Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Και όμως υπάρχουν μερικοί που θέλουν το ηλεκτρονικό φακέλωμα!


Το ότι υπάρχουν λάτρεις της “Νέας Εποχής”   και άλλοι τόσοι που τυφλωμένοι απο τον συνειδητό ή ασυνείδητο εωσφορισμό τους , νοιώθουν  όμορφα με την προοπτική  του φυλακισμένου  το γνωρίζουμε.Όμως αυτό   που  είναι αξιοπρόσεκτο είναι η  περίεργη “διασύνδεση”  τωμ  φιλοσιωνιστικών ιστολογίων με τους  “οπαδούς” της “Νέας Εποχής” και τους  εραστές  του ηλεκτρονικού φακελώματος.
Χωρίς άλλα σχόλια, θα παραθέσουμε  πιο κάτω  μερικά αποσπάσματα απο κάποια ελληνικά (;) ιστολόγια  τα οποία  όπως και εσείς θα διαπιστώσετε, αν δεν είναι “αδελφάκια” σίγουρα είναι μεταξύ τους “πρωτοξάδελφα”.Ο τρόπος γραφής και έκφρασης , τα επιχειρήματα  αλλά κυρίως οι  πνευματικές συγγένειες μεταξύ τους  ,φανερώνουν στον  αναγνώστη πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία απο το  “απέναντι στρατόπεδο”.

 

Φυσικά πρόκειται για ένα ιστολόγιο που εμφανίστηκε σαν “κλώνος” άλλων  σχετικών ιστολογίων, λίγο καιρό μετά την νομοθετική ρύθμιση της εφαρμογής του ΑΜΚΑ.Δεν είναι τυχαίο ότι κάτω απο την πιο πάνω ανάρτηση έχει και σχετικό video με “μουσική κηδείας”.
Αξίζει τον κόπο να δείτε και  αυτά που δηλώνει στο profil  του,όπως : ταινίες που του αρέσουν ,μουσική ,κυρίως όμως ποιά είναι τα ιστολόγιά του και  ποιά  είναι αυτά με τα οποία είναι διασυνδεδεμένος.
Το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι ανέκαθεν οι ολοκληρωτισμοί  της “Νέας Τάξης”,  ακόμα και στις πιο “έξυπνες”  επικοινωνιακές τους απόπειρες,   άγγιζαν τα όρια του γελοίου και του  ηλιθίου.

 

Δείτε  πιό κάτω  μερικά απο τα “αδέλφια” και τα “πρωτοξάδελφα” της  σελίδας που  υποστηρίζει το ηλεκτρονικό φακέλωμα  και το σφράγισμα
Αυτό είναι ένα  ελάχιστο δείγμα των “προοδευτικών” που θέλουν  να μας   κάνουν σκλάβους  της “παγκόσμιας κυβέρνησης”  και ταυτοχρόνως αποστάτες και προδότες της πίστης μας .

Τα συμπεράσματα  δικά σας.

 

http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/07/blog-post_6365.html

Related Posts
0 Comments

No Comment.