Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

H GREEK HACKING SCENE ΧΑΚΑΡΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ OPENGOV ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!

Η Greek Hacking Scene χάκαρε την σελίδα του πρωθυπουργού και συγκεκριμένα το opengov στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα σε όσους αφήνουν τους ανθέλληνες να αλωνίζουν στο διαδίκτυο και να παρανομούν καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και καταστρατηγώντας το Ελληνικό Σύνταγμα.
Διαβάστε το μήνυμά τους:
Η ΕΥΠ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΙΔΗ BULGARMAK ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ PASPAROGATOS ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΩΣ Η ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ”
ΥΠΟΓΡΑΦΗ GREEKHACKING SCENE
kondor & dr0pper
Να σημειώσουμε πως στο σάιτ τον τρολοφασιστοειδών του τρομπακτικού (κλικ εδώ) βρήκε στήριξη ο γνωστός ανθέλληνας Αντωνιάδης ο οποίος στοχοποιούσε την GHS και συνεχίζει ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.
Το μήνυμα της Greek Hacking Scene είναι ΣΑΦΕΣ. Η ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ …ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΟΛΑ!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ OPENGOV ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ.
ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΑΛΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΩΚΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕ!

hellenicrevenge

Related Posts
0 Comments

No Comment.