Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ – Οταν οι τραπεζίτες παίζουν τον ρόλο των “επαναστατών”!

Η αριστερά στην Ελλάδα μιλάει το τελευταίο διάστημα για “κοινωνική εξέγερση”.

Εμείς απο αυτό εδω το βήμα έχουμε αποδείξει πολλές φορές με επιχειρήματα, οτι καμιά επανάσταση στον πλανήτη δεν έγινε ποτέ “τυχαία” και “αυθόρμητα”.

Για να πιστέψει κάποιος οτι “αυθόρμητα” μια μεγάλη μερίδα ενός έθνους επαναστάτησε πρέπει να είναι το λιγότερο αφελής.
Βέβαια η αφέλεια αυτή προέρχεται απο την άγνοια, που έχουν οι άνθρωποι για τα παρασκήνια.
Αγνοια που οφείλεται στην χειραγωγημένη απο τους παγκοσμιοποιητές εκπαίδευση.

Τα παρασκήνια λοιπόν είναι που καθοδηγούν τις εξελίξεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα επανάστασης που οργανώθηκε στο παρασκήνιο και αρκετά μακριά απο το σημείο που ξεκίνησε είναι η Επανάσταση των Μπολσεβίκων.

Την εποχή πριν απο την Επανάσταση των Μπολσεβίκων, η Ρωσία ήταν η χώρα που αντιστέκοταν σθεναρά στην επεκτατική πολιτική των Διεθνών Τραπεζιτών (για το ποιοί είναι αυτοί δείτε το ντοκυμαντέρ “Money Masters”).

Οπως προείπαμε τα παρασκήνια παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο στις εξελίξεις. Για αυτό ποτέ δεν θα μας διδάξουν στην σημερινή χειραγωγημένη εκπαίδευση τον πόλεμο που υπήρξε μεταξύ των Τσάρων της Ρωσίας και των Διεθνών Τραπεζιτών της Γουόλ Στρίτ.

Οι Τσάροι λοιπόν γνώριζαν οτι οι Διεθνείς Τραπεζίτες (Ρόθτσιλντ,Ροκφέλερ,Βάρμπουργκ,Σιφ,Μόργκαν κ.λ.) είχαν καταφέρει να εξαγοράσουν με “επικές λαμογιές”,τις Κεντρικές Τράπεζες όλων των Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής εκείνης.

Η Ρωσία ήταν η μόνη ουσιαστικά μεγάλη δύναμη που αντιστεκόταν στα σχέδιά τους για Παγκοσμιοποίηση της Οικονομίας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιζε ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός που δεν επέτρεπε σε καμιά περίπτωση την άσκηση της τοκογλυφίας και ταυτόχρονα πρόβαλλε σαν πρότυπο ζωής την απόκτηση των ανώτερων πνευματικών αγαθών και την αντίσταση στον υλισμό.

Αυτοί ήταν και οι κύριοι λόγοι που οι Εβραίοι “κακοπερνούσαν” στην Ρωσία. Δεν μπορούσαν να εξασκήσουν τον αγαπημένο τους επάγγελμα.

Ολα αυτά όμως θα ανατρέποταν γρήγορα με την Επανάσταση του 1917.

Για να πραγματοποιηθεί όμως αυτή η επανάσταση χρειάζοταν πρώτα απο όλα χρήματα. Πολλά χρήματα. Περίπου 20.000.000 δολάρια. Τόσα ήταν τα χρήματα που προώθησαν στους Εβραιομπολσεβίκους επαναστάτες οι συμπατριώτες τους Τραπεζίτες της Γουόλ Στρίτ.
Ποσό αστρονομικό για εκείνη την εποχή που έδινε την δυνατότητα στους επαναστάτες να αγοράσουν όπλα, προπαγανδιστικό υλικό, να στρατολογήσουν στελέχη…

Τα χρήματα μεταφέρθηκαν στην Ρωσία σταδιακά μέσω της Τράπεζας της Αγγλίας που απο τους Ναπολεόντιους πολέμους ήδη, ανήκε στην οικογένεια των Ρόθτσιλντ.

Ο συνδετικός κρίκος ήταν ένας πράκτορας ονόματι Ισραελ Γκέλφορντ ή “Πάρβους”.

Οι “Ρώσοι” επαναστάτες απο την Νέα Υόρκη


Παρ’ όλα αυτά οι Διεθνείς Τραπεζίτες φρόντισαν στις ηγετικές θέσεις της πρώτης κυβέρνησης(;) των επαναστατών να τοποθετήσουν δικούς τους ανθρώπους, που δεν είχαν καν γεννηθεί στην Ρωσία.

Απο τα 388 μέλη της Νέας Κυβέρνησης των Σοβιέτ, μόνο 16 ήταν Ρώσοι. Ενας ήταν Αφροαμερικανός. Όλοι οι υπόλοιποι 371 ήταν εβραίοι στην καταγωγή. Απο αυτούς τους 371 Εβραιομπολσεβίκους ηγέτες, οι 265 προέρχοταν απο την Ανατολική Πλευρά της Νέας Υόρκης.

 

Βέβαια οι Ρώσοι που αντιλήφθηκαν την απάτη των δήθεν “επαναστατών” ήταν πολλοί και αντέδρασαν. Οι προσπάθειές τους όμως πνίγηκαν στο αίμα, αφού οι επαναστάτες των τραπεζιτών είχαν φροντίσει ώστε να αποφευχθεί μια αντεπανάσταση.
Καί είχαν πολλά εκατομμύρια δολάρια στην διάθεσή τους για να δημιιουργήσουν έναν άριστα εξοπλισμένο για την εποχή στρατό καταστολής. Οπως και έκαναν.

Ενας αυτόπτης μάρτυρας της Επανάστασης των Μπολσεβίκων στην Ρωσία, o Reverend George E. Simons, Επιστάτης της Επισκοπικής Εκκλησίας των Μεθοδιστών στην Αγία Πετρούπολη απο το 1907-1908, κατέθεσε στην Γερουσία των ΗΠΑ το Εγγραφο υπ’ αριθμόν 62, 66th Congress. Σε αυτό αναφέρει σχετικά με την διακυβέρνηση των Μπολσεβίκων στην Ρωσία:

“Τον αποκαλούν Μαρξισμό – Εγω τον αποκαλώ Ιουδαϊσμό”

(The American Bulletin, Rabbi S. Wise, May 5, 1935).

 

Σε αυτό το σημείο πρέπει να παραθέσουμε κάτι άλλο που έχουμε διαβάσει πριν χρόνια.
Κατα την διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, οι Κομμισσάριοι φύλαγαν τα σπίτια των Ρόθτσιλντ για να μην υποστούν καταστροφές.

Αλήθεια εσείς τι πιστεύετε;
Αν σήμερα γινόταν μια επανάσταση στην Ελλάδα, τι θα γινόταν;

Η γνώση λοιπόν και η καλή πληροφόρηση είναι το πιο σημαντικό για να πετύχεις τους στόχους σου.
Αν δεν έχεις σωστή πληροφόρηση παθαίνεις ότι έπαθαν και οι Ρώσοι.

Μια μικρή εθνική μειονότητα διοικεί το υπόλοιπο 99%…

Related Posts
0 Comments

No Comment.