Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η Νέα Ιερουσαλήμ του Μπουτάρη

281110-thess-mpoutarisΌχι πως ο άνθρωπος είχε κρύψει ποτέ τις προθέσεις και τις επιλεκτικές συμπάθειές του. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Από παλιά, ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε δείξει τη συμπάθειά του για “ευαίσθητες” ομάδες όπως οι μετανάστες, οι τούρκοι και βέβαια η εβραϊκή κοινότητα. Μάλιστα είχε προταθεί από τον γνωστότατό μας Δημητρά και ως μάρτυρας κατηγορίας κατά του “ΕΚ”, σε δίκη που είχαμε με την ισραηλιτική κοινότητα Θεσσαλονίκης. Μόνο που δεν εμφανίστηκε τελικά στη δίκη και γλίτωσε το θέαμα της πανηγυρικής αθώωσης της εφημερίδας μας. Ξέρει και να φυλάγεται…

Αγοράζουν τα πάντα…
Να θυμίσουμε ότι στην συγκεκριμένη δίκη, κατηγορούμασταν επειδή είχαμε αναδημοσιεύσει τις απόψεις του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή και του βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου για σχέδια επανεποικισμού της Θεσσαλονίκης από Ισραηλινούς. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της κοινότητας είχαν χαρακτηρίσει τις απόψεις αυτές ως “κλασικό δείγμα αντισημιτικής προπαγάνδας που στερείται κάθε αλήθειας”. Φανταστικά ήταν κατ’ αυτούς οι πληροφορίες που θέλουν ισραηλίτες να αγοράζουν μεγάλες εκτάσεις και ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της συμπρωτεύουσας. Αυτά, τα αρνούνταν οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, όμως…

Ο κ. Μπουτάρης, κυριολεκτικά λίγες ώρες μετά την πρόσφατη εκλογή του, μίλησε για τα σχεδιά του, να αναδείξει μεταξύ άλλων το εβραϊκό και τουρκικό παρελθόν την πόλης στην οποία θα δημαρχεύσει. Σκοπός του, η προσέλκυση εκατοντάδων χιλιάδων, ο αριθμητικός προσδιορισμός είναι δικός του, τουριστών από την τουρκία και την απανταχού εβραϊκή διασπορά. Ευγενής σκοπός η προσέλκυση τουριστών, ίσως σκεφτεί κάποιος, έχοντας στο μυαλό του την οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα. Τουρισμός εξάλλου σημαίνει χρήμα που συνοδεύεται από επενδύσεις: αγορές ξενοδοχείων, δημιουργία επιχειρήσεων, απευθείας ακτοπλοϊκή και αεροπορική σύνδεση. Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι ήδη στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή όπως π.χ. η Χαλκιδική έχουν εμφανιστεί τούρκοι επιχειρηματίες και Ρώσοι επενδυτές με περίεργα επώνυμα, οι οποίοι κυκλοφορούν με “ζεστό” χρήμα. Και αγοράζουν ανεξέλεγκτα σε πρώτη φάση, ξενοδοχεία από Έλληνες ιδιοκτήτες που πλήττονται από την κρίση και τη μεγγένη των τραπεζών. Αγοράζουν και οικόπεδα, με σκοπό πάντα την τουριστική ανάπτυξη. Έτσι λένε τουλάχιστον. Σημειώστε επίσης ότι έχει ήδη δρομολογηθεί απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση των μικρασιατικών παραλίων με την Θεσσαλονίκη σε εταιρεία τουρκικής ιδιοκτησίας. Αυτά είναι τα γεγονότα.

Καταφύγιο εβραίων
Τώρα, ας θυμηθούμε, τι έλεγε ο Νεοκλής Σαρρής σε άρθρο του στο περιοδικό “Τρίτο Μάτι”. Σύμφωνα με τον καθηγητή, οι Ισραηλινοί επειδή αισθάνονται την ανάσα του ισλαμικού φονταμενταλισμού να τους πλησιάζει, θέλουν μία ασφαλή περιοχή οπισθοχώρησης σε περίπτωση γενικευμένου πολέμου στην περιοχή και δη πυρηνικού. Τουλάχιστον, για την ελίτ των Ασκεναζίμ του Ισραήλ που κρατούν στα χέρια του και τα ηνία του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος. Αυτή η “ασφαλής” περιοχή θα είναι η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον Σαρρή. Γιατί έχει ιστορικούς δεσμούς με τον εβραϊσμό και αποτελεί μια ιδανική πύλη για την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Προσεχώς Σολούν

Από την μεριά μας, θα θυμίσουμε τον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει στην τουρκία μεταξύ του κεμαλικού κατεστημένου και των ισλαμιστών του Ερντογάν που θέλουν να τους αντικαταστήσουν στα ηνία της χώρας. Οι εκατοντάδες χιλιάδες τούρκων τουριστών που ονειρεύεται ο Μπουτάρης, σίγουρα, δεν θα ανήκουν στις εξαθλιωμένες μάζες της “βαθιάς” Ανατολίας που στηρίζει τους ισλαμιστές, αλλά στα οικονομημένα κοινωνικά στρώματα που τρέμουν την πολιτική και κοινωνική άνοδο των προηγουμένων, όπως ο διάολος το λιβάνι. Το ίδιο και οι Ισραηλινοί “τουρίστες”. Θα έρχονται στην Θεσσαλονίκη για να δουν την περιοχή, να επενδύσουν και να κάνουν τα κουμάντα τους, σε περίπτωση που κάτι δεν θα πάει καλά στη Μέση Ανατολή. Η πολυπολιτισμική συμπρωτεύουσα (ποιανού κράτους άραγε;) που ονειρεύεται ο Μπουτάρης, κρύβει πολλά μυστικά. Τα οποία δεν είναι ούτε τόσο αθώα, ούτε και τόσο φανταστικά όσο θα βιαστούν να πουν κάποιοι. Η οικονομική αστάθεια και οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην περιοχή εγκυμονούν κινδύνους που δεν τους φαντάζονται όσοι “γουστάρουν για δήμαρχο Μπουτάρη”. Και η Σολούν των οθωμανών, των εβραίων και των σλάβων επιβουλέων της Μακεδονίας, είναι ο διακαής πόθος αυτών που θέλουν τα εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων να αμβλυνθούν. Η εκλογή Μπουτάρη σήμερα και τα πολυπολιτισμικά “τουριστικά” σχέδιά του. Η αναγνώριση των Σκοπίων αύριο ως “Μακεδονία”. Μεθαύριο τι; Η Νέα Ιερουσαλήμ που θα κατοικείται από εκατοντάδες χιλιάδες τούρκων, Ισραηλιτών και οποιωνδήποτε άλλων, εκτός ίσως από Έλληνες.

 

 

EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Related Posts
0 Comments

No Comment.