Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Ιεράρχες συνέλθετε !

Του Γιάννη Παπανικολάου – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Έχει ξεφύγει η κατάσταση ! Καθημερινά Ιεράρχες βγαίνουν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και διαλαλούν ότι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για τον κορονοιό χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον κόσμο που δεν το κάνει από πλανεμένους έως αιρετικούς !

Για να τα έχουν καλά με την κυβέρνηση δίνουν ΄΄γη και ύδωρ΄΄ με έναν αισχρό τρόπο που ταρακουνούν ακόμα και τους υπέρμαχους χριστιανούς του εμβολίου .

Σήμερα ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου εξετράπη εντελώς αγνοώντας όσα αναφέρονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη για το τσιπάκι λέγοντας ότι «κανένα τσιπάκι δεν μπορεί να ελέγξει τους βαπτισμένους χριστιανούς ».

Δεν πιστεύουμε βέβαια ότι το εμβόλιο περιέχει μικροτσίπ αλλά η δήλωση του κ. Αθηναγόρα είναι άκυρη και αποτελεί μέγιστη γκάφα για έναν εκπρόσωπο Συνόδου που βγαίνει στην τηλεόραση και δεν ξέρει τι λέει …

Στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ έχουμε λάβει τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες e-mail με έντονες διαμαρτυρίες κατά Ιεραρχών για τους ….αφορισμούς στους αντιεμβολιαστές.

Έχετε επιφέρει βαρύ πλήγμα στην Εκκλησία μας με την στάση σας για τις κλειστές εκκλησίες λόγω covid-19 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ένα μέρος του λαού. Μη συνεχίζεται έτσι λοιπόν!

Κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει τίποτα σε κανέναν, ο Θεός μας έπλασε με ελεύθερη βούληση και ο καθένας έχει τις συνέπειες των πράξεων του.

Δεν πρόκειται καμία εγκύκλιος να ληφθεί υπόψη του χριστεπώνυμου πλήθους εάν χαθεί η πατερική σχέση Ιεραρχών και λαού.

Σοβαρευτείτε επιτέλους !!!

Related Posts
0 Comments

No Comment.