Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

H Θράκη χάνεται ή έχει ήδη χαθεί?

Η Θράκη αποτελούσε και αποτελεί πάντα διακαη πόθο των Τούρκων,τα αλυτρωτικά σχεδια τους δεν είναι μονο γεωστρατηγικής φύσεως αλλα και ορυκτού πλούτου.

Δυστυχώς ανέκαθενοι Ελληνικές κυβερνήσεις εθελοτυφλούν στο ποιος πραγματικά κυβερνάει την περιοχή αυτή,αφήνοντας την αυτήν και τους κατοίκους στο έλεος των Τούρκων,οπου το Τουρκικό προξενείο λειτουργεί σαν κράτος εν κράτει κινώντας τα νήματα με τους Ελληνες βουλευτές
εκλεγμένους από τον Ελληνικό λαό να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις με σημαίες της ανεξάρτητης Θράκης χρησιμοποιώντας τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα που τα πληρωνει ο Ελληνικός λαός!!

Εκδηλώσεις που κατά καιρούς «τιμουν» με την παρουσία τους Τούρκοι κυβερνητικοί παράγοντες,΄κανοντας λόγο για την μητέρα Τουρκία και για τις καταδυναστευμένες Τουρκικές μειονότητες ,με την πλάτη βέβαια των Αμερικανών.

Για ποιους δουλέυετε κύριοι βουλευτες ?

Ηδη οι Τούρκοι έχουν αγοράσει εκατοντάδες στρέμματα της Θρακικής γης,με την βοήθεια του Τουρκικού προξενείου και της Τουρκικής τράπεζας Ziraat,η οποία όπως αποκαλύφθηκε είναι όργανο της ΜΙΤ.

Στο μεταξύ,αξιοσημείωτο είναι ότι το ενημερωτικό υλικό της εν λόγω τραπέζης είναι στα Τουρκικά και στα Αγγλικά,ενώ στους καταλόγους δανειοδότησης δεν υπάρχει ούτε ένας Χριστιανός.
Η τράπεζα δίνει δάνεια αγοράς γης από Χριστιανούς σε Μουσουλμάνους,δίνοντας ουσιαστικά τους τίτλους ιδιοκτησίας στην Τουρκία.
Πλήρης ξεπουλημα των Ελληνικών εδαφών κάτω από την μύτη μας!

Το εγκλημα διενεργείται εδώ και πολλά χρόνια και ουδείς νοίαζεται!

Τουρκικές οργανώσεις προφανώς χρηματοδοτούμενες από την Τουρκία προβαίνουν καθημερινώς σε ανθελληνικές ενέργειες γράφοντας συνθήματα του τύπου «Έλληνες έξω από την Θράκη» σε χωριά της Ροδόπης,ενώ κυκλοφορούν με μπλουζάκια με την σημαία της ανεξάρτητης Θρακης ολο και πιο συχνά.Μάλιστα τύπωσαν μπλουζάκια με το σύνθημα:

“Ανεξάρτητο τουρκικό κράτος της Θράκης”!!!

Και τα μοίρασαν στα παιδιά των σχολείων στην εορτη για το κλείσιμο των σχολείων τους για καλοκαιρινές διακοπές.

Ενω κυκλοφορούν ελεύθερα στην Θρακη με την σημαία της ανεξαρτησίας σε μπλουζάκια!

Εικόνα

Εικόνα

Βέβαια έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο,πέτυχαν την εκπροσωπηση τους στις Βρυξέλλες δημιουργώντας την Ευρωπαική Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης τίθωντας τα προβλήματα σε Ευρωπαικο επίπεδο. Πρόσφατο παράδειγμα η αναγνώριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως τούρκικής της μουσουλμανικής ένωσης Ξάνθης.

Εικόνα

Ακομα και με αυτό δεν ιδρωσε το αυτί των κυβερνώντων που κατά τάλλα ορκίστηκαν να υπερασπίζονται την πατρίδα.

Η σιγή τόσο της κυβέρνησης ,όσο και των ΜΜΕ είναι εκκωφαντική,αντι να ενδιαφερθουν για την πατρίδα προσκυνανε σε μνημεία μιας κατασκευασμένης ιστορίας.

Εικόνα

Ελπίζω μόνο η Θρακη να μην γίνει το νέο Κόσσοβο.

Related Posts
0 Comments

No Comment.