Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Ετοιμάζουν τον ΟΤΕ για ξεπούλημα στις ΗΠΑ. Τα “προβλήματα” αυξάνονται πυρετωδώς!

Έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε πια πως λειτουργεί το σύστημα. Πρώτα έρχεται η “τυχαία” συμφορά που “παίζει” συντονισμένα σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας … και μετά έρχονται οι “ΣΩΤΗΡΕΣ” από την WALL STREET

Έτσι όλο το καλοκαίρι τα πράσινα ΜΜΕ των Αμερικανών στην Ελλάδα ΔΥΣΦΗΜΙΣΑΝ όσο μπορούσαν την κρατική ΔΕΗ με τις ανάλογες επιπτώσεις στην τιμή της μετοχής της.

Ακόμα και για τις φωτιές.


Και ξαφνικά μέσα σ’αυτό το πολύ δύσκολο κλίμα για την δημόσια εταιρία ηλεκτρισμού … εμφανίστηκαν οι Αμερικάνοι … να αγοράσουν τεράστια πακέτα εκατομμυρίων μετοχών όπου η διαφορά έστω και μερικών λεπτών του ευρώ δημιουργεί τεράστια περιθώρια κέρδους. Αγοράζουν μετοχές οι ίδιοι επενδυτές-βρικόλακες που μας δανείζουν με 6% και που φρόντισαν ολόκληρη η υφήλιος να μας θεωρεί ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. Στέκει αυτό ;;;.

Τώρα τα παπαγαλάκια του ΔΝΤ ξαναπιάνουν δουλειά προκειμένου ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΟΤΕ και μετά να αλλάξει χέρια με ασήμαντο κόστος εις βάρος όλων των Ελλήνων μετόχων του που εμπιστεύονται και θέλουν να επενδύουν σε Ελληνικές και κρατικές εταιρίες.

Έτσι οι “ΤΙΜΙΟΙ και ΗΘΙΚΟΙ” Αμερικάνοι που στελεχώνουν την Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ GOLDMAN-SACHS, LEHMAN Bros, ENRON, ΓΕΡΜΑΝΟΣ κλπ , βρήκαν κι άλλα σκάνδαλα που εμπλέκουν ΜΟΝΟ Γερμανούς , τον Ελληνικό ΟΤΕ και την κυβέρνηση Καραμανλή και υπονοούμενα για εμπλοκή Βγενόπουλου.

Όπως γράφει το κρατικό-ΔΝΤ PRESS-GR παρακάτω όλο καημό:
Το σίγουρο είναι ότι η γερμανική εταιρεία που κατέχει τον ΟΤΕ ελέγχεται αυτή τη στιγμή για σκάνδαλο με μίζες, ενδεχομένως πολύ μεγαλύτερο και ευρύτερο από αυτό της Siemens.”
Προσοχή στα έντονα γράμματα που πρέπει να προσέξουμε… πάλι ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ η ένοχη εταιρία.Το επίσης σίγουρο είναι ότι ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ που κατηγορείται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ τοποθετήθηκε από το ΠΑΣΟΚ στην ηγεσία του ΟΤΕ μιας και είναι άνθρωπος του SOROS μέσω του ΕΛΙΑΜΕΠ και το επίσης σίγουρο είναι ότι η εξαγορά ενός λογότυπου (Γερμανός) με κόστος ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ ευρώ … δεν πρόκειται ποτέ να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης διότι εκεί ΔΕΝ εμπλέκονται οι “κακοί” , “άτιμοι” και “λαδεροί” ΓΕΡΜΑΝΟΙ.Παράλληλα οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ στην κυβέρνηση εργάζονται πυρετωδώς για να εντοπίσουν νομικό ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ και να υποχρεώσουν τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ σε έξοδο από τον ΟΤΕ δια της βίας. (βλέπε άρθρο δίπλα από το sofokleous10)

Τους φορολογούμενους φυσικά ΔΕΝ ενδιαφέρει ΣΕ ΠΟΙΟΝ ξεπούλησαν τον κρατικό ΟΤΕ αλλά αυτό το οποίο πρέπει να προσέξουν είναι ότι αυτή η επίμονη προσπάθεια να αλλάξει χέρι ΟΤΕ θα προκαλέσει απίστευτες ζημιές στους μικρομετόχους της κρατική υποτίθεται εταιρίας τηλεπικοινωνιών. Το κερδοσκοπικό όργιο που ετοιμάζεται στην πλάτη των μετόχων με πρόσχημα την απόδοση δικαιοσύνης από τους ” ηθικούς” ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ θα απαξιώσει τα ακριβά “χαρτιά” του ΟΤΕ και θα τα μετατρέψει σε χαρτιά υγείας. Άλλωστε το κόλπο το είχαν ξανακάνει ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα και παριστάνουν τους σωτήρες. Από τα ΜΜΕ … μην περιμένετε να ασχοληθούν με το ξεπούλημα το ΟΤΕ διότι πρέπει να σας κρατούν ενήμερους για τη σεξουαλική ζωή του Μπερλουσκόνι.

Και φυσικά ΜΗΝ περιμένετε να καταλάβετε την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ στις τσέπες σας. Αυτή συνήθως διαθέτει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ονοματεπώνυμο τύπου ΚΟΣΚΩΤΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ κλπ. Όλοι αγόρασαν ΜΜΕ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ …διότι χρειάζεται πάντα ένας μικρός στρατός από πρεζόνια και ανεγκέφαλους έτοιμους να σπάσουν τη μισή Αθήνα με το που θα δοθεί το σύνθημα. Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ έχει τον δικό της στρατό που λέγεται INDYMEDIA που συντονίζουν κάτι “μακεδονομάχοι” συγγραφείς της CIA, o Βαρδινογιάννης είχε τον ΠΑΟ κλπ κλπ Τέτοιο μεγάλο πλιάτσικο δεν μπορεί να γίνει χωρίς “μισθοφορικό στρατό” στήριξης.

Όσο για τα σκάνδαλα που εμπλέκουν ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ … αυτά δεν χρειάζεται ΟΥΤΕ να τα ξέρετε, ούτε να τα θυμάστε. Τα πράσινα παπαγαλάκια της CIA ξέρουν να παίρνουν καθαρόαιμα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ και να τα ρίχνουν στις πλάτες αυτών που υπέγραψαν για τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης και δεν παρέλαβαν τον αέρα κοπανιστό που λέγεται C4I.
macedonia-greece

……………………………………………………………………………………………….

Το έγγραφο βόμβα για το 1,1 εκ. στον ΟΤΕ από τα μαύρα ταμεία.

Κατατέθηκε από τον Πάνο Καμμένο στην εξεταστική για τη Siemens. Θυμάστε τι είχε δηλώσει ο ΟΤΕ όταν έγινε γνωστό το θέμα; Για να θυμηθούμε: Όσον αφορά το έμβασμα των €1.100.000 που φέρεται να έχει κάνει η Siemens το 2001 στην ΟΤΕ International, καλείται οποιοσδήποτε έχει στοιχεία να τα προσκομίσει, με τον ΟΤΕ να επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του.

Να δούμε τώρα ποιές θα είναι οι ενέργειες του οργανισμού που αναλώθηκε σε λεονταρισμούς νομίζοντας ότι έχει να κάνει με επίορκους λειτουργούς της ενημέρωσης, μπουχτισμένους από το μαύρο χρήμα της διαπλοκής.

Να δούμε πόσα κεφάλια θα πέσουν. Θα ακολουθήσουν και άλλα έγραφα φωτιά για να καταλάβετε τον λόγο που ο Παντελής Οικονόμου εγείρει σε όλους τους τόνους θέμα ανάκτησης της διοίκησης από το κράτος.

Να μην ξεχνάμε ότι ΑΥΤΟΣ Ο ΟΤΕ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. Αυτοί οι πολίτες χρηματοδότησαν και εξουσιοδότησαν την επιχείρηση να φυτεύει πυλώνες και υποβρύχια καλώδια σε ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Εάν νομίζουν δέκα λομπίστες ότι τον “ιδιωτικοποίησαν” και ξεμπέρδεψαν πλουτίζοντας είναι βαθιά νυχτωμένοι. Μείνετε συντονισμένοι, έχει και άλλο, συνυφασμένο με τις εξελίξεις στην Αμερική που γράψαμε χθες. Από την εξεταστική ξεκίνησαν, αυτά για τώρα.
olympia

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.