Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Fema,ένα όργανο επιβουλής στρατιωτικού νόμου

Ενα ιδιαίτερα νευραλγικό κομμάτι του κρατικού κατασταλτικού μηχανισμού της κυβέρνησης των ΗΠΑ θα αναμειχθεί σε ζητήματα πολιτικής προστασίας της χώρας μας.Tο υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε σε ενεργοποίηση σχετικού πρωτοκόλλου συνεργασίας – που είχε ψηφιστεί με νόμο του ΠΑΣΟΚ το 2002 – με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Χειρισμού Καταστάσεων Εκτάκτων Αναγκών των ΗΠΑ, γνωστής ως FEMA.

Ποια είναι όμως η FEMA;

Η F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), σημαίνει «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών».

Πρόκειται για ένα από τα βασικά τμήματα του κρατικού κατασταλτικού μηχανισμού των ΗΠΑ, το οποίο μάλιστα έχει την έδρα του στο Fort Meade της πολιτείας Maryland (Μέριλαντ), εκεί δηλαδή που είναι και η έδρα της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Ιδρύθηκε το 1979 κυρίως για την ενεργοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας, ενώ χρηματοδοτείται, εκτός όλων των άλλων, και για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, αφού επίσημα διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως είναι οι καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες αλλά και τρομοκρατικές ενέργειες. Παράλληλα, διαχειρίζεται περισσότερα από 600 στρατόπεδα συγκέντρωσης στις ΗΠΑ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, επίσης, είναι ότι από τις 36 ειδικές υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και καταστάσεων, οι 30 είναι αφοσιωμένες στην πρόληψη, αποτροπή και αντιμετώπιση τρομοκρατικών και άλλων εξωτερικών απειλών (όπως φυσικά εννοούνται από τις αμερικανικές κυβερνήσεις). Οι υπόλοιπες ήταν ελάχιστα προετοιμασμένες για την αντιμετώπιση κρίσεων από φυσικές καταστροφές και δυστυχήματα. Αλλωστε, και τα εγχειρίδια που κυκλοφορούν τελευταία από την FEMA ειδικεύονται σε θέματα βιολογικών, χημικών και ραδιενεργών απειλών. Αραγε, τι πρόκειται να διδάξουν στην Ελλάδα; Μήπως την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών; Ο βίος και η πολιτεία της FEMA παραπέμπει αλλού.

 

 


 

Οι τεράστιες φυλακές όμως τι ρόλο παίζουν;;

Γιατί σχεδιάστηκαν για ένα τόσο μεγάλο αριθμό κρατουμένων;;

Γιατί παραμένουν σε αχρησία;;

Τι περιμένουν;;

Ή μάλλον ΠΟΙΟΥΣ περιμένουν;;

—Τα παρακάτω που θα διαβάσετε είναι από το βιβλίο “Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας” του Dwight Kinman, (σελ. 79-82, έκδοση στα ελληνικά: 1998).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στρατόπεδα Κράτησης – FEMA

Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA, εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.

Επί πλέον, ιδρύθηκαν είκοσι συμπληρωματικά στρατόπεδα με βάση τον Στρατιωτικό Προϋπολογισμό του 1990-91.

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής του Μίτισγκαν, Carl Levin υπέβαλλε την Τροποποίηση του Προϋπολογισμού #656, με την οποία το Υπουργείο Άμυνας ενέκρινε, (τα έτη 1990 1991) την ίδρυση είκοσι στρατοπέδων κράτησης.

Υπάρχουν επομένως τώρα 43 στρατόπεδα κράτησης που είναι έτοιμα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.

Η Επιχείρηση αυτή ονομάστηκε REX-84 και ουσιαστικά, αποτελεί ένα τεράστιο Γκουλάγκ στο οποίο σκοπεύουν να φυλακίσουν όλους τους πολίτες που θα θεωρηθούν “εν δυνάμει ανατρεπτικοί”. (Όσοι δηλαδή αντιστέκονται στη εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους).

Από την στιγμή που θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και επιβληθεί Στρατιωτικός Νόμος σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, κάθε αντιφρονών θα μετονομασθεί απλούστατα σε “εγκληματία”, “ύποπτο τρομοκράτη” και επικίνδυνο πρόσωπο για την δημόσια “τάξη και ασφάλεια”. Η κυβέρνηση, έχοντας στα χέρια της έκτακτες εξουσίες θα προσπαθήσει να επιβάλλει το νόμο χρησιμοποιώντας τις πολυάριθμες Ομοσπονδιακές αστυνομικές υπηρεσίες.

Πού Βρίσκονται τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης;

Το “American’s Bulletin” το Νοέμβριο του 1992, έγραψε:

«Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε μια Ντιρεκτίβα για την Εθνική Ασφάλεια, Υψηλής Διαβάθμισης (NSDD – National Security Decision Directive). Αυτή η Ντιρεκτίβα έδινε επείγουσες Οδηγίες για την ενεργοποίηση δέκα τεράστιων στρατοπέδων-φυλακών σε καίριες στρατηγικές Θέσεις σε ολόκληρη τη έκταση των ΗΠΑ.

Τέσσερις από αυτές τις εγκαταστάσεις κράτησης έχουν σχεδιασθεί για την κράτηση τουλάχιστον 25.000 πολιτικών κρατουμένων. Βρίσκονται στα εξής σημεία:

Fort Chaffee, Αλάσκα

Fort Drum, Στρατιωτική Περιοχή Νέας Υόρκης

Indiantown, Στρατιωτική Περιοχή Πενσυλβάνιας

Camp Hill, Πενσυλβάνια.

Συνολικά δέκα στρατόπεδα συγκέντρωσης ενεργοποιήθηκαν βάσει του προγράμματος RΕΧ-84.

Οι επιπλέον έξη εγκαταστάσεις κράτησης έκτακτης ανάγκης, όπως ονομάζονται κατ’ ευφημισμό, συγκροτήθηκαν σιωπηλά σε υπάρχουσες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ.

Αυτές είναι οι εξής:

Fort Benning, Γεωργία

Fort Huachua, Αριζόνα

Αεροπορική Βάση Elgin, Φλόριδα

Oakdale, Καλιφόρνια

Fort McCoy, Ουαϊόμινγκ

Αεροπορική Βάση Vandenberg, Καλιφόρνια.

Εδώ και αρκετό καιρό γίνονται προετοιμασίες για μαζικές συλλήψεις, από τη μια ακτή των ΗΠΑ μέχρι την άλλη, ύποπτων αντιφρονούντων (δηλαδή νομιμοφρόνων Αμερικανών που δεν θεωρούνται “πολιτικά ορθοί” – “political correct” – σύμφωνα με την Νεοεποχίτικη ορολογία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης).

Στόχος μιας τέτοιας άνευ προηγουμένου επιχείρησης αστυνομικού κράτους είναι να επιτύχει αυτό που οι υποστηρικτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης αποκαλούν “C and C’” (Capture and Custody – Σύλληψη και Κράτηση).

Μαντέψτε ποιούς εννοούν!…

Το περιοδικό “Patriot Report” δημοσίευσε το άρθρο: ‘Η Υπουργός Δικαιοσύνης Τζάνετ Ρήνο (1993 – 2001 φωτο) συντάσσει κατάλογο προγραφών Πατριωτών:

«Σύμφωνα με τον Alyn Denham, που εκδίδει ένα Πληροφοριακό Δελτίο για την Αμερικανική πολιτική, η Υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έστειλε ένα εμπιστευτικό υπόμνημα σε όλους τους δικηγόρους, στο οποίο έγραφε ότι θα αρχίσουν ανακρίσεις εναντίον των εθνικιστών και των “Φονταμενταλιστών” (“φανατικών”) Χριστιανών.

Το υπόμνημα, που υπογράφεται από την Υπουργό κ. Ρήνο, στάλθηκε σε δικηγόρους στο Μισσισσίπι, στην Αλαμπάμα, τη Γεωργία, τη Νότια Καρολίνα, το Αϊντάχο και τη Μοντάνα.

Ανέφερε συγκεκριμένα, ότι το FΒΙ Θα πραγματοποιήσει εκτεταμένες ανακρίσεις και παρακολουθήσεις εθνικιστών και “Φονταμενταλιστών” θρησκόληπτων ατόμων και οργανώσεων σε αυτές τις πολιτείες.

Οι φάκελοι που θα συνταχθούν γι’ αυτά τα συγκεκριμένα άτομα-στόχους θα συγκεντρωθούν στην Ουάσινγκτον στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το υπόμνημα αναφέρει ότι, σε περίπτωση “εκτεταμένης εξέγερσης”, τα άτομα αυτά και οι οργανώσεις τους πρέπει να θεωρούνται ως “εν δυνάμει τρομοκράτες”.

Ο κ. Ντένχαμ γράφει: “Η ουσία όλων αυτών είναι η εξής: Οι πολίτες εκείνοι που έχουν εκτεθεί σαν υπερασπιστές του Συντάγματος, θα αρχίσουν να εμφανίζονται στη λίστα προγραφών σαν ‘υπόπτοι ανατροπείς’.”

Ένα άρθρο με τίτλο: “Ενα εκατομμύριο Αμερικανοί αντιμετωπίζει το φάσμα της σύλληψης με βάση Εκτελεστικό Διάταγμα”, στην εφημερίδα “Washington Report” γράφει:
Η “Επιχείρηση Κλοιός” (Operation Dragnet) είναι εν ισχύει κάτω από τον τίτλο ΙΙ του Νόμου McCarren. Με βάση αυτόν τον Νόμο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει την δυνατότητα να αναστείλει την ισχύ του Χάρτη των Δικαιωμάτων με ένα και μόνο τηλεφώνημα. Αν ο επικεφαλής της σημερινής κυβέρνησης κρίνει ότι η χώρα υφίσταται εισβολή, κατάσταση πολέμου ή το πιθανότερο, εξέγερση, έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσει την Επιχείρηση Κλοιός.
Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής Univac, που βρίσκεται εγκατεστημένος σε μία μυστική τοποθεσία κοντά στην Ουάσιγκτον, έχει στις βάσεις δεδομένων του τουλάχιστον 1.000.000 ονόματα και με το πάτημα ενός κουμπιού, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι έτοιμος να αρχίσει να εκτυπώνει χιλιάδες εντάλματα συλλήψεως!….

Περισσότερες αποκαλυπτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και ολόκληρο το βίντεο (διάρκειας 82 λεπτών) μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

Τελευταία έχουν “φουντώσει” οι φήμες ότι έχουν κατασκευαστεί και ήδη υπάρχουν στο στρατόπεδο της F.E.M.A. στην Τζώρτζια, 500.000 πλαστικά φέρετρα!!!
(Το γεγονός δεν είναι καθόλου φανταστικό. Βλέπε φωτογραφία)

Για ποιούς;
Για ποιόν λόγο;
Τι ξέρουν;
Τι περιμένουν;
Ή τι ετοιμάζουν;
(τυφώνας θα είναι; καταστροφικός σεισμός; ακραίες κλιματολογικές αλλαγές; τρομοκρατική επίθεση με χημικά; πανδημία; εξέγερση λόγω “οικονομικού κραχ”; ή μήπως η “τελική λύση” για τους “μη συμμορφούμενους” στην Νέα ΠαγκόσμιαΤάξη και στον επερχόμενο Παγκόσμιο Ηγέτη / “Μεγάλο Αδελφό”; )

 

Σχέδιο της fema για την χρησιμοποίηση των παστόρων σαν “ειρηνοποιούς”,για την προετοιμασία επιβουλής στρατιωτικού νόμου.

 

Η χρήση του ρόλου του πάστορα έχει προωθηθεί σε ένα πανεθνικό πρόγραμμα  της FEMA που σκοπεύει να εκπαιδεύσει τους  πάστορες και άλλους θρησκευτικούς  εκπροσώπους  για να γίνουν ένα είδος μυστικής αστυνομίας  που διδάσκουν τις κοινότητές τους να “υπακούουν την κυβέρνηση” στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την κήρυξη του στρατιωτικού νόμου, κατασχέσεις πυροβόλων όπλων , και αναγκαστική μετεγκατάσταση.

Οι διευθυντές FEMA είπαν στους  πάστορες που συμμετείχαν ότι ήταν καθήκον τους να συμβάλουν στην εφαρμογή των οδηγιών της  FEMA και  της Εσωτερικής Ασφάλειας . Η πρώτη οδηγία στους πάστορες  ήταν να κηρύξουν στις  κοινότητές την προς Ρωμαίους 13,

 

1 Πᾶσα ψυχὴ ἐξουσίαις ὑπερεχούσαις ὑποτασσέσθω· οὐ γάρ ἐστιν ἐξουσία εἰ μὴ ὑπὸ Θεοῦ· αἱ δὲ οὖσαι ἐξουσίαι ὑπὸ τοῦ Θεοῦ τεταγμέναι εἰσίν· 2 ὥστε ὁ ἀντιτασσόμενος τῇ ἐξουσίᾳ τῇ τοῦ Θεοῦ διαταγῇ ἀνθέστηκεν· οἱ δὲ ἀνθεστηκότες ἑαυτοῖς κρίμα λήψονται. 3 οἱ γὰρ ἄρχοντες οὐκ εἰσὶ φόβος τῶν ἀγαθῶν ἔργων ἀλλὰ τῶν κακῶν. θέλεις δὲ μὴ φοβεῖσθαι τὴν ἐξουσίαν; τὸ ἀγαθὸν ποίει, καὶ ἕξεις ἔπαινον ἐξ αὐτῆς· 4 Θεοῦ γὰρ διάκονός ἐστι σοὶ εἰς τὸ ἀγαθόν. ἐὰν δὲ τὸ κακὸν ποιῇς, φοβοῦ· οὐ γὰρ εἰκῇ τὴν μάχαιραν φορεῖ· Θεοῦ γὰρ διάκονός ἐστιν εἰς ὀργὴν, ἔκδικος τῷ τὸ κακὸν πράσσοντι. 5 διὸ ἀνάγκη ὑποτάσσεσθαι, οὐ μόνον διὰ τὴν ὀργὴν, ἀλλὰ καὶ διὰ τὴν συνείδησιν. 6 διὰ τοῦτο γὰρ καὶ φόρους τελεῖτε· λειτουργοὶ γὰρ Θεοῦ εἰσιν εἰς αὐτὸ τοῦτο προσκαρτεροῦντες.

το πιο συχνό  απόσπασμα που χρησιμοποιήθηκε από τον Χίτλερ για να αναγκάσει τους Χριστιανούς να τον υποστηρίξουν, προκειμένου να τους διδάξουμε να “υπακούουν στην κυβέρνηση”, όταν ο στρατιωτικός νόμος κηρύσσεται .

Είπαν στους πάστορες οτι θα υποστηρίζονταν απο ειδικές δυνάμεις  όσον αφορά τον έλεγχο των μη συνεργάσιμων ατόμων  και ότι  ακόμη και ομάδες SWAT  θα χρησιμοποιούνταν στην προσπάθεια να καταπνίξουν την αντίσταση.

 

 

Πληροφορίες για την δημιουργία του άρθρου πάρθηκαν απο Κόκκινο ουρανό και Ριζοσπάστη.

Related Posts
0 Comments

No Comment.