Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Ηφαιστειακός χειμώνας εν όψη;

ΒΙΣΑΛΤΗΣ

Αν και ακούμε συνεχώς για υπερθέρμανση του πλανήτη με όλη την βιομηχανία που έχει στηθεί γύρω από την αυτή την θεωρία(οικολογικά προϊόντα,απορρυπαντικά, λαμπτήρες κλπ)ωστόσο αρκετοί και σοβαρότεροι επιστήμονες υποστηρίζουν το αντίθετο.Μιλούν για μια νέα εποχή, μίνι ή και μεγάλων παγετώνων,που οφείλονται σε φυσιολογικούς κύκλους του κλίματος,άλλα και σε προσεχείς εκρήξεις ηφαιστείων.

Ο Πρόεδρος της Ισλανδίας σε συνέντευξή του προειδοποιεί ότι η έκρηξη στην Ισλανδία είναι μια πρόβα για την έκρηξη του ηφαιστείου στην Κάτλα που αναμένουν οι επιστήμονες,και πρέπει να γίνουν διεθνείς προετοιμασίες για ηφαιστειακές εκρήξεις που θα προκαλέσουν ηφαιστειακό χειμώνα με χιονοπτώσεις και στα δύο ημισφαίρια,χειμώνα καλοκαίρι!!

“Οι υπερεκρήξεις ηφαιστείων σημειώνονται κάθε μερικές εκατοντάδες χρόνια, επομένως γνωρίζουμε ότι ΣYΝΤΟΜΑ θα έχουμε μια καινούργια. Οι δύο βασικοί υποψήφιοι- το Γέλοουστοουν στο Γουαϊόμινγκ και το Κάμπι Φλεγκρέι στη Νότια Ιταλία- παρακολουθούνται συστηματικά, κανείς όμως δεν γνωρίζει πότε θα εκραγούν.”
2008 Νew Scientist Μagazine”

Το βίντεο το είδαμε στο κανάλι youtube.relaxpeace το οποίο προσθέτει:Η δοκιμασμένη συμφιλιωτική Αυτάρκεια είναι η καλύτερη παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διάδοσή της! Έχουμε αποσιωπημένη παγκόσμια ΨΥΞΗ, λιγότερους υδρατμούς, μεγάλες ξηρασίες ενδιάμεσα.Η ανθρωπότητα επέζησε ΠΟΛΛΩΝ ηφαιστειακών χειμώνων και παγετωδών περιόδων χάρη στην ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, τον έλεγχο των γεννήσεων και την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ! Ας μην περιμένουμε τουςεγωμανείς για να αρχίσουμε να εκπαιδεύουμε τα παιδιά στην ευέλικτη κτηνοτροφία.Αποκέντρωση-Αυτάρκεια ΚΑΙ για ενδεχόμενη ΨΥΞΗ από ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη. Οι ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΙ ΧΕΙΜΩΝΕΣ είναι ΣΥΧΝΟ φαινόμενο, μόνο που παλιά δεν ήξεραν γιατί συννεφιάζει ξαφνικά ο ουρανός για μήνες.

ΒΙΣΑΛΤΗΣ /visaltis.blogspot


http://visaltis.blogspot.com/2010/06/blog-post_3356.html http://newworldorder-wakeup.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.