Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

H μετανάστευση και η κλιματική αλλαγή ως προπέτεια για επιβολή στρατιωτικού νόμου

To Ινστιτούτο Μελετών της ΕΕ για Θέματα Ασφάλειας (EUISS) είναι ο εγκέφαλος πίσω από στρατιωτικούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι επικεντρωμένο γύρω από το μέλος της Bilderberger και μέλος της Λέσχης της Ρώμης, Χαβιέ Σολάνα, πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, υπουργός Εξωτερικών (Ύπατος Εκπρόσωπος).

Η ετήσια δημοσίευση του EUISS για το 2009:«Ποιες είναι οι φιλοδοξίες για την ευρωπαϊκή άμυνα μέχρι το 2020 », περιέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

Ο Σουηδός Tomas Ries γράφει ότι το ISS χρειάζεται ευρωπαϊκό στρατό να υπερασπίσει τα σύνορα της ΕΕ όσον αφορά τη μαζική μετανάστευση της φτώχειας. Μπορεί αυτό να είναι δυσάρεστο και ανήθικο – αλλά είναι απαραίτητο! Επιπλέον,ο Ries γράφει ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι σε θέση να διεξάγει πόλεμο κατά των χωρών (συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας) που έχουν άλλες απόψεις για τον κόσμο από τον τις απόψεις της ΕΕ για την ΝέαΤάξη.

Επιπλέον, αυτή η νέα παγκόσμια τάξη θα σφετεριστεί το δικαίωμα να αποφασίσει την κατάληψη της έκτασης ενός πρώην κυρίαρχου κράτους στο όνομα της, π.χ. του κλίματος ή της βιοποικιλότητας! Παρ ‘όλα αυτά, η ΕΕ έχει αρχίσει να εκπληρώνει την υπόσχεσή του για ελεύθερη κυκλοφορία εντός της ΕΕ για όλους τους μουσουλμανικούς ευρωμεσογειακούς εταίρους, όπως είχε υποσχεθεί το 2003.

Επιπλέον, η ΕΕ έχει συστήσει την γραφεία στην Αφρική για την προώθηση 56 εκατ. Μουσουλμάνων και των οικογενειών τους στην ΕΕ έως το 2050! Την ίδια στιγμή, η EUISS γράφει στην έκθεση από το ετήσιο συνέδριό του το 2009: Η διαχείριση μιας κατάστασης κρίσης στον κόσμο “: Θα ήταν λάθος να αποκλείσουμε την Ένωση από τον έξω κόσμο, διότι αυτό είναι αντίθετο προς το ιερό δόγμα της« ενότητας στη διαφορετικότητα. “

Αλλά τότε έρχεται το εξής παράξενο: Δήλωθηκε ,ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αντιπαράθεσης μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων – επειδή είναι εταίροι. Τότε τι θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση έναν στρατό;

Περιφερειοποίηση, λέγεται, είναι μέρος της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Δράσης (21) συνδέεται με τον αγώνα κατά των κρίσεων (κλίμα, οικονομική, μετανάστευση, ανάπτυξη) – ότι η ελίτ πίσω από τη νέα παγκόσμια τάξη έχει δημιουργήθει για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Η G20 πρέπει να ενισχυθεί – και να αγοραστούν οι ΜΚΟ οι οποίες πρέπει να στήριξουν περισσότερο το πρόγραμμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – γιατί αυτό είναι σύμφωνα με την Νέα Παγκόσμια Τάξη “νομιμό”.

Η ΕΕ θα χρησιμοποιήσει τον δύσκολο τρόπο αν δεν πετύχει με το μαλακό. Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας έγραψε ότι ο καθένας πρέπει να συνδέεται με ένα δίκτυο επαληθεύσης (chips, μεταξύ άλλων) – και θα θεωρηθεί ως ύποπτο για όποιον θα μείνει απέξω.
Αυτό ανέφερε ότι θα είναι δύσκολο για αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν τον πολιτισμό τους και τις πεποιθήσεις τους. Θα θεωρούνται ριζοσπαστές – ενώ αυτό προφανώς δεν ισχύει, για παράδειγμα η προώθηση των μουσουλμάνων ως “νεο-Ευρωπαίους».

Ο ΟΗΕ έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την πρόταση του John F. Kennedy »από το 1961 για κατάργηση όλων των στρατών και διατήρηση μόνο ενός στρατό 50.000 άνδρών του ΟΗΕ για να συλλαμβάνει ταραξίες κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το ΝΑΤΟ έχει σφετεριστεί τον ρόλο αυτό, το 2008.

Μετάφραση απο άρθρο απο timeofthesigns

Related Posts
0 Comments

No Comment.