Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

 

 

Καλούμε τους φίλους του να διαβάσουν με μεγάλη προσοχή το παρακάτω αποφασιστικού ενδιαφέροντος άρθρο. Και επειδή σε αυτό γίνεται λόγος για τον «ρατσισμό» και άλλα δημοκρατικά παραφερνάλια, ο Θεόδοτος προχωράει στη διατύπωση του ακόλουθου συλλογισμού: Ο «ρατσισμός» έχει τεθεί κυριολεκτικώς εκτός νόμου λόγω «νόμου» που συνέταξε ο Χάρης Καστανίδης (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από τη Θεσσαλονίκη). Κανείς δεν έχει, έως τώρα, επισημάνει τις ευθύνες, ποινικές και άλλες, τις οποίες μπορεί να επισύρει η σύνταξη και υπερψήφιση αυτού του νόμου σε βάρος αυτού  που τον συνέταξε και εκείνων που τον υπερψήφισαν. Και τούτο, διότι ο ρατσισμός αποτελεί θέμα καθαρώς επιστημονικό. Αυτό, σε απλά ελληνικά, σημαίνει ότι, έως τώρα, δεν έχει αποδειχτεί ότι είναι σφαλερός. Με άλλα λόγια, δεν υφίσταται επιστημονικού χαρακτήρα άρθρο, μονογραφία, βιβλίο ή ό,τι άλλο επιθυμείτε που να αποδεικνύει πως οι ρατσιστικές/φυλετικές θεωρίες είναι λάθος.   Με ποιο δικαίωμα λοιπόν ένα Κράτος (έστω και το τωρινό «ελληνικό») προκαταλαμβάνει την επιστήμη και θέτει νομικούς φραγμούς στην ανάπτυξη και διάχυση της επιστημονικής γνώσης; Να γιατί ο Θεόδοτος φρονεί ότι τόσο ο Χ. Καστανίδης όσο και όλοι οι άλλοι που ψήφισαν αυτόν πρέπει να λογοδοτήσουν δικονομικώς.

 

 

                                                                                                                              

 

                                                                                                                                                     Θεόδοτος
Γράφει ο Θεόδωρος   Λάσκαρης

 

Θα έχετε ίσως αντιληφθεί ότι, αυτήν την περίοδο, δύο διεθνείς οργανώσεις, το «Ηuman rights watch» (Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) και η  «Διεθνής Αμνηστία» είναι πολύ απασχολημένες με δύο χώρες: την Ελλάδα και τη Ρωσία. Μόλις άρχισε στην χώρα μας η επιχείρηση για τον έλεγχο των μεταναστών, αυτές οι δύο οργανώσεις ξεκίνησαν τον ψυχολογικό πόλεμο με ανακοινώσεις όπως οι ακόλουθες: « Ο «Ξένιος Ζευς» τροφοδοτεί ρατσισμό και ξενοφοβία»,«Μίσος στους δρόμους της Ελλάδας» και άλλα παρόμοια. Είχαν μάλιστα το θράσος να ζητήσουν να σταματήσει η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς». Στη δε  Ρωσία, μετά την καταδίκη του μουσικού συγκροτήματος, του οποίου το όνομα υποδηλώνει την κατάσταση που αυτό επιδιώκει να δημιουργήσει στην Ρωσία, μετά λοιπόν την καταδίκη του εν λόγω συγκροτήματος για προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος και αλητεία, αυτές οι δύο οργανώσεις ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών, διότι «εμποδίζεται η ελεύθερη έκφραση της γνώμης στην Ρωσία.» Η Διεθνής Αμνηστία έχει χαρακτηρίσει τις γυναίκες «φυλακισμένες συνείδησης», επισημαίνοντας ότι κρατούνται απλώς και μόνο επειδή άσκησαν το δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου, ενώ επισημαίνει ότι «έχουν εκφράσει τις απόψεις τους ειρηνικά». Η μη κυβερνητική οργάνωση ζήτησε από τη ρωσική κυβέρνηση να απελευθερώσει τα μέλη των Pussy Riot «χωρίς όρους». Αμέσως θέτουμε ένα ερώτημα: Δεν είναι παράξενο που κανένα κόμμα ή οργάνωση της «αντί-ιμπεριαλιστικής αριστεράς», δεν βγήκε να καταγγείλει το ρόλο αυτών των οργανώσεων και ακόμη πιο σημαντικό, να αποκαλύψει τους ιδρυτές τους;
 Δεν πειράζει, θα το κάνουμε εμείς. Ας αρχίσουμε λοιπόν με το «Ηuman rights watch» : Ξεκίνησε ως Helsinki Watch το 1978 και αργότερα, το 1988 πήρε τη σημερινή του ονομασία. Επικεφαλής του τέθηκε ο Ιουδαίος Robert L. Bernstein. Εκτελεστικός διευθυντής είναι ο επίσης Ιουδαίος Kenneth Roth. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο James Fulton Hoge, απόφοιτος τουπανεπιστημίου του Yale, και εκδότης του περιοδικού Foreign  Affairs, που είναι το επίσημο όργανο του γνωστού Council on Foreign Relations (CFR).Ο κύριος χρηματοδότης του «Ηuman rights watch» είναι, ποιος άλλος; Ο ιουδαίος George Soros.    Και τώρα ερχόμαστε στην «Διεθνή Αμνηστία»: Ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1961 από τον Ιουδαίο Peter Benenson, ανιψιό του ρωσοεβραίου τραπεζίτη Grigori Benenson. Νομίζω, πάντως, ότι αυτά είναι υπέρ-αρκετά για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για τον ρόλο αυτών των οργανώσεων , καθώς και γιατί όλοι , αριστεροί, «δεξιοί» και κεντρώοι, τελούν σε απόλυτη σιγή, και τα τηλεοπτικά κανάλια σε απόλυτο συντονισμό μεταδίδουν τις θύελλες διαμαρτυριών υπέρ της «ελευθερίας έκφρασης της γνώμης».   Και μια και μίλησα για τηλεοπτικά κανάλια: Σε βραδινό δελτίο η ΝΕΤ,  αναφέροντας για τα διάφορα σαχλά άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο στη Μόσχα για να συμπαρασταθούν στο μουσικό συγκρότημα, πως νομίζετε ότι τα χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος της κρατικής μας τηλεόρασης ; «Πνευματικά άτομα που πήγαν να συμπαρασταθούν στις  Pussy Riot.» Πάρτε το χαμπάρι, ζούμε ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

 

 

 

Τα, σύμφωνα με το δελτίο της ΝΕΤ, πνευματικά άτομα….           

Related Posts
0 Comments

No Comment.