Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η πολυεδρική απάτη αυτών των εκλογώνΆπειρα είναι τα κείμενα στα οποία αναλύουμε την στρατηγική, αλλά και τακτική απάτη των εκλογών.
Ιδιαίτερα οι εκλογές της Κυριακής συνθέτουν και συμπυκνώνουν όλο το εύρος της απάτης και νομιμοποιούν τα «συμβόλαια θανάτου» των διεθνών και εγχώριων κέντρων εξουσίας εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, καθώς και τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ όλων των κομμάτων.
ΟΛΑ τα κόμματα, με τον τρόπο τους και την πρακτική τους (ανεξαρτήτως των δημαγωγικών λόγων), έβαλαν πλάτη στα κυβερνητικά ανδρείκελα να υλοποιήσουν τις εντολές που τους είχαν αναθέσει τα νεοταξικά κέντρα εξουσίας.

Η Ελλάδα τελεί ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ (οικονομική, πολιτική και κατοχή από τους αλλοδαπούς εισβολείς), ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ έχουν επιβληθεί τα πλέον μακάβρια μέτρα (οικονομικά, ξεπούλημα και ιδιωτικοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, Ιθαγένεια, Καλλικράτης κ.λπ) και τα κόμματα ήταν θεατές ή οργάνωναν φιέστες απεργιακών παρελάσεων («αριστερά»)!!!

ΚΑΙ με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους στο διακοσμητικό, νεοταξικό «ναό» του καθεστώτος (Βουλή) νομιμοποίησαν ΟΛΑ τα πολιτικά εγκλήματα…

ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ από το ένα άκρο της Ελλάδας στο άλλο για ψήφους και για τα τρομοκρατικά εγκλήματα που συντελέστηκαν και συντελούνται, την ΩΜΗ δικτατορία της ΕΕ, της τρόικας και των τραπεζών, για όλα αυτά αναπαυόντουσαν στα έδρανα της βουλής και παίζανε «ξιφομαχία» των λόγων…

ΟΛΑ τα κόμματα και τα αποκόμματα είναι ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΣΥΝΕΝΟΧΑ και όχι μόνο οι «εκτελεστές»- ανδρείκελα της κυβέρνησης.

ΕΙΝΑΙ θηριώδης ΑΠΑΤΗ να συμψηφίζουμε τα εγκλήματα και στο όνομα των πωρωμένων εγκληματιών-αχυρανθρώπων της κυβέρνησης να αθωώνουμε και τα κόμματα τα οποία είναι εξίσου υπόδουλα στα ξένα κέντρα των «μαφιών» του χρήματος.

Η ίδια η συμμετοχή τους στις κατοχικές εκλογές ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: Την κατοχή μας, τα «συμβόλαια θανάτου», τον Καλλικράτη (ο τεμαχισμός και η διάλυση του έθνους-κράτους), τις κερδοσκοπικές μαφίες και τους διεθνείς ληστές…

Όποιος δεν φοράει κομματικές παρωπίδες και δεν είναι ποτισμένος με το δηλητήριο της ειδωλολατρίας του ψηφοδελτίου τα βλέπει καθαρά, γιατί τα πράγματα είναι ολοκάθαρα.

Αυτό που, ίσως, που δεν είναι τόσο ευδιάκριτο είναι τούτο: Αυτές οι εκλογές προωθούν και μια άλλη απάτη, την ΑΠΑΤΗ της ανάδειξης και προώθησης νέων αχυρανθρώπων και «μπράβων» των «νταβάδων».

Με αυτές τις εκλογές τα ισχυρά κέντρα εξουσίας επιχειρούν να εκκολάψουν και νέους πολιτικούς τυχοδιώκτες για τους άμεσους σχεδιασμούς της αλλαγής του πολιτικού σκηνικού.

Η παταγώδης κατάρρευση των «παλιών» πολιτικών υπαλλήλων του καθεστώτος (κόμματα και αποκόμματα) βάζει επιτακτικά, στην ημερησία διάταξη, την εκκόλαψη νέων αχυρανθρώπων οι οποίοι θα γεννηθούν από τη λαϊκή ΟΡΓΗ που έχει προκαλέσει η σήψη και αποσύνθεση των «παλιών».

Η συνταγή που προωθείται είναι μελετημένη και γνωστή: Κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» (οικουμενικά σχήματα), προβολή και πριμοδότηση νέων, δήθεν «ανεξάρτητων» και «αρίστων», οι οποίοι θα απορροφήσουν, σαν αμορτισέρ, τους σπασμούς της λαϊκής οργής ΚΑΙ μετά νέες «συνθέσεις» και «επιμειξίες» σε ένα σχήμα «έκτακτης ανάγκης»!!!

Αυτό το «Ευαγγέλιο» των καθεστωτικών Επιτελείων της «Νέας Τάξης» το ψέλνει καθημερινά από όλους τους «άμβωνες» τους καθεστώτος (ΜΜΕ), ο «λαγός» και ο μέγας προβοκάτορας των «νταβάδων»: Ο Καρατζαφέρης!!!

Για κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» μας λέει σε όλους τους τόνους αυτή η αθλιότητα της πολιτικής μας ζωής η οποία προβάλλεται ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ από όλα τα ΜΜΕ…

Για κυβέρνηση των «αρίστων» μιλούν και ΟΛΑ τα ακαδημαϊκά και καλλιτεχνικά είδωλα των ποικίλων «νταβάδων»: Από το Μίκη, το Γιανναρά και δε συμμαζεύεται…

«Ανεξάρτητους» καριερίστες και γλοιωδέστατους λακέδες των «νταβάδων» προωθούν μανιασμένα και πριμοδοτούν ξεδιάντροπα τα προπαγανδιστικά μαντεία του καθεστώτος, οι πόρνες των ΜΜΕ.

Η πλέον κραυγαλέα, αλλά και αηδιαστική είναι αυτή του Δημαρά.

Είναι τόσο εξόφθαλμη η εκλογική του πριμοδότηση από τα Συγκροτήματα του Τύπου, τα κανάλια και πολλά ιστολόγια που δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

ΕΔΩ στήνεται μια μεγάλη απάτη.

α). Απάτη στο σχεδιασμό.

Ο Δημαράς ήρθε σε επαφή με ΝΔ και άλλους πολιτικούς δορυφόρους του ΠΑΣΟΚ και «εγκάθετους» του καθεστώτος (Ντόρα) για να κατεβεί με τη στήριξή τους και «Αντιμνημονιακά»!!!

Δεν θα εξετάσουμε την ελεεινότητα του πολιτικού αμοραλισμού και εκλογικού καιροσκοπισμού, αλλά το «σχέδιο» των «νταβάδων».

Η επίτευξη ενός τέτοιου «σχεδίου» ΑΥΤΟΜΑΤΑ καθιστούσε αυτόν τον αχυράνθρωπο και το πολιτικό ΤΙΠΟΤΑ, καθώς και το πολιτικό του σχήμα ΚΑΤΑΛΥΤΗ των πολιτικών εξελίξεων και τη «βάση» για τις αυριανές πολιτικές αλχημείες.

Το «εγχείρημα» αν πετύχαινε θα δημιουργούσε ένα ΜΕΤΩΠΟ δυνάμεων και ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και CIA…

Τα πράγματα μετά για τις καινούργιες πολιτικές εκτρώσεις γινόντουσαν πιο εύκολα…

Η στρατηγική του σχεδίου απέτυχε και τώρα προωθείται λυσσαλέα η τακτική επιτυχία του σχεδίου: Να προβληθεί, να επιδοτηθεί και να εδραιωθεί σε αυτές τις εκλογές το σχήμα Δημαρά ως κυρίαρχη δύναμη ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

β). Αντιμνημονιακή απάτη.

Το υλικό αυτού του νταβατζίδικου σχεδιασμού είναι η «εξέγερση» του νέου αχυράνθρωπου εναντίον του Μνημονίου.

Αβυσσαλέο ψεύδος και πελώρια απάτη:


α). Ο Δημαράς ούτε στα λόγια αντιτάχθηκε οριζοντίως και καθέτως στο Μνημόνιο. Απλώς είπα «παρόν»!!!

β). Στην ΠΡΑΞΗ ο Δημαράς στήριξε και την κατοχή μας και την τρόικα και τον Καλλικράτη.

Όταν, όμως, δηλώνεις ότι είσαι υπέρ του Καλλικράτης και όχι υπέρ του Μνημονίου εξαπατάς δημαγωγικά.

Μέσω του Καλλικράτη λεηλατεί το Μνημόνιο τις περιφέρειες. Από τους κατοίκους των Αθηνών και των περιφερειών «αρπάζει» το Μνημόνιο 500 εκατομμύρια το χρόνο!!!

Αφήνουμε το στρατηγικό εθνικό ζήτημα: Ότι μέσω του Καλλικράτη τεμαχίζεται η Ελλάδα σε «δουκάτα» των δυνάμεων του Μνημονίου.

Το να στηρίζει τον Καλλικράτης και να μιλάς, απλώς στα λόγια, ενάντια στο Μνημόνιο είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ.

Ο Καλλικράτης είναι το «έδαφος» υλοποίησης του Μνημονίου και η εδραίωση του Καλλικράτη το Μνημόνιο το κάνει ένα σκέτο χαρτί.

Τότε το Μνημόνιο δεν θα το χρειάζονται πλέον…

ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ μας ταΐζουν…

ΚΑΜΙΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στα δόλια παιχνίδια της εξαπάτησής μας…

 

http://resaltomag.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.