Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η κυβέρνηση έχει καταφέρει να βγάλει ο,τι σκοτεινότερο στους πολίτες αυτής της χώρας

Η οδηγία της πεφωτισμένης κυβέρνησης που έχει ως στόχο την μείωση της μετάδοσης, προκαλεί ουρές αρκετών μέτρων έξω από τα φαρμακεία όπου μπορούν να συνωστίζονται με ασφάλεια όσοι ωθούνται στα μαζικά ραπίντ τεστ.
Χθες, έξω από φαρμακείο Βορείων Προαστίων ο δερβέναγας υπάλληλος ανακοινώνει με ολοφάνερη αηδία σε εμβρόντητο πελάτη ότι το ραπίντ βγήκε θετικό. Η κυρία έκπληκτη φωνάζει
“Μα πως είναι δυνατόν; Αφού έχω κάνει και την τρίτη δόση!!”
Οι υπόλοιποι κοιτάζουν με δέος την λεπρή και αυτομάτως κάνουν χώρο γύρω της, ενώ ο υπάλληλος την διατάζει με δίκαια οργή “ελάτε μπροστά και μην ακουμπάτε πουθενά”
Ταπεινωμένη η κυρία πηγαίνει για τα δέοντα που απαιτεί το Πρωτόκολλο των Σοφών.
Έτσι όμορφα και απλά, η κυβέρνηση έχει καταφέρει να βγάλει ο,τι σκοτεινότερο στους πολίτες αυτής της χώρας. Η σκαταψυχιά και η χαιρεκακία για την υγεία του άλλου απλώνεται σαν μαύρο σύννεφο στις ψυχές των εν δυνάμει αμαρτωλών, που πρέπει να δηλώνουν συχνά πυκνά την αρετή τους εξασφαλίζοντας τα κατάλληλα κρατικά πιστοποιητικά που προβλέπουν οι νόμοι.
Ξεκίνησε από τους “ψεκασμενους” συνεχίστηκε στους “αρνητές” και τώρα απλώνεται σε όλους ανεξαρτήτως. Ένα θετικό τεστ είναι αρκετό για να σου κρεμάσουν στο πέτο το σήμα του βρωμερού και επικίνδυνου για “τους άλλους”.
Η εκπαίδευση του πληθυσμού προχωρά.
Νόμιζες καημένε ότι αν ήσουν πειθήνιος “θα ησυχάζες” ε;
==========================================
Σχόλιο: Βέβαια το χειρότερο και σκοτεινότερο υπήρχε ήδη μέσα μας, απλά βγήκε στην επιφάνεια η αλήθεια που δεν θέλαμε ούτε οι ίδιοι να αντιληφθούμε και αποκαλύφθει ολοκληρωτικά η υποκρισία της κοινωνίας και του καθενός ξεχωριστά. Μακάριος αυτός που θα το αντιληφθεί και θα προβεί στη μέγιστη πράξη της μετάνοιας και διορθώσεως. ‘Ολα εντέλλει ακολουθούν το σχέδιο του Θεού για την σωτηρία μας.
Related Posts
0 Comments

No Comment.