Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η δολερή «αμεροληψία» της πολιτικής απάτης και εκλογικής παράνοιας.


Τα καθεστωτικά μέσα προπαγάνδας (ΜΜΕ) και τα εγκάθετα, πολύχρωμα κομματικά «παπαγαλάκια» δεν είναι απλώς δολερά, αλλά αδίσταχτα.
Ο κανόνας είναι η φαιά παραπληροφόρηση, η κατασκευή γεγονότων («ειδήσεις»), το τελετουργικό θέαμα (κόπρανα της δημοσιογραφίας, του κιτς και της ψυχαγωγίας), συνεντεύξεις μαϊμούδες και ποικίλα άλλα τεχνάσματα νοσηρής «περιέργειας» και απάτης.
Θυμάστε τις συνεντεύξεις μαϊμού των σοβαρών «εντύπων» γύρω από τον ερχομό του Ερντογάν στην Αθήνα στα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης και άλλες γνωστές κατασκευές…
Στην μπλογκόσφαιρα τα νοσήματα αυτής της δημοσιογραφικής δολιότητας και απάτης παίρνουν πιο αυθάδεις και αδίσταχτες μορφές.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές: ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και να μη ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ τα ιστολόγια.


Με τα ίδια υλικά της σήψης και παρακμής τα μαγαρίζουν…

Απλώς δίνεται η δυνατότητα, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, να ανθίσουν στον ιστοχώρο και τα λουλούδια που τα ξεραίνουν και τα αφανίζουν, σαν «αγριάδες», οι καθεστωτικού μηχανισμοί…

ΔΙΝΕΤΑΙ η δυνατότητα και στους αγωνιστές και στις φιμωμένες φωνές, σε όλους αυτούς που διαθέτουν ΙΔΕΕΣ και ΑΠΟΨΕΙΣ, ΗΘΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ υπόσταση, τους άκαμπτους, που δεν άγονται και φέρονται ανάλογα με τις «φιλίες», τις επιδοτήσεις» και τις κομματικές εξαρτήσεις, να εκφραστούν και να αποκαλύπτουν τις βρωμιές και τις ΔΟΛΙΕΣ προβοκάτσιες των πολύχρωμων παπαγάλων…

Σε περιόδους εκλογικής παράνοιας, όπως η σημερινή, τα εκτρωματικά νοσήματα των αδίστακτων «μπράβων» της καθεστωτικής και κομματικής προπαγάνδας παίρνουν αποκρουστικές μορφές.

Ένα τέτοιο έκτρωμα είναι η συνέντευξη μαϊμού που κατασκεύασε το ιστολόγιο:
http://to-sxolio.blogspot.com/2010/10/blog-post.html

Δεν είναι το μοναδικό κρούσμα. Υπάρχουν πάρα πολλά τα οποία παρέμειναν στο σκοτάδι και από όλες τις «γωνιές»…

Εξίσου δόλια και εκτρωματική είναι η ειδωλολατρική μέθοδος: Αυτή που κατασκευάζει πρόσωπα-είδωλα αφυδατωμένα από τους κοινωνικούς τους χυμούς, αποστειρωμένα από ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ξεκομμένα από την ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΠΡΟΣΩΠΑ, δηλαδή δίχως κοινωνικό, πολιτικό και ιστορικό περιεχόμενο…

ΚΑΙ αυτό είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ. Και αυτό είναι μαϊμουδιά…

Μαϊμουδιά ακόμα είναι να ενημερώνεις επιλεκτικά, να προβάλεις τους κομματικούς ή άλλους «φίλους», να παρασιωπάς την πολιτική και την ιδεολογία των «φίλων», να λειτουργείς σαν «παπαγάλος» κάποιου κόμματος ή προσώπων…

Το άκρον άωτον βεβαίως της «μαϊμουδιάς», της εκλογικής αλλοτρίωσης και σχιζοφρένειας των «εγκάθετων» και προβοκατόρων είναι τέτοιες ψεύτικες και ύπουλες συνεντεύξεις, σαν και αυτή του Καραμανλή.

Διαβάστε από το:
http://citypress-gr.blogspot.com/2010/10/blog.html

Η μαϊμού συνέντευξη Καραμανλή σε “blog” δεν είναι πλακίτσα, είναι προβοκάτσια.

Πολλές φορές έχουμε γίνει μάρτυρες “μαϊμού” ειδήσεων από blogs προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή ή να αποκτήσουν αναγνωσιμότητα. Ευτυχώς αυτές οι περιπτώσεις είναι μεμονωμένες σε αντίθεση με την πρακτική πολλών portals να βομβαρδίζουν με δεκάδες “παραπολιτικές ειδήσεις και αποκλειστικότητες” που βέβαια διαψεύδονται με ρυθμό πολυβόλου.

Το σημερινό ατόπημα όμως ενός Blog να διατυμπανίσει μία δήθεν αποκλειστική συνέντευξη που του παραχώρησε ο Κ. Καραμανλής, δεν είναι απλώς μία πλακίτσα ανάμεσα στις άλλες.

Είναι μία προβοκάτσια που θα γίνει σημείο αναφοράς από τους δημοσιοκάφρους κάθε φορά που κάποιο Blog έχει μία αποκάλυψη ενάντια στις εξουσιαστικές δομές κυβέρνησης και ΜΜ”Ε”.

Ακόμα και το μεγαλύτερο σκάνδαλο να αποκαλύψεις, οι δημοσιοκάφροι θα πουν σκωπτικά: “Μα καλά πιστεύετε τα Blogs; Εδώ ο άλλος δημοσίευσε μαϊμού συνέντευξη του Καραμανλή που την είχε βγάλει από το κεφάλι του”!

Έτσι ακριβώς λειτουργούν, έτσι ακριβώς μόνοι μας ανοίγουμε την κερκόπορτα της απαξίωσης.

ΥΓ. Εννοείται ότι διασταυρώσαμε το γεγονός πριν προβούμε σε κριτική, από το “περιβάλλον” του πρώην πρωθυπουργού όπως είθισται να αναφέρεται τον τελευταίο καιρό.

 

http://resaltomag.blogspot.com


Related Posts
0 Comments

No Comment.