Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η ηλεκτρονική ταυτότητα της νέας παγκόσμιας τάξης – Σχέδιο L.U.C.I.D.

Το Παγκόσμιο δίκτυο κομπιούτερ του σχεδίου L.U.C.I.D. είναι τόσο αριστοτεχνικά σχεδιασμένο, ώστε κανείς δεν θα μπορεί να διαφύγει από την τεχνητή νοημοσύνη του που θα βλέπει και γνωρίζει τα πάντα.

Πολλοί αναμφίβολα, θα επιδιώξουν να βραχυκυκλώσουν το σύστημα με τον ένα η άλλο τρόπο. Οι πολυμήχανοι ΄΄διαρήκτες΄΄ των λογισμικών των κομπιούτερ θα κάνουν ότι μπορούν για να σπάσουν τα ηλεκτρονικά κλειδιά και να ξεκλειδώσουν τα μυστικά που βρίσκονται καλά φυλαγμένα στους εγκεφάλους από πυρίτιο του συστήματος. Αλλά αυτοί οι ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι είναι με τέτοιο τρόπο κατασκευασμένοι, με τόσα πολλά επιστρώματα ασφαλείας, και με τόσο πολύπλοκους και λαβυρινθώδεις κρυπτογραφικούς κώδικες σχεδιασμένοι, ώστε θα είναι αδύνατο να τους διασπάσει ή να τους αποφύγει κανείς. Δεν θα βρίσκει κανείς μέρος να κρυφτεί!.

Για να κατανοήσουμε το πόσο επιδέξια έχει σχεδιασθεί και οργανωθεί το Εωσφορικό αυτό σύστημα, θα πρέπει να προσέξουμε τα χαρακτηριστικά του. Είναι εκπληκτικό, παρόλο που μεγάλο μέρος των ουσιαστικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων του L.U.C.I.D. παραμένουν απόρρητα , οι σχεδιαστές του, ο καθηγητής Άντονυ Χάλαρις και ο Δρ. Ζαν Πώλ Κρεζά, μας έχουν αποκαλύψει μια πανοραμική εικόνα του εν λόγω συστήματος σε δύο επίκαιρα άρθρα τους που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Narc Officer ( Αξιωματούχος Δίωξης Ναρκωτικών). Το περιοδικό αυτό είναι το επίσημο δημοσιογραφικό όργανο του Διεθνούς Συνδέσμου Αξιωματούχων Δίωξης Ναρκωτικών (International Narcotic Enforcement Officers Association).

Διαβάζεται κυρίως στις Η.Π.Α. από τους Ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και δημοτικούς ειδικούς αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών καθώς και από αρμόδιους αξιωματούχους των αντίστοιχων αστυνομικών υπηρεσιών όλων των χωρών του κόσμου. Έτσι, η δημοσίευση αυτών των άρθρων στο Narc Officer αποδεικνύει έμπρακτα ότι το L.U.C.I.D. έχει προχωρήσει τόσο πολύ στον δρόμο της ανάπτυξης και εφαρμογής του, ώστε τα ανώτερα στελέχη της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA), και της Νεοεποχικής Ελίτ για λογαριασμό της οποίας δουλεύουν, έχουν δώσει την έγκρισή τους να πληροφορηθούν την ύπαρξη του συστήματος, ακόμη και οι χαμηλόβαθμοι αξιωματούχοι της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών. Από τα άρθρα των δύο συγγραφέων, Κρεζά και Χάλαρις ανακαλύπτουμε ότι το όνομα L.U.C.I.D. είναι κατοχυρωμένο με Διακαιώματα Αποκλειστικής Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Εικόνα

Αναλύοντας το εν λόγω σύστημα, οι Κρεζά και Χάλαρις ανελλιπώς συνοδεύουν την ένδειξη Κοπυράιτ μετά από κάθε παράθεση του ακρωνυμίου L.U.C.I.D. Τις επιπτώσεις του συστήματός τους για την επισήμανση και την πιστοποίηση της ταυτότητας, το οποίο απολαμβάνει και τα ευεργετήματα του Σήματος Κατατεθέντος (trade mark), μόνο να τις μαντέψουμε μπορούμε. Το L.U.C.I.D. μας λένε, αποσκοπεί να καταστεί ένα Παγκόσμιο Σύστημα Επισήμανσης των στοιχείων της Ταυτότητας (Universal Indentification System). Η παγκόσμια και ολοκληρωτική φύση του Δικτύου παρακολούθησης και επισήμανσης του L.U.C.I.D. υποδηλώνεται από το σχόλιο των συγγραφέων ότι, Το Σύστημα L.U.C.I.D. θα αποτελεί ένα κέντρο επεξεργασίας πληροφοριών που θα προέρχονται από όλες τις πηγές οι οποίες θα είναι μεταξύ τους διασυνδεμένες σε ένα κοινό επικοινωνιακό δίκτυο και θα μπορεί να λάβει ακόμα και πολυγλωσσικά μημύματα.

Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι, δεδομένα και πληροφορίες θα εισρέουν στο κομπιουτερικό σύστημα L.U.C.I.D. από όλες τις πηγές δηλαδή, από κάθε κρατική υπηρεσία, από κάθε γραφείο, κάθε τράπεζα, και οικονομικό οργανισμό, κάθε εταιρεία, κάθε πανεπιστήμιο, κάθε πωλητή, κάθε έμπορο, κάθε αστυνομικό τμήμα, κάθε στρατιωτική μονάδα, κάθε ερευνητή κ.λ.π. Έτσι όλες οι πληροφορίες θα συγχωνεύονται δηλαδή θα συγκεντρώνονται, θα αναλύονται και θα αξιοπιούνται κατάλληλα από το L.U.C.I.D. Αυτό θα είναι το μοναδικό σημείο, το Κέντρο Διοίκησης και ο παγκόσμιος εγκέφαλος παρακολούθησης κάθε ανθρώπου πάνω στη γή. Θα καταγράφει κάθε συναλλαγή, κάθε σχόλιο, κάθε διαθέσιμο στοιχείο πληροφορίας για το σύνολο των 6 δισεκατομμυρίων κατοίκων της Γης. Το γεγονός ότι το L.U.C.I.D. θα εισάγει πολυγλωσσικά μηνύματα σε ένα κοινό δίκτυο επικοινωνιών σημαίνει ότι το L.U.C.I.D. θα περισυλλέγει και θα επεξεργάζεται πληροφοριακά μηνύματα από ολόκληρη την Υδρόγειο, σε οποιαδήποτε γλώσσα και να μεταδίδονται.

Το L.U.C.I.D. θα είναι η είδική υπηρεσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που θα ασχολείται με την επισήμανση, παρακολούθηση, κατασκοπεία, επιτήρηση και καταδίωξη. Σε αυτό το ηλεκτρονικό σύστημα θα είναι καταχωρημένοι οι κατάλογοι του Ενιαίου Κωδικού Αριθμού Μητρώου (ΕΚΑΜ) των Παγκόσμιων Βιομετρικών Καρτών-Ταυτότητας που θα εκδίδονται για τους πολίτες της Υφηλίου, από τα τοπικά αστυνομικά τμήματα, και εκεί θα καταγράφονται όλα τα πληροφοριακά δεδομένα που θα περιέχονται στα ολοκληρωμένα μικροτσίπ αυτών των Καρτών. Το σημαντικότερο είναι ότι όλοι οι κομπιούτερ πάνω στη γη ολόκληρος η Υπερ Λεωφόρος των Πληροφοριών θα δικτυωθεί μέσα στο L.U.C.I.D. Και κάτι ακόμα περισσότερο, αυτός θα αποτελέσει τον πρωταρχικό πυρήνα του κοινού επικοινωνιακού διαδικτύου όλου του πλανήτη που θα συνδέει όλα τα δίκτυα κομπιούτερ και συστήματα πληροφοριακών δεδομένων. Η θηριώδης φύση του L.U.C.I.D. επιβεβαιώνεται από την δήλωση του Κρεζά και Χάλαρις στο άρθρο τους στο περιοδικό Narc Officer, ότι το δίκτυο L.U.C.I.D. θα είναι το Παγκόσμιο Κομπιουτεροποιημένο Εκκαθαριστικό Κέντρο Προσδιορισμού Ταυτοτήτων. (Universal Computerized Identification Clearinghouse Resource Center). Διαβάστε πάλι τον τίτλο προσεκτικά..

 

 

Παγκόσμιο..Κομπιουτεροποιημένο…Εκκαθαριστικό…Κέντρο…Προσδιορισμού…Ταυτοτήτων. Η Παγκόσμια εμβέλεια του L.U.C.I.D. αποδεικνύεται από την δήλωση ότι το σύστημα θα δέχεται και θα επεξεργάζεται πληροφοριακά μηνύματα και αιτήσεις παροχής πληροφοριών από αναπτυσόμενες καθώς και από βιομηχανοποιημένες χώρες. Θα αποτελέσει ένα Παγκόσμιο επικοινωνιακό κρίκο επαφής όπως μας λένε. Θα συγκεντρώνει και θα παρέχει πληροφοριακές εισροές και δεδομένα για κάθε πρόσωπο, που θα αποκτούνται από. Τα ομοσπονδιακά, πολιτειακά και δημοτικά δίκτυα των Κρατικών Υπηρεσιών. Τα δίκτυα των δημοσίων και ιδιωτικών μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Το NCIC (Nationwide Law Enforcement Computer System-Πανεθνικό Αστυνομικό Σύστημα Κομπιούτερ) To NCB-Ιντερπολ, το Τριπλό Ι και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Η.Π.Α. θα αποτελεί τον ουσιαστικό επικοινωνιακό κρίκο μεταξύ των Αμερικανικών και διεθνών ασυνομικών υπηρεσιών και…τον σύνδεσμο ανάμεσα στα Υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης των χωρών που θα συμμετέχουν στο σύστημα.

Εικόνα

Με άλλα λόγια η εφαρμογή του L.U.C.I.D. θα σημάνει το τέλος της Αμερικανικής Εθνικής Κυριαρχίας και όλων των ανεξάρτητων χωρών του κόσμου. Κατά συνέπεια θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε μια για πάντα πλέον την Δέκατη Τροπολογία του Συντάγματος των Η.Π.Α. Μας πληροφορούν επιπλέον ότι το L.U.C.I.D. θα διευκολύνει, δηλαδή θα μπορεί να διεξάγει ελέγχους των πολιτών που δεν έχουν λερωμένο Ποινικό Μητρώο και δεν έχουν καταδικασθεί δικαστικά καθώς και να ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα ανεύρεσης και επισήμανσης της ταυτότητας των εν δυνάμει ή ύποπτων εγκληματιών (alias criminals). Τι εξυπονοεί ο όρος εν δυνάμει εγκληματίες.. Οι συντάκτες του άρθρου παραθέτουν πολυάριθμα παραδείγματα στα οποία εξηγούν το πώς το σύστημα τους θα χρησιμοποιηθεί για την επισήμανση των λεγομένων εν δυνάμει εγκληματιών. Στην παραπάνω διεργασία συμπεριλαμβάνονται οι απαραίτητες εκείνες πληροφορίες που χρειάζονται για την λήψη σωστών αποφάσεων οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, γραφειοκράτες, ερευνητές, ανακριτές, αστυνομικοί, κ.λ.π. και που αφορούν ζητήματα όπως. Εργασία-Απασχόληση-Διοίκηση-Μετανάστες-Άδειες-Δικαιοσύνη-Έρευνες-Ανακρίσεις-Διώξεις-Επιμέλειες-Κηδεμονίες-Αγορά Πυροβόλων Όπλων.

Με άλλα λόγια το L.U.C.I.D. θα ελέγχει ολόκληρο το φάσμα των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων-από τις θέσεις εργασίας και την χορήγηση αδειών κάθε λογής, μέχρι δικαστικές αποφάσεις και διώξεις, τις κηδεμονίες παιδιών, και άδειες οπλοκατοχής και οπλοφορίας. Οι παράφρονες εγκέφαλοι που θέλουν να μας καπελώσουν το L.U.C.I.D. είναι σίγουροι ότι τα ηλεκτρονικά πλοκάμια του είναι ικανά να διατρέχουν ολόκληρη την Υπερλεωφόρο της Πληροφορικής, αναζητώντας ζουμερά σχόλια και πληρο-φοριακά δεδομένα που αφορούν την προσωπικής μας ζωή. Το μέγεθος αυτής της κομπιουτεροποιημένης προσπάθειας θολώνει κυριολεκτικά την ανθρώπινη φαντασία. Λεπτομερείς φάκελλοι θα δημιουργηθούν και θα διατηρηθούν για 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε κάπου 200 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Αναφέρεται ότι στο Δημοσιονομικό Έτος του 1994, μόνο ένα ηλεκτρονικό σύστημα κομπιούτερ της Αμερικανικής κυβέρνησης το NCIC (National Crime Information Center-Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών για το Έγκλημα) επεξεργάστηκε πάνω από 506 εκατομμύρια διεκπεραιώσεις υποθέσεων.

Είναι κυριολεκτικά αδύνατο να υπολογισθεί ο αριθμός των διεκπεραιώσεων που θα επεξεργάζεται το L.U.C.I.D.. Πάντως το συνολικό νούμερο πρέπει να ανέρχεται σε τρισεκατομμύρια. Η Κάρτα – Ταυτότητα του L.U.C.I.D. θα είναι μια έξυπνη κάρτα που θα έχει το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας, από πλαστικό, με ένα διαφανές μικροτσίπ-κομπιούτερ ενσωματωμένο μέσα της. Η Παγκόσμια Βιομετρική Κάρτα-Ταυτότητας (UBC) θα είναι αυτόνομη, ενώ ο ενσωματωμένος σε αυτήν μικροτσίπ-κομπιούτερ θα είναι επαναπρογραμματίσιμος. Με άλλα λόγια, στους ψηφιακούς ανιχνευτές – σκάννερ που θα βρίσκονται τοποθετημένοι σε εκατοντάδες χιλιάδες κέντρα και επίκαιρες τοποθεσίες στην Αμερική και σε ολόκληρη την Υδρόγειο, οι Νεοεποχίτες πράκτορες του Μεγάλου Αδελφού θα μπορούν να εισάγουν στο κομπιούτερ τους την δική σας (UBC) Εξυπνη Κάρτα, συνδεοντάς της ακαριαία με τον Κεντρικό Κομπιούτερ (Master Computer) στην έδρα τους-στο Φόρτ Μηντ της Μέρυλαντ ή οπουδήποτε αλλού. Έπειτα καινούριες ή αναθεωρημένες πληροφορίες θα μπορούν να φορτωθούν στην Έξυπνη Κάρτα-Ταυτοτητά σας, ενημερώνοντας στιγμιαία το μικροτσίπ-κομπιούτερ που είναι επάνω της ενσωματωμένο με όλες τις κατασκοπευτικές και άλλες πληροφορίες που έχουν πρόσφατα συγκεντρωθεί ή επινοηθεί εις βάρος σας.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικές υπηρεσίες και άλλες κρατικές υπηρεσίες σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, θα είναι σε θέση να ζητήσουν και να λάβουν ακαριαία οποιαδήποτε πληροφοριακά δεδομένα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Η Ηλεκτρονική Κάρτα-Ταυτότητας καυχώνται οι σχεδιαστές της, ότι όχι μόνο θα μπορεί να αποθηκεύσει πάνω από πέντε -5- γκιγκαμπάιτ (5 gigabytes=5 δις σύμβολα) αλλά και θα μπορεί να διαβασθεί αμφίδρομα και διαδραστικά μέσω ενός πολύγλωσσου μεταγραφέα-μεταφραστή, ηλεκτρονικού κρυπτογράφου που θα ενεργοποιείται από τον αναγνώστη σκάννερ, που θα βρίσκεται σε φορητές ή σε σταθερές μονάδες με οθόνη. Αυτό είναι το σκοτεινό και φρικτό μέλλον του ηλεκτρονικού ελέγχου υψηλής τεχνολογίας, που μας περιμένει όλους όταν τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το Παγκόσμιο Κομπιουτεροποιημένο Εκκαθαριστικό Κέντρο Προσδιορισμού Ταυτοτήτων.

Η λέξη Βιομετρική μπορεί να ακούγεται κάπως σαν να πρόκειται για μια εταιρεία που πουλά προιόντα περιποίησης επιδερμίδας αλλά δεν είναι! Είναι η λέξη που χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει έναν σύγχρονο τρόπο επισήμανσης της ταυτότητας των ανθρώπων, μέσω των φυσικών χαρακτηριστικών του. Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι η Βιομετρική τεχνολογία θα προτυποποιηθεί σε παγκόσμια κλίμακα στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με τους Κρεζά και Χάλαρις θα αποθηκευτούν στην μνήμη της Παγκόσμιας Βιομετρικής Κάρτας-Ταυτότητας του Συστήματος, οι ακόλουθες τεχνικές επισήμανσης ταυτότητας, σαν ψηφιοποιημένα χαρακτηρι-στικά στοιχεία. …..Τα Γονοτυπικά Χαρακτηριστικά του DNA και των ανθρώπινων Λευκοκυτταρικών Αντιγόνων.- Η Σάρωση της Ίριδας. – Το Πελματικό Αποτύπωμα. – Το Δακτυλικό Αποτύπωμα.

Οι τρείς κυριώτερες πηγές τραπεζών Δεδομένων DNA είναι.

– Βρέφη. Από την δεκαετία του 1960, οι Ιατρικές υπηρεσίες παίρνουν αίμα από τα νεογέννητα βρέφη στα πλαίσια υποχρεωτικών πολιτειακών προγραμμάτων διερεύνησης για την τυχόν ύπαρξη κληρονομικών ασθενειών, όπως είναι η διανοητική καθυστέρηση, η κυστική ίνωση, η μυική δυστροφία, και η μεσογειακή αναιμία.

– Στρατιωτικοί. Από τον Ιανουάριο του 1992, συλλέγονται δείγματα αίματος και σάλιου από κάθε στρατεύσιμο. Σχεδόν 700.000 δείγματα – γνωστά ανεπίσημα σαν ταυτότητες σκύλων από DNA – είναι διαθέσιμα. Χιλιάδες επιπλέον δείγματα λαμβάνονται καθημερινά από τις Τράπεζες DNA του Υπουργείου Άμυνας των Η.Π.Α.

– Εγκληματίες. Από το 1991, το FBI συντάσσει έναν εθνικό κατάλογο δειγμάτων DNA που συλλέγονται από τις πολιτειακές και δημοτικές αστυνομικές υπηρεσίες. Περίπου οι μισές πολιτείες των Η.Π.Α. έχουν συγκροτήσει βάσεις δεδομένων DNA, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους μέσα από Εθνικό Δίκτυο που είναι γνωστό σαν CODIS (Combined DNA Identification System-Συνδυασμένο Σύστημα Επισήμανσης Ταυτότητας με DNA).

Μήπως άλλωστε είναι τυχαίο ότι η Αμερικανική Κυβέρνηση, εδώ και μερικά χρόνια συλλέγει μανιωδώς δείγματα?

Είναι μήπως τυχαίο το ότι από το 1991 το FBI συντάσσει Εθνικό Κατάλογο Δειγμάτων DNA και ότι η Κυβέρνηση έχει συγκροτήσει ένα Εθνικό Δίκτυο Βάσεων Δεδομένων γνωστό και ως CODIS ( Συνδυασμένο Σύστημα Προσδιορισμού Ταυτότητας με DNA) ? Είναι μήπως τυχαίο ότι η Κυβέρνηση, επί χρόνια συνωμοτώντας κρυφά αλλά αποφασιστικά, σχεδιάζει ένα αλάνθαστο Σύστημα Παγκόσμιας Βιομετρικής Κάρτας-Ταυτότητας που χρησιμοποιεί τον μοναδικό προσδιοριστικό κώδικα DNA που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο σαν μέσο εξακρίβωσης της Ταυτότητας? Και τέλος, μήπως είναι τυχαίο ότι το Εθνικής κλίμακας δίκτυο CODIS Δειγμάτων DNA διασυνδέεται αυτόματα με το δίκτυο L.U.C.I.D.?

Όπως τονίζει ο Δόκτωρ Anthony Sutton συγγραφέας και πρώην μέλος του διδακτικού προσωπικού Ιδρύματος Hoover, οι τεχνικές επισήμανσης Ταυτότητας που χρησιμοποιεί το σχέδιο L.U.C.I.D. είναι ήδη έτοιμες και ότι και αν ψελλίζουν σαν δικαιολογίες οι σχεδιαστές του, είναι γεγονός αναντίρρητο ότι παραβιάζουν σε υπερβολικό βαθμό τις προσωπικές ελευθερίες. Ο Άγγλος συγγραφέας Α.Κ. Chesteron στο έργο του Οι Νέοι Δυστυχισμένοι Άρχοντες-Ένα Ξεσκέπασμα της Πολιτικής Εξουσίας διακύρηξε.. Ισχυρίζομαι ότι υπάρχει μια συνωμοσία που σαν στόχο έχει την καταστροφή του Δυτικού Κόσμου και την μετατροπή της ανθρωπότητας σε αγέλη προβάτων μαντρωμένης σε μια στρούγκα, γεγονός που θα αποτελέσει το προοίμιο της επιβολής Μιας Παγκόσμιας Τυραννίας-Τάξης…Πόσο διορατικά και προφητικά είναι τα λόγια του…

Πηγή

http://www.kazam.gr

Related Posts
0 Comments

No Comment.