Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΣ-ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ-ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Το σχέδιο του μεγάλου εραστή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης γίνεται πλέον ορατό μέσα απο τις λεπτομέρειες που συνθέτουν την σημερινη πραγματικότητα.

Τα στοιχήματα (credit default swaps)(CDS) για την χρεωκοπία της Ελλάδας έδωσαν και πήραν το προηγούμενο διάστημα με αποτέλεσμα να αναρωτιέται κάποιος ποιός τελικά θα κερδίσει.

Με δηλώσεις τους οι υποτακτικοί της παγκόσμιας τραπεζικής χούντας έσκιζαν και σκίζουν τα ιμάτια τους οτι χρεωκοπία της Ελλάδας αποκλείεται διότι θα ήταν τραγωδία.

Τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάζει τόσο το ΔΝΤ όσο και το πολιτικό προσωπικό της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι τόσο απογοητευτικά που ακόμη και ένας πρωτοετής των οικονομικών επιστημών θα καταλάβαινε οτι η χρεωκοπία ήταν και είναι αναπόφευκτη.

Τόσο η συνταγή του ΔΝΤ όσο και ο υπερβάλλων ζήλος εφαρμογής των υποτακτικών ήταν απο την αρχή λάθος διότι η Ελλάδα εστερείτο εθνικού νομίσματος το οποίο στις περιπτώσεις επιβολής μέτρων λιτότητας υποτιμάται.

Το πείραμα με την Ελλάδα συνίσταται απο δύο σκέλη.

Τό πρώτο σκέλος αφορά στην είσπραξη των στοιχημάτων απο την χρεωκοπία της χώρας ενώ το δεύτερο αφορά στον τρόπο χρεωκοπίας.

Η χρεωκοπία όμως δεν αποτελεί μία μονοσήμαντη διαδικασία η οποία γίνεται με μοναδικό τρόπο.

Εάν μιά κυβέρνηση ενδιαφέρεται γιά τον λαό της τότε υπάρχει τρόπος μιά χώρα να χρεωκοπήσει με τρόπο που ο λαός να μην υποστεί τις συνέπειες.

Οι υποτακτικοί όμως της παγκόσμιας τραπεζικής χούντας είναι αποφασισμένοι ,εάν εξακολουθήσουν να εξουσιάζουν την χώρα, να προχωρήσουν στην λεγόμενη “ελεγχόμενη χρεωκοπία”η οποία θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για τους Ελληνες, αποτελέσματα χειρότερα απο τα δεινά που επεσσώρευσε η γερμανική κατοχή.

Ομως για να φτάσουν εκεί τα πράγματα θα πρέπει να οδηγηθούν βάσει σχεδίου δράσης από αυτούς που θα έχουν κέρδος οικονομικό απο την χρεωκοπία.

Κάποιος πρέπει να φταίει.

Πρέπει οι υποτακτικοί της χούντας των τραπεζιτών να αποποιηθούν την ευθύνη της χρεωκοπίας και να την φορτώσουν  σε όλο τον ελληνικό λαό ο οποίος να θεωρηθεί υπεύθυνος γιά όλα τα δεινά που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Η διαδικασία αυτή έχει ήδη αρχίσει.

Η διακαναλική συνέντευξη του υπαλλήλου των παγκόσμιων τοκογλύφων τραπεζιτών ,μετά την βύθιση του Τιτανικού αποτελεί το δεύτερο βήμα , για την ανακοίνωση της χρεωκοπίας.

Η ΕΓΩ

Η

ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΤΕ!

Οι υποτακτικοί της τραπεζικής χούντας πετσόκοψαν το βιοτικό επίπεδο των ελλήνων σε βάθος χρονου δεκαετιών και ο λαός μαστουρωμένος απο τα λόγια τα ωραία τα μεγάλα δεν αντέδρασε.

Αυτό όμως χάλαγε τα σχέδια και γι’ αυτό από κάπου έπρεπε να υπάρξει αντίδραση.

Γι’ αυτό και οι υποτακτικοί της τραπεζικής χούντας αντιδρούν οι ίδιοι με δηλώσεις που προκαλούν τις “αγορές” με εντολή των ιδίων των “αγορών”.

Γιά δύο λόγους.

Ο πρώτος και κύριος είναι οτι έτσι θα προχωρήσει το σχέδιο της “ελεγχόμενης χρεωκοπίας” και είσπραξης των στοιχημάτων.

Ο δεύτερος οτι η χρήση βίας είναι ενδεχόμενο να δημιουργήσει ανεξέλεγκτες κοινωνικές εκρήξεις που θα μπορούσαν να χαλάσουν το σχέδιο.

Ετσι κατέληξε σε μια μορφής σύγκρουσης  που θα εξελιχθεί χρονικά ,εάν δεν ξεφύγει, στην περίοδο πού το σχέδιο προβλέπει.

Ποιός όμως θα ωφεληθεί απο την πληρωμή των στοιχημάτων και ποιός θα χάσει?

Το παιγνίδι εδώ είναι περίπλοκο.

Η χρεωκοπία της Ελλάδας  θα κάνει τους κατόχους ελληνικού δημόσιου χρέους να υποφέρουν.

Εκτός κι άν είναι μεγάλες τράπεζες οι θεσμικοί επενδυτές οι οποίοι αγόρασαν μαζί με το χρέος και το ανάλογο credit default swap προκειμένου να αντισταθμίσουν τις απώλειες απο μιά χρεωκοπία.

Ελβετικές,Γαλλικές και η Γερμανική τράπεζα θεωρούνται οτι είναι μεγάλοι παιχτες στοιχημάτων.

Δηλαδή πέραν του ελληνικού δημόσιου χρέους που έχουν στα χέρια τους κατέχουν και στοιχήματα χρεωκοπίας.

Και εδώ μπαίνει το ερώτημα γιά το άν θα κερδίσουν περισσότερα απο μιά χρεωκοπία της Ελλάδας κατέχοντας τα δελτία στοιχημάτων.

Ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε μιά μέγγενη λιτότητας ενώ στην πλάτη του παιζονται στοιχήματα.

Κύριος υπεύθυνος γι’ αυτή την κατάσταση είναι

ο εραστής

της παγκόσμιας κυβέρνησης της τραπεζικής χούντας.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

 

Πηγή http://underinformation.wordpress.com/2010/10/28/gap-defult-greece/#more-6601

Related Posts
0 Comments

No Comment.