Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ, Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ!

 

Διαβάστε τι συμφώνησε σήμερα με τον νεο-οθωμανιστή Νταβούτογλου ο αμερικανοτραφής ατσαλάκωτος, άχρωμος και άοσμος, Δημήτρης Δρούτσας, που έχει πρότυπό του τον κανακάρη της Μάργκαρετ:
1. Κοινά εκπαιδευτικά προγράμματα στο πλαίσιο της σύμπραξης για την ειρήνη (ΝΑΤΟ), με τη συμμετοχή χωρών-μελών της Σύμπραξης για την Ειρήνη, τα συναφή εκπαιδευτικά κέντρα στην Ελλάδα και την Τουρκία.
2. Διαλέξεις σε σπουδαστές των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων από τους Αρχηγούς Επιτελείων, στο πλαίσιο της ανταλλαγής αμοιβαίων επισκέψεων.
3. Διασύνδεση, σε επίπεδο επιτελών, μιας Ελληνικής Μεραρχίας/Ταξιαρχίας στο Τουρκικό Στρατηγείο Υψηλής Ετοιμότητας του ΝΑΤΟ (NRDC-TR) και μιας Τουρκικής Μεραρχίας/Ταξιαρχίας στο Ελληνικό Αναπτυσσόμενο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ (NDC-GR), για εκπαιδευτικούς λόγους.
4. Οργάνωση αμοιβαίων εθιμοτυπικών επισκέψεων μεταξύ των Σχολών Πολέμου στο πλαίσιο προγραμματισμένων ταξιδιών στο εξωτερικό.
5. Διεξαγωγή κοινών επιστημονικών δραστηριοτήτων (ακαδημαϊκές μελέτες, σεμινάρια, συμπόσια και εκδόσεις άρθρων σε στρατιωτικά περιοδικά και επιθεωρήσεις των δύο χωρών) μεταξύ των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ανταλλαγών επισκέψεων μεταξύ των σπουδαστών, καθώς και μεταξύ των Σχολών Επιτελών.
Και ρωτάμε εμείς που δεν έχουμε με το κιλό κορνιζαρισμένα πτυχία αμερικανικών πανεπιστημίων… Τα προηγούμενα μέτρα εμπιστοσύνης, κυρ Δρούτσα, και τις διμερείς συμφωνίες (μεταξύ αυτών και τα περί προώθησης λαθρομεταναστών προερχομένων εκ Τουρκίας) τα οποία είχε πάλι υπογράψει ο πολιτικός σου προϊστάμενος, Γιώργος Παπανδρέου, τα ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΑΓΚΥΡΑ; Του έτριξες τα δόντια που φτάνουν τα πολεμικά τους πλοία μέχρι το Σούνιο;
Κατεβάζετε τα παντελόνια σας στις απαιτήσεις των Τούρκων και νομίζετε ότι το δικό σας κατάντημα θα ακολουθήσει ο Ελληνικός Λαός;;;

Δήμητρα Μυλωνά

Greekalert

Related Posts
0 Comments

No Comment.