Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η νεκρή σάρκα του πρασινου αφρικανικού πιθήκου “συστατικό κλειδί” του εμβολίου

Αναδημοσίευση από  http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΥΠΟΠΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ “ΓΡΙΠΠΗ”

Με αφορμή τον επικείμενο εμβολιασμό του μεγαλύτερου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού κρίνεται σκόπιμη η αναφορά στα επιμέρους συστατικά, πάνω στα οποία βασίστηκε η δημιουργία του εμβολίου κατά της Γρίπης Α.

 

Μία αναφορά που εντέχνως αποκρύβεται κυρίως από τα ελληνικά ΜΜΕ, ώστε να μην αποτελέσει τροχοπέδη στους οικονομικούς σχεδιασμούς των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών και να μην προκαλέσει φυσικά ένα κλίμα δυσπιστίας και αποστροφής των ανθρώπων, τόσο ως προς τις διαδικασίες δημιουργίας ενός αντιγριπικού εμβολίου, όσο και ως προς τα πραγματικά αποτελέσματα ίασης που μπορεί να επιφέρει ένας τέτοιος εμβολιασμός.

 

Το νέο αντιγριπικό εμβόλιο, που δημιουργήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αφού ακόμα και σήμερα τα ειδικά επιστημονικά επιτελεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αγνοούν πλήρως την βιολογική σύνθεση του ιού, τις ιδιότητες των στελεχών εκείνων που επιφέρουν την μετάλλαξή του, καθώς και τους λόγους που συντέλεσαν στην εμφάνισή του, αποτελείται από ένα συστατικό, το οποίο χαρακτηρίζεται ως “συστατικό κλειδί“. Το ανατριχιαστικό αυτό συστατικό είναι η νεκρή σάρκα του πράσινου Αφρικανικού πιθήκου. Η μέθοδος αυτή αποτελεί και την αμερικανική πατέντα με αριθμό 5911998: “Μέθοδος παραγωγής αντιγριπικού εμβολίου από τη κυτταρική μεμβράνη ενός πράσινου Αφρικανικού πιθήκου“.

 

Η όλη διαδικασία παραγωγής του εμβολίου με βάση την κυτταρική μεμβράνη του νεφρού του Αφρικανικού πιθήκου, έχει συνοπτικά ως εξής: “Μετά την απομόνωση του ιού της Γρίπης Α με ειδική επιστημονική μεθοδολογία, ακολουθεί η μόλυνση του πιθήκου με τον ιό, ο οποίος, αφού αρχικά παρουσιάζει τα συμπτώματα της Γρίπης, στη συνέχεια αναπτύσσει αντισώματα για την καταπολέμησή της. Στο τελικό στάδιο επιφέρεται ο θάνατος στους πιθήκους, ώστε τα νοσούντα όργανά τους να αφαιρεθούν και να αποδομηθούν τα ισχυρά αντισώματα, προκειμένου να αρχίσει η δημιουργία του αντιγριπικού εμβολίου.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο και το γεγονός ότι οι άνθρωποι που πρόκειται να εμβολιαστούν θα συμπληρώνουν υποχρεωτικά μία υπεύθυνη δήλωση, δεχόμενοι στην ουσία οι ίδιοι της ευθύνες του εμβολιασμού, όπως και τις τυχόν παρενέργειες που μπορεί να επιφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό, απαλλάσσοντας στην πραγματικότητα από κάθε ευθύνη και υποχρέωση τις φαρμακοβιομηχανίες.

Ένα άλλο ακόμα στοιχείο που δημιουργεί έντονα ερωτηματικά, καθώς και επιφέρει σωρεία αντιδράσεων στην Αμερική – τη χώρα της δημιουργίας του αντιγριπικού εμβολίου – από διάφορες οργανώσεις που κατηγορούν τις φαρμακοβιομηχανίες για την εγκαθίδρυση κλίματος τρομοκρατίας και χειραγώγηση της κοινής γνώμης με άξονα τις οικονομικές απολαβές των πολυεθνικών, είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία παραγωγής του αντιγριπικού εμβολίου δεν προΐστατο μόνο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αλλά μία εταιρεία αμερικανικών συμφερόντων, πασίγνωστη για την ύποπτη δράση τη; σε κύκλους ακτιβιστών στην Αμερική, η DynCorp.


Για τους περισσότερους στην Ελλάδα η εταιρεία αυτή είναι παντελώς άγνωστη. Κι αυτό φυσικά συμβαίνει, γιατί έχει επιτύχει με κάθε τρόπο να κινείται υπογείως και οι ενέργειές της να γίνονται παρασκηνιακά

Η DynCorp αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ιδιωτικούς στρατιωτικούς προμηθευτές της Αμερικανικής Κυβέρνησης. Ανάμεσα στους ισχυρισμούς κάποιων σχετικά με τη δράση της εν λόγω εταιρείας – και λέμε ισχυρισμούς, γιατί όταν εμπλέκονται τέτοιου είδους συμφέροντα οι αποδείξεις αποσύρονται ως ανεπαρκείς – είναι η διακίνηση ανήλικων παιδιών σε κυκλώματα παιδεραστίας στην Βοσνία, η δηλητηρίαση αγροτικών καλλιεργειών στο Εκουαδόρ με εναέριους ψεκασμούς.

Επιπροσθέτως, η DynCorp φέρεται να έχει λάβει τεράστια χρηματικά ποσά από την Αμερικανική Κυβέρνηση για τη φύλαξη των συνόρων Αμερικής – Μεξικού, κοντά στη περιοχή, δηλαδή, που εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα του ιού της Γρίπης Α. Η ίδια πάντα εταιρεία κατέχει αριθμό ρεκόρ πατενταρισμένων μεθόδων που αφορούν μεθόδους καλλιέργειας ιών και δημιουργίας αντίστοιχων εμβολίων.

Ένας από τους κύριους ερευνητές των μεθόδων αυτών είναι ο Dr Robert H. Purcell, ο οποίος αποτελεί και έναν από τους επικεφαλής του Εργαστηρίου Επιδημιολογικών Ασθενειών του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Επιδημιολογικών Ασθενειών, το οποίο, όλως τυχαίων, λειτουργεί κάτω από την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) της Αμερικανικής Κυβέρνησης.

Το δε οξύμωρο έγκειται στο γεγονός ότι η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε αρχικά ως Αεροναυπηγική, αλλά με το πέρασμα των χρόνων επεκτάθηκε σε διάφορους τομείς που καμιά σχέση δεν έχουν με τον αρχικό λόγο δημιουργίας της, αποκτώντας σχέσεις με τα ανώτερα στελέχη της Αμερικανικής Κυβέρνησης και αναπτύσσοντας ισχυρούς επαγγελματικούς δεσμούς μαζί τους φέρεται να έχει ευνοηθεί ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια από τους πρόσφατους πολέμους τη; Υπερδύναμης, όπως και από τα ποικίλα ξεσπάσματα επιδημιών των τελευταίων ετών σε όλο τον πλανήτη.

 

Τα συμπεράσματα δικά σας για την αλήθεια που κρύβεται πάλι καλά κάτω από την παραπληροφόρηση και την τρομοκράτηση.

 

Ε.Μ.
Related Posts
0 Comments

No Comment.