Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η αυθάδεια της αφόρητης κοροϊδίας


Αποτελεί δεινή ύβρη του ελληνικού λαού και αβυσσαλέα προσβολή της νοημοσύνης του, να αυτό-αναγορεύεται, κομπάζων, ο κατοχικός πρωθυπουργός, αυτή η κακοήθη νεοπλασία του δωσιλογισμού, ως προστάτης της Ελλάδας, ως φύλακας των «ιερών και οσίων» και ως Κέρβερος της αλήθειας!!!
Στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ακούσαμε τα εξής ευτράπελα τής προκλητικά κακοήθους ανεκδοτολογίας του:

«Θέλω να ξέρετε πως από μένα θα ακoύτε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας»!!!

«Θέλω να ξέρετε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Ότι οι αλλαγές αυτές θα φέρουν καρπούς. Ότι οι θυσίες πιάνουν τόπο. Και αν ακόμη γύρω μας μοιάζει έρημος, στο βάθος είναι ο κόσμος που δεσμευτήκαμε να χτίσουμε για τα παιδιά μας»!!!

«Όσοι μας κάνουν εύκολη κριτική για το μηχανισμό στήριξης ας μας πουν την εναλλακτική τους πρόταση. Ευθαρσώς. Διότι μία ήταν η εναλλακτική πρόταση: Η εναλλακτική θα ήταν η φτώχεια και η μιζέρια. Οι μαζικές απολύσεις από ΔΕΚΟ και Δημόσιο. Η πιθανή μας έξοδος από το ευρώ. Κλειστές οι τράπεζες, χρεοκοπημένες οι εταιρείες»!!!

«Φυσικά για την πατρίδα μίλησα και θα μιλώ με τους πάντες. Με κάθε αρμόδιο ανά την υφήλιο, με κάθε έναν που θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα»!!!

Αυτά δεν χωνεύονται ακόμα και από στομάχια που δεν τρυπάνε ούτε με πέτρες.

Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι…

Μα τόσο προκλητική αναίδεια και αυθάδεια ψεύδους, υποκρισίας και καρατόμησης των εννοιών και των λέξεων είναι αδύνατον να βρεις σε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία

α).
Η ομιλούσα και φλύαρη μακέτα του γλοιώδους ψεύδους αυτό-προβάλλεται ως «η γλώσσα της αλήθειας»!!!

Εδώ συλλαμβάνεται καθημερινά, διαρκώς, και από τότε που ήταν Αντιπολίτευση να λέει ασύστολα και χονδροειδή ψεύδη και αυτή τη γλώσσα της αφόρητης και απαστράπτουσας ψευτιάς την εμφανίζει σαν τη «γλώσσα της αλήθειας»!!!

ΕΛΕΟΣ!!!

β). Έχει καταληστεύσει το λαό, έχει αφανίσει τα μεροκάματα και τις συντάξεις, έχει απλώσει και βαθύνει κάτω από κάθε όριο αντοχής τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία, επιχειρήσεις κλείνουν με ρυθμούς πυροβόλου, τα πάντα ξεπουλιούνται, οι τράπεζες φουσκώνουν από κέρδη και επιδοτούνται από πάνω και ο ανεκδιήγητος Πρωθυπουργός μιλάει για «σωστό δρόμο» και για ανυπόστατες και ψευδείς κριτικές!!!!

Ο άνθρωπος δεν παίζεται, ακριβώς γιατί η αυθάδεια της βλακείας και μάλιστα της δωσίλογης βλακείας είναι …αήττητη!!!!

γ). Γυρνάει τον κόσμο για να ξεπουλήσει σε τιμές ευκαιρίας την Ελλάδα, συζητάει με τον Στρος Καν, το αρπακτικό αυτό της διεθνούς μαφίας του χρήματος (ΔΝΤ) και όλα αυτά είναι για το «καλό της Ελλάδας»!!!

Τέτοιος «πατριωτικός» εμπαιγμός!!!!!!

Οι αντοχές του νευρικού συστήματος έχουν και τα όριά τους…

Όλα βεβαίως τα κόμματα και τα αποκόμματα, καθώς και τα «ανεξάρτητα κινήματα» αρκούνται να «κυλούν» τα λογύδρια τους σαν χλιαρό νεράκι.

Αντί να κτυπήσουν τις καμπάνες της καθόδου του λαού στο δρόμο…

Μία μέρα να καταλάμβαναν το Σύνταγμα, αυτή η κακοήθης νεοπλασία του κυβερνητικού ψεύδους και του δωσιλογισμού θα εξαφανιζόταν από προσώπου γης…

Αρκετά πια με αυτή την πασοκική κακουργία του ψεύδους, της υποκρισίας και της απάτης, αλλά και με το χλιαρό νεράκι των καθεστωτικών δεκανικιών…

 

 

http://resaltomag.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.