ίσοις όροις με κάποιον που έχει διοριστεί ΑΓΕΣ.

Επισημαίνουμε ότι επειδή θεωρούμε πως τουλάχιστον το 70% της Δικαιοσύνης λειτουργεί με τον τρόπο που πρέπει για όλη την βιαιότητα η οποία ασκήθηκε εναντίον μας μέσα από συγκεκριμένους νεοταξικούς μηχανισμούς προπαγάνδας, θα απαντήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο και θα εξαντλήσουμε κάθε δικαιοπραξία που θα είναι προς όφελος του καλού και αγαθού.

Σημειώνουμε ότι ο αγώνας της εκφοράς λόγου, της ενημέρωσης και του ελέγχου της εξουσίας στον οποίο έχουμε αποδυθεί,καταλαβαίνουμε από την αντίδραση και τον πόλεμο τον οποίο αντιμετωπίζουμε πως είναι δίκαιος και αληθινός. Μία αλήθεια όταν λέγεται είναι τόσο σημαντική όσο μεγαλύτερη η οργή, ο τρόμος και η επιθετικότητα που προκαλεί. Θα ήμασταν ευτυχείς εάν ο αρχηγός του Ελληνικού Στρατού έδειχνε μισή επιθετικότητα από αυτή που δείχνει σε εμάς προς τους φίλους του στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου, τους οποίους και επισκέφθηκε προσφάτως
Θέλουμε να τονίσουμε επίσης ότι ο ιστολόγος του armyalert, μας είναι παντελώς άγνωστος. Αλλά τον τιμούμε για την κατηγορία και την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλεται άδικα χάριν της αγάπης του προς την πατρίδα.

Ευχαριστούμε τους bloggers που ως ανεξάρτητοι συνεχίζουν να προσπαθούν να ενημερώσουν τους Έλληνες μέσα στο μαύρο σκοτάδι της κατοχής που οι άρχοντες αυτού του τόπου μας βύθισαν. Εμείς, ως γνήσιοι εκφραστές του καθαρού Ελληνικού λόγου, συνεχίζουμε να εκπέμπουμε μέσα από την google την οποία δεν μπόρεσαν να επηρεάσουν οι μεθοδεύσεις όσων ενοχλήθηκαν, απλά και μόνο διότι είμαστε καθαροί σαν το χιόνι.

Έλληνες μην ακούτε τα κατευθυνόμενα από το σύστημα παπαγαλάκια, ελέγξτε τριπλά τους «έγκριτους» δημοσιογράφους, αμφισβητείστε όσους το σύστημα προβάλει σαν «αξιότιμους». Αν όλοι αυτοί ήταν όσα λένε τότε η χώρα μας δεν θα ήταν στην σημερινή κατάντια.

Εκ της διαχείρισης του Hellenicrevenge

Θα ακολουθήσουν επόμενες αναρτήσεις με νεότερα

Related Posts
0 Comments

No Comment.