Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η Μέρκελ προς Παπανδρέου: Δώστε μας την Κρήτη!!!

 


  • Εάν η “είδηση” που “βγήκε” είναι αληθινή, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα φαινόμενο μίας κυβέρνησης που έχοντας απωλέσει τελείως τον αυτοσεβασμό της αλλά και τον σεβασμό των εταίρων στην Ε.Ε., αδυνατεί να υπεραπιστεί επαρκώς την εθνική κυριαρχία ακόμη και του γεωγραφικού χώρου της χώρας που (υποτίθεται) εκπροσωπεί.
  • Αν και η “είδηση” μοιάζει με προοίμιο μίας προσπάθειας πολιτικής ηρωοποίησης του πρωθυπουργού, ο οποίος μάλλον θα εμφανιστεί υπεπατριώτης υπερασπιζόμενος τα χώματα της πατρίδας, αξίζει να παρακολουθήσουμε το “σκεπτικό” της διαρέουσας πολιτικής σχιζοφφρένειας…

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις (τρόπος του λέγειν) της ελληνικής κυβέρνησης με την Άνγκελα Μέρκελ, για την εκχώρηση της Κρήτης στους Γερμανούς!

Στην ουσία πρόκειται για ειρηνική παράδοση του νησιού με άλλοθι τις γερμανικές επενδύσεις.

Οι Γερμανοί φιλοδοξούν αφ ενός μεν να εκμεταλλευτούν γεωστρατηγικά το νησί (βλέπε πετρέλαια, ΑΟΖ, Σούδα κλπ) και αφετέρου να το μετατρέψουν σ ένα οργανωμένο θέρετρο για τους εύπορους πολίτες τους.

Την αποκάλυψη βόμβα κάνει μικρής επισκεψιμότητας γερμανική ιστοσελίδα-είναι “ανοιχτή” μόνο στους συνδρομητές της-, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται σε δεινή θέση και εξαιτίας του σκανδάλου της Siemens, μια και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ενημερώσει την Καγκελαρία για τις μίζες που έλαβαν συγκεκριμένοι Έλληνες πολιτικοί και τα κόμματά τους.

“Η κα Μέρκελ ζήτησε πρόσφατα από τον Έλληνα πρωθυπουργό να δει την Κρήτη σαν το “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” που βρίσκεται στα χέρια του γερμανικού κολοσσού, της HOCHTIEF…”, σημειώνει η ιστοσελίδα.

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν πρόκειται να μείνει τίποτε όρθιο εαν δεν αντιδράσουμε…


Από το Ας μιλήσουμε επιτέλους

Related Posts
0 Comments

No Comment.