Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Εβραϊκά γονίδια είχε ο Χίτλερ; Ηταν τελικά απόγονος Ρόθτσιλντ;


.fullpost{display:inline;}

Σ.Α: Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια γιατί επέλεξαν αυτή την χρονική στιγμή να αφήσουν να γίνει μια τέτοια έρευνα. Το σίγουρο είναι οτι δεν είναι τυχαίο οτι επέλεξαν αυτή την χρονική στιγμή. Οσοι ερευνούν τα θέματα αυτά γνώριζαν εδω και καιρό την ιστορία για την γιαγιά του Χίτλερ. Μάλιστα κάποιοι ερευνητές έχουν αναφέρει οτι ο εραστής της γιαγιάς του Χίτλερ ανήκε στον Οίκο των Ρόθτσιλντ. Το βέβαιο είναι οτι ο διωγμός των Εβραίων απο το Χίτλερ και τους Ναζί οδήγησε στο να ενωθούν οι Εβραίοι κάτω απο την ιδέα του Σιωνισμού και να δημιουργηθεί το Ισραήλ.

▅Ο ηγέτης των ναζί είχε  βιολογικούς δεσμούς με τις  «υπάνθρωπες» φυλές που  θέλησε να εξολοθρεύσει
O βέλγος ιστορικός Μαρκ Βερμέερεν και ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος Ζαν-Πολ Μιούλντερς κατάφεραν να πάρουν δείγματα σιέλου από 39 συγγενείς του Χίτλερ, ανάμεσά τους και έναν αυστριακό αγρότη, εξάδελφό του, που κατονομάζεται μόνο ως «Νόρμπερτ Χ». Οπως έγραψαν στο περιοδικό «Κnack», από τις γενετικές εξετάσεις που έγιναν προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πως ο ηγέτης των ναζί είχε βιολογικούς δεσμούς με τις «υπάνθρωπες» φυλές που θέλησε να εξολοθρεύσει- και πως δεν ήταν ούτε «αγνός» ούτε «Αριος».

Μία απλοομάδα (σύνολο χρωμοσωμάτων Υ) που βρέθηκε στα δείγματα, η Ηaplogroup Ε1b1b1, είναι σπάνια στη Γερμανία και γενικότερα στη Δυτική Ευρώπη: «Απαντάται συχνότερα στους Βερβέρους του Μαρόκου, στην Αλγερία, τη Λιβύη και την Τυνησία, καθώς και μεταξύ των Ασκενάζι και Σεφαραδιτών Εβραίων», σημείωσε ο Μαρκ Βερμέερεν. Στην πραγματικότητα, η Ηaplogroup Ε1b1b1 συνιστά το 18-20% των χρωμοσωμάτων Υ των Ασκενάζι και το 8,6%-30% των χρωμοσωμάτων Υ των Σεφαραδιτών. «Με βάση αυτό, μπορεί κανείς να συνάγει ότι ο Χίτλερ είχε συγγένεια με λαούς που μισούσε», πρόσθεσε ο Πολ Μιούλντερς. Σύμφωνα με το περιοδικό, οι εξετάσεις DΝΑ πραγματοποιήθηκαν με τα αυστηρότερα εργαστηριακά πρότυπα.

Δεν είναι η πρώτη φορά, υπενθυμίζει η «Daily Τelegraph», που οι ιστορικοί αποδίδουν εβραϊκή καταγωγή στον Αδόλφο Χίτλερ. Κάποιοι δηλώνουν πεπεισμένοι πως ο πατέρας του, Αλόις, ήταν νόθο τέκνο μιας υπηρέτριας ονόματι Μαρία Σκίκελγκρουμπερ και ενός 19χρονου Εβραίου ονόματι Φράνκενμπεργκερ – δηλαδή ότι ο Χίτλερ ήταν κατά το ένα τέταρτο Εβραίος. Λέγεται μάλιστα πως ο ανιψιός του Πάτρικ είχε επιχειρήσει να εκβιάσει τον θείο του με αυτό το «όπλο». Ο Χίτλερ είχε ζητήσει από τον δικηγόρο του, Χανς Φρανκ, να διερευνήσει τους ισχυρισμούς και λίγο πριν από το ξέσπασμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου διακήρυξε πως «δεν είχαν καμία βάση».

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4590796

Το πήραμε απο Αντιπληροφόρηση
Related Posts
0 Comments

No Comment.