Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η γη των αγροτών περνάει στα Εβραϊκά χέρια!

trapezes_montazΗ επισήμως και δημοσίως διατυπωθείσα πρόταση μιας εκ των μικρών ελληνικών τραπεζών, αυτή της Τράπεζας Πειραιώς, να εξαγοράσει ταυτοχρόνως δυο από τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας την ΑΤΕ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η άμεσος αποδοχή της πρότασης από την κυβέρνηση καθώς ο απουσιάζων εξ Αθηνών πρωθυπουργός κ. Γεωργ. Παπανδρέου διέταξε τηλεφωνικώς για άμεσο εξεύρεση «διεθνών» εκτιμητών, οι οποίοι να καθορίσουν τίμημα της εξαγοράς δημιουργεί πλείστα ερωτήματα. Μερικά από αυτά είναι:

Α) ποια η παρούσα και η παρελθούσα σχέση του κ. Σάλλα με το ΠΑΣΟΚ και κατά πόσο η πρόταση ήτο εν γνώσει της κυβέρνησης πριν δημοσιοποιηθεί.

Β) με δεδομένο ότι τα αιτούμενα προς εξαγορά τραπεζικά ιδρύματα πέραν της καθ’ οιοδήποτε τρόπου αντικειμενικώς υπολογιζόμενης παρούσης αξίας τους, κατέχουν τεράστια εθνική σπουδαιότητα η οποία επιβάλλει να πολλαπλασιασθεί επί ένα συντελεστή 2 ή 3 η οικονομοτεχνικώς υπολογιζόμενη παρούσα αξία τους, γεννάται το ερώτημα με ποια κεφάλαια μια μικρή τράπεζα θα εξαγοράσει ταυτόχρονα αυτά τα δύο γιγαντιαία τραπεζικά ιδρύματα της χώρας; Μήπως όπισθεν του κύριου Σάλλα κρύπτονται διεθνή τραπεζικά κεφάλαια; Πιθανώς εβραϊκής ιδιοκτησίας, όπως η  Goldman Sachs;

Γ) οι προς εξεύρεση εκτιμητές της αξίας των ΑΤΕ και ΤΤ μήπως θα επιλεγούν μεταξύ των γνωστών εβραϊκής ιδιοκτησίας οικονομολογικών γραφείων σαν αυτά που εξευτέλισαν με διεθνείς ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις την ελληνική οικονομία με αποτέλεσμα να φθάσουν τα σπρέντ στο 1200;

Δ) μήπως, εν τη βιασύνη της κυβέρνησης να πωλήσει ΑΤΕ και ΤΤ, η επιλογή των εκτιμητών θα γίνει στο γόνατο με διαδικασίες που θυμίζουν το γνωστό λαϊκό σλόγκαν για τον «μπάρμα μου τον ψεύτη;».

Ε) ήταν εκ των προτέρων εν γνώσει της Τρόϊκας και ειδικώς του εβραιοκρατούμενου Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η πρόταση Σάλλα;

Και Στ) πόσο υποβαθμίζει ο κ. Σάλλας την αξία των δύο αυτών εθνικών ιδρυμάτων ΑΤΕ και ΤΤ ώστε να προτείνει την ταυτόχρονη εξαγορά των από την μικρή τράπεζά του η οποία για να επιβιώσει προβάλλει διαφημίσεις του τύπου «κάθε ημέρα ένας πελάτης μας διπλασιάζει την κατάθεσή του»;

Το γεγονός ότι η πρόταση Σάλλα έρχεται σε μια περίοδο που η Ελλάς χάρις στις πράξεις και παραλείψεις της δικομματικής μεταπολίτευσης διανύει την χειρότερη οικονομική κρίση της ιστορίας μας επιβάλλει να αναλύσουμε την πρόταση Σάλλα και τα εξ αυτής απορρέοντα ερωτήματα ήτοι να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στη παρούσα ελληνική και στη διεθνή οικονομική κρίση.

Τον Μάϊο του 1766 ένας εβραίος της Βαυαρίας ο Αδαμ Βαιτσκχαουτ ίδρυσε το τάγμα των (illuminati) πεφωτισμένων του οποίου οι σκοποί και η ιδεολογία διαμορφώθηκαν από κείμενα διαφόρων σιωνιστών συγγραφέων της εποχής εκείνης μέχρι και της σημερινής.

Σήμερα η κατά βάση ρατσιστική αυτή οργάνωση εποπτεύει και διευθύνει μια πλειάδα άλλων παρεμφερών μυστικών σιωνιστών ή μασονικών οργανώσεων μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η λέσχη Bildeberg, η CFR το συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων (Council on forcign relations) η τριμελής επιτροπή TTC – Threelateral Comision και πολλές άλλες.

Κύρια χαρακτηριστικά των οργανώσεων αυτών είναι:
Α) διευθύνονται στη μέγιστη πλειονότητά τους από εβραίους σιωνιστές μασόνους και έχουν έδρα στις ΗΠΑ
Β) μεταξύ των μελών τους περιλαμβάνονται οι μεγιστάνες του πλούτου όπως οι δυναστείες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ ο βασιλιάς των αδαμάντων Οπενχάϊμερ και πολλοί άλλοι αμύθητου πλούτου κεφαλαιοκράτες.

Ο βασικός στόχος αυτής της τεράστιας οργάνωσης πλουτοκρατών η οποία ελέγχει το σύνολο των μυστικών αμερικανικών υπηρεσιών περιλαμβανομένου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IMF) και της Παγκόσμιας Τράπεζας είναι η δημιουργία μιας νέας κατάστασης γνωστής ως «παγκοσμιοποίηση» κατά την οποία καταργείται η εθνική κυριαρχία των διαφόρων χωρών και δημιουργείται μια νέα οργάνωση με μια διοίκηση, μια θρησκεία και μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία. Περιττό δε να αναφερθεί ότι η οργάνωση αυτών των «ιλλουμινάτι», διεκδικεί δι’ εαυτήν και δια την διοικούσα 10μελή ομάδα της την κεντρική κυβέρνηση της νέας αυτής διεθνούς τάξης πραγμάτων.

Βασικό δόγμα δια του οποίου λειτουργεί η οργάνωση αυτή είναι ordo ab chaos (τάξη από το χάος) και η συναφής έννοια «κάνε την κρίση ευκαιρία» την οποία πολύ συχνά ακούμε από αξιωματούχους της σημερινής κυβέρνησης.

Για την επίτευξη των στόχων της οι θεωρητικοί της νέας τάξης προωθούν διεθνείς ή τοπικές συγκρούσεις (Ιράν, Αφγανιστάν κλπ.) εθνικές εκκαθαρίσεις (Γιουγκοσλαβία) τρομοκρατικές ενέργειες (δίδυμοι πύργοι ΗΠΑ) κρίσεις ενέργειας και πετρελαίου περιβαλλοντικές κρίσεις (δια του μασώνου Αλ Γκορ) κλπ.

Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής κρίσης κινείται μια ελεγχόμενη από τους «ιλλουμινάτι» παγκόσμια οργάνωση γνωστής ως WWF World Wild life Fund παγκόσμιο ταμείο για την φύση.  Αυτή η οργάνωση σε συνεργασία με την τράπεζα World Conscrvations Bank (WCB) ιδρυθείσα από τους γνωστούς τραπεζίτες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ «δραστηριοποιούνται» σε μια δήθεν προσπάθεια «να σώσουμε την μητέρα μας την γη» της οποίας όμως ο βασικός στόχος είναι να περιέλθουν στην κατοχή των «ιλλουμινάτι» οι εναπομείνασες γαίες του πλανήτη οι οποίες περιέχουν φυσικούς πόρους ξυλείας, πετρελαίου, ορυκτών μεταλλευμάτων, πολύτιμων λίθων και μετάλλων κλπ.

Στον τομέα αυτό οι διάφορες δυναστείες βαθύπλουτων πλουτοκρατών κατέχουν τεράστιες εκτάσεις παραγωγής πετρελαίου και άλλων φυσικών πόρων αλλά επιδιώκουν να θέσουν υπό την κατοχή τους και τις εναπομείνασες γαίες σε χώρες του τρίτου κόσμου ή άλλων υποανάπτυκτων χωρών π.χ. Ελλάς σε αντάλλαγμα για εξόφληση δανείων με εξοντωτικούς τόκους που χορήγησαν στις χώρες αυτές.

Έχουμε την πεποίθησι ότι η επιχείρησι «εξαγορά της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος ΑΤΕ και του Τ.Τ.» εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας να τεθούν υπό την ιδιοκτησία του πολυεθνικού (εβραϊκού;) κεφαλαίου οι υποθηκευμένες στην ΑΤΕ εκτάσεις ελληνικής αγροτικής γης αφ’ ενός και αφ’ ετέρου να τεθούν υπό τον έλεγχο του διεθνούς κεφαλαίου οι καταθέσεις των Ελλήνων μικροκαταθετών στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Υ.Γ.: Τα δε αναφερόμενα κεφάλαια που θα προέλθουν για την αγορά της Αγροτικής και του ΤΤ από το Ντουμπάϊ είναι… έπεα πτερόεντα.

 

 

http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2374%3A2010-07-29-13-58-34&catid=14%3Aeconomy&Itemid=4

Related Posts
0 Comments

No Comment.