Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

H Πανθρησκεία σε όλο της το μεγαλείο:ασκήσεις γιόγκα σε καθεδρικό ναό των παπικών

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 
Η πανθρησκεία και η παγκοσμιοποίηση με την στήριξη της δυτικής παπικής εκκλησιάς σε όλο της το μεγαλείο.

 

Με τη πρωτοβουλία του Marc Andrus, παπικού επισκόπου του Σαν Φραντζίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, και την συμβολή των «μεγάλων» δασκάλων της γιόγκα, Pujya Swami, Chidanand Saraswati και Sadhvi Bhagawati Saraswati, από το Άσραμ Parmarth Niketan, οργανώθηκε μέσα στον καθεδρικό παπικό ναό της πόλης σεμινάριο Γιόγκα και επιδειχτήκαν κλασικές ασκήσεις αυτής της παραθρησκείας που τελευταία έχει γίνει πολύ της μόδας!
The Weekly Shot: Tuesday Night Yoga at Grace Cathedral
Μάλιστα ο παπικός επίσκοπος έβγαλε και λόγο τονίζοντας την μεγάλη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας καθώς η κίνηση αυτή, όπως ισχυρίστηκε, θα διαδώσει την… αγάπη και την ειρήνη μεταξύ των θρησκειών! Μάλιστα!URI Joins Sadhvi Bhagawati Saraswati and Pujya Swamiji for Yoga, Conversation
Λέτε να δούμε τέτοια… «αγαπητικά» φαινόμενα και στον τόπο μας ; Να θυμηθούμε ότι πριν από λίγο καιρό Ιεράρχης Ορθόδοξος ελληνικής μητρόπολης τύπωσε και μοίρασε το… Κοράνι στην εκκλησία του λέγοντας πως είναι… ιερό βιβλίο.
Αλλοίμονο μας!

Νίκος Χειλαδάκης

 

 Όπως αναφέρει και η σχετική ιστοσελίδα URI (United Religion Initiative),δηλαδή μια πρωτοβουλία για την ένωση των θρησκειών:

“Βλέποντας εκατοντάδες ανθρώπους διασκορπισμένους μέσα στον Καθεδρικό ναό να εξασκούν την γιόγκα ,ηταν πραγματικά ένα εκπληκτικό θέαμα” είπε ο Victor Kazanjian(στέλεχος της URI).

“Η παρουσία τόσων αξιοσημείωτων πνευματικών αρχηγών όπως οι επίσκοποι Swing και οι γιογκι  Andrus Pujya Swami-ji and Sadhvi-ji  στο μέσο της συγκέντρωσης έφερε την  πνευματική  δύναμη της Ανατολής και της Δύσεως μαζί σε μια εξαιρετική έκφραση αγάπης μέσω της εξάσκησης της γίογκα και του διαλογισμού.”

 

 

 

Related Posts
0 Comments

No Comment.