Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Οι illouminati

ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ που ακατάπαυστα απεργάζονται σχέδια για να καθορίσουν το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας, οι Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένοι) αποτελούν την πιο απόκρυφη και συνάμα επίφοβη ομάδα ανθρώπων που γνώρισε-αυτός ο πλανήτης.

Η λυσσώδης προσπάθεια των Ιλλουμινάτι να καθορίσουν τις τύχες του κόσμου σύμφωνα με τις δικές τους επιδιώξεις, δεν αμφισβητείται από κανέναν σοβαρό ερευνητή. Σ’ αυτή τους την προσπάθεια χρησιμοποιούν και εκμεταλλεύονται τις γνώσεις τους για τη χρήση αρχαίων τυπικών, αλλά και ιδιαίτερων μυστικιστικών τόπων ή κτισμάτων. Είναι γνωστή η φήμη, πως οι πυραμίδες χρησιμοποιούνται αρκετά συχνά από τους Πεφωτισμένους, για την πραγματοποίηση τελετών μύησης των μελών τους.Oλος ο πλανήτης έμαθε μέσα από τα ΜΜΕ πως την νύχτα του ψευτο “Millennium”σημαντικές προσωπικότητες συγκεντρώθηκαν στην μεγάλη πυραμίδα. Λέγεται, ότι αυτή η συγκέντρωση στην πραγματικότητα ήταν μια ιεροτελεστία των Ιλλουμινάτι για να γιορτάσουν τα 6000 χρόνια από την έκρηξη του αστέρα, που σηματοδοτεί την έναρξη του ημερολογίου τους. Εκείνη την ημέρα «άνοιξε» στην πυραμίδα μία «πύλη», που θα συνδέει τους Πεφωτισμένους με τη νέα χιλιετία και με την επιστροφή του Εωσφόρου, που γιορτάστηκε με μία μεγάλη φωτιά στη βάση της πυραμίδας.

Ας επανέλθουμε όμως στο σήμερα. Μεγάλο μέρος της παγκόσμιας οικονομίας ελέγχεται πλήρως από έμπιστους ανθρώπους των Ιλλουμινάτι, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε ανύποπτο χρόνο, σε νευραλγικές θέσεις κυβερνητικών οργανισμών. Αρωγοί στα σχέδια της αποκρυφιστικής αυτής οργάνωσης, έρχονται και επιφανείς πολιτικοί ηγέτες, μυημένοι από την πρώτη στιγμή της σταδιοδρομίας τους. Οι Ιλλουμινάτι δεν αποσκοπούν μόνο σ’ αυτό που ο καθένας από εμάς αντιλαμβάνεται ως “παγκόσμια κυριαρχία”! Εργάζονται με επιμονή και μεθοδικότητα για την επίτευξη του κύριου στόχου τους, που δεν είναι άλλος από τον επηρεασμό της εξέλιξης της ζωής στον πλανήτη, μέσω της δραστικής παρέμβασης τους στη διαδικασία εξέλιξης και αναπαραγωγής του ανθρώπινου γένους!

Τα αποτελέσματα αυτού του απίστευτου σχεδιασμού είναι κάτι περισσότερο από ορατά σε όλους μας:
Η καταστροφή του στρώματος του όζοντος, οι συνεχώς αυξανόμενες πυρκαγιές στα δάση όλου του κόσμου τα τελευταία 20 χρόνια, η ανεξήγητη ένταση των καιρικών φαινομένων ακόμα και στην καρδιά της Ευρώπης, η επιμονή συγκεκριμένων πολυεθνικών να επιβάλουν σε παγκόσμιο επίπεδο την κατανάλωση επικίνδυνων μεταλλαγμένων τροφίμων, η μάστιγα του ιού του AIDS, ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των σεισμών παγκόσμια ..

Για τους Πεφωτισμένους, η νέα μακράς πνοής στρατηγική τους φαίνεται να ξεκινά μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Εκείνη την περίοδο κάποιοι επιστήμoνες προειδοποίησαν τα υψηλόβαθμα στελέχη των Ιλλουμινάτι πως το μέλλον της ανθρωπότητας προβλεπόταν εξαιρετικά δυσοίωνο, εάν δεν λαμβάνονταν σύντομα τα κατάλληλα μέτρα. Συγκεκριμένα, τονίστηκε πως μέχρι το τέλος του 20ου αιώνα ο πληθυσμός της γης θα τριπλασιαστεί, με αποτέλεσμα την ταχεία εξάντληση όλων των φυσικών πόρων και τη συνακόλουθη κατάρρευση των δομών εξουσίας.
Οι Ιλλουμινάτι πήραν πολύ σοβαρά υπόψη τους αυτές τις επισημάνσεις. Έτσι εξουσιοδότησαν μερικά από τα εξέχοντα μέλη τους, να αναλάβουν την επεξεργασία ενός σχεδίου δράσης, με αντικείμενο τη «σωτηρία» του πλανήτη από την επερχόμενη καταστροφή αλλά και την στροφή της ανθρωπότητας προς τρόπους ζωής που εξυπηρετούν τα μακροπρόθεσμα πλάνα τους.

Το σχέδιο αυτό έθετε συγκεκριμένους στόχους, που έπρεπε πάση θυσία να επιτευχθούν:
1. Δραστική μείωση του πληθυσμού της γης μέσω περιορισμού των γεννήσεων σε όλο τον πλανήτη αλλά και αύξηση των θανάτων, κυρίως στις χώρες του Τρίτου Κόσμου.
2. Αλλαγή των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων, μέσω της υποχρεωτικής κατανάλωσης μεταλλαγμένων τροφών με ταυτόχρονη σταδιακή εξάλειψη των φυσικών.
3. Περιορισμό σε ειδικούς μόνο κύκλους, όσο αυτό είναι δυνατό, της τεχνολογικής και επιστημονικής ανάπτυξης.
4. Αποικισμό πλανητών του ηλιακού μας συστήματος (Άρης αρχικά).
5.Μεταφορά πρώτων υλών από άλλους πλανήτες.
6. Αύξηση της θερμοκρασίας στην ατμόσφαιρα της γης, για λόγους που εξυπηρετούν τους γενικότερους σκοπούς τους.
7. Επιβοήθηση των στόχων τους μέσω της προπαγάνδας και της μαζικής πλύσης εγκεφάλου με πρωταγωνιστή την τηλεόραση. Ταυτόχρονος έλεγχος της σκέψης των ανθρώπων μέσω κυρίως της γιγάντωσης της δύναμης των ΜΜΕ, αλλά και της χρήσης εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας ειδικών ακτινοβολιών.

Οι “Πεφωτισμένοι” (Ιλλουμινάτι) στην πραγματικότητα είναι η εκτελεστική κορυφή σε ένα τεράστιο και βαθύ πλέγμα οργανώσεων και ταγμάτων, που συνθέτουν μια Μυστική Αποκρυφιστική Αδελφότητα που καλύπτει ολόκληρο τον πλανήτη. Μέσα σ’ αυτό το δίκτυο – που χρησιμοποιεί μια ποικιλία ονομάτων και συμβολισμών σ’ ένα μεγάλο εύρος από το δυτικό παγανισμό έως τον ανατολικό μυστικισμό για να “θολώνει τα νερά”- μπορούμε να διακρίνουμε τρεις μεγάλες κατηγορίες υποδικτύων δράσης, μέσω των οποίων πραγματώνει τους σκοπούς του:
• τραπεζικό σύστημα και πολιτική,
• Μυστικές Εταιρείες/λατρείες και κατασκοπεία,
• κουλτούρα – σόου μπίζνες και Μέσα Ενημέρωσης.                             

    
 
Σε αυτή την ενότητα καλούμαστε να ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε κάποια από αυτά τα τάγματα ή “CLUB” που αποτελούν αυτό το πλέγμα.

Related Posts
0 Comments

No Comment.