Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Έρχονται ΞΕΝΟΙ αναρχο-πράκτορες στην Ελλάδα για πρόκληση επεισοδίων στις 8 Δεκέμβρη. Μία καλή δόση τρόμου για να ξεχάσουμε την πείνα και την ανεργία

Οι Αμερικανοεβραίοι σχεδιάζουν ή καλύτερα απειλούν να ξαναχτυπήσουν την Ελλάδα με πρόσχημα τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου .

Βλέπετε από τότε … ΤΙΠΟΤΑ το σημαντικό δεν συνέβη στη χώρα μας που να απαιτούσε διεθνή κινητοποίηση των αναρχο-πρακτόρων
.

Εκκρεμεί και η υπόθεση του C4I και μόλις πληρωθούν τα “χρέη” μας … ίσως μας αφήσουν ήσυχους.

Η μετατόπιση της “επαναστατικής” γυμναστικής των ξένων πρακτόρων από τη 17 Νοέμβρη στις 8 Δεκεμβρίου έχει βαθύτερο νόημα. Η μνήμη του Πολυτεχνείου αναπόφευκτα θα φέρνει στη μνήμη τα αφεντικά της χούντας που ήταν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η CIA.

Στο Πολυτεχνείο κυμάτιζαν οι Ελληνικές Σημαίες διότι η Ελλάδα τελούσε υπό κατοχή. Σήμερα οι πράκτορες με τις αναρχο-αριστερές προβιές ΚΑΙΝΕ τις Ελληνικές Σημαίες διότι τα εθνικά κράτη ΧΑΛΑΝΕ την ανάμικτη σούπα που ετοιμάζουν για τον πλανήτη. Πρέπει ΟΛΟΙ οι λαοί να αγοράζουν MADONNA,U2, LADY GAGA , να τρώνε MCDONALDS και να ενημερώνονται από το CNN και το FOXNEWS. Έτσι ο όγκος των επεισοδίων θα μετατοπισθεί την 8η Δεκεμβρίου εις μνήμην του άτυχου Αλέξη και εις λήθην των εκατομμυρίων νεκρών που άφησαν πίσω τους οι ΗΠΑ στον πλανήτη. Οι πράκτορες βρήκαν έναν επαναστατικό συμβολισμό που κρατάει ΕΚΤΟΣ ΚΑΔΡΟΥ το ΔΝΤ, τον SOROS , το ΝΑΤΟ και βάζει στο κάδρο έναν αναλώσιμο και κατακαημένο μπάτσο των 900 ευρώ . Κι όσο τα ΜΜΕ θα μας τρομοκρατούν με τις σπασμένες τζαμαρίες στην Πατησίων … η σπείρα της GOLDMAN SACHS θα ληστεύει από όλους τους Έλληνες τον ιδρώτα μιας ολόκληρης ζωής.
Για να μπορέσει ο Παπανδρέου να “τελειώσει” τη δουλειά και να μας βάλει στη σειρά για να ακουμπήσουμε τον οβολό μας στους Εβραίους δεν πρέπει να μας αποσπούν την προσοχή ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΑ συμβάντα, ούτε φυσικά επιτρέπεται να ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ως κράτος για αγορές όπλων από Γάλλους κι Ευρωπαίους ΜΗ Αμερικανοεβραίους και να καθυστερούμε τις δόσεις στο ΔΝΤ. Ο Soros και ο Paulson είναι από τους στυλοβάτες-επενδυτές των Αμερικανικών Βιομηχανιών όπλων και των εταιριών γενικότερα που διαχειρίζονται τους “απελευθερωτικούς” πολέμους των ΗΠΑ. (Βλέπε CARLYLE GROUP – Λαυρεντιάδης, HALLIBURTON κλπ)

To ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟ δήθεν ξέσπασμα του “πράσινου” και “αναρχικού” Εβραίου KOHN-BENDIT δεν ήταν παρά ακόμα ένα λιθαράκι στο “έργο” απόσυρσης των Γάλλων και των Γερμανών προμηθευτών από το Ελληνικό Δημόσιο ώστε να επελαύνουν ανενόχλητοι οι Αμερικανοεβραίοι χρηματοδότες του .
Άλλωστε η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ των ελεγχόμενων ΜΜΕ από Εβραικά κεφάλαια αυτόν τον καιρό παίζει μία συγκεκριμένη παρτιτούρα κατά του ΣΑΡΚΟΖΙκατά της ΜΕΡΚΕΛκατά του ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

και ακολουθούν
ΙΡΑΝ

,

ΠΟΥΤΙΝ


,ΤΑΛΙΜΠΑΝ,


ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ κλπ.

Στην ΧΙΛΗ που ανέλαβαν οι Αμερικάνοι να διαχειριστούν τον απεγκλωβισμό των μεταλλωρύχων καθώς και τα ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ δικαιώματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ … η πιθανή τραγωδία παρουσιάζεται ως ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ και ειδικά όταν εμπλέκεται η ΝΑΣΑ με τη γνωστή έξαψη που προκαλεί στην φαντασία των τηλεθεατών!

Εντελώς τυχαία … ο Kohn-Bendit είναι Εβραίος, Αναρχικός, Πράσινος που μάχεται για τη σεξουαλική ελευθερία.

Ενώ είχε κι ένα “θεματάκι” με την παιδοφιλία.

Του “διέφυγε” του πάνσοφου Kohn-Bendit ότι εκτός από υποβρύχια που γέρνουν η Ελλάδα αγόρασε και ΠΟΛΛΑ F-16 που μπάζουν νερά αξίας πάνω από 2 ΔΙΣ ευρώ.

Επειδή μας ΑΡΕΣΟΥΝ πραγματικά οι “συμπτώσεις” … δείτε παρακάτω:
Ο Kohn-Bendit είναι πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό κόμμα των Πρασίνων-πρακτόρων με το όνομα EFA. . Και από διαβολική σύμπτωση στον ίδιο σχηματισμό ανήκουν και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ του Τρεμόπουλου-Soros .
Και σαν να ΜΗΝ έφτανε αυτή η διαβολική σύμπτωση ερχόμαστε και διαπιστώνουμε ότι ΚΑΙ το κόμμα των καθαρόαιμων απογόνων του Αλέξανδρου, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ-SOROS ανήκει ΕΠΙΣΗΣ στο ίδιο ΠΡΑΣΙΝΟ κόμμα EFA .
Όλοι μαζί στην παρουσίαση του “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ” Σκοπιανού Αναγνωστικού …

Πως μπήκαν όμως οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ στη Ευρωβουλή ΠΡΙΝ καν ακόμα υπάρξουν ως κόμμα;;; Έπεσε πολλή διαφήμιση, τους έβαλαν με το ζόρι σε όλες τις δημοσκοπήσεις παρόλο που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνώριζε την ύπαρξη ΤΕΤΟΙΟΥ κόμματος με ΤΕΤΟΙΟ όνομα. Κι όχι τυχαία την πρωτοκαθεδρία την είχε το ΣΚΑΙ με τον ΠΑΠΑΧΕΛΑ-Soros.
.
Διότι η ΕΠΕΛΑΣΗ των Αμερικανοεβραϊκών ΑΓΩΓΩΝ στην Ευρώπη … θα έχει ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ χαρακτήρα σε αντίθεση με τους “βρώμικους” αγωγούς των Ρώσων που ΟΥΤΕ οι Βούλγαροι δεν θέλουν.

Είναι πραγματικά απίστευτο πως οι αριστεροί στόκοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το αυτονόητο. Δεν αναρωτιούνται …
ΠΟΥ ΗΤΑΝ οι αντιεξουσιαστές όταν συνεδρίαζε η λέσχη Bilderberg;

Που ήταν οι αντιεξουσιαστές όταν δέχτηκε τέτοια επίθεση το εισόδημα των φτωχών Ελλήνων από μία ομάδα μεγαλοτραπεζιτών Εβραιοαμερικανών όπως ο Soros, ο Ρουμπίνι και ο Paulson .

EINAI “σύμπτωση” ότι κάτι τέτοιοι τύποι ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ και τα αναρχικά δίκτυα;

Που ήταν οι αντιεξουσιαστές όταν σκότωσαν τον Σωκράτη Γκιόλια αφού πρώτα προσπάθησαν να τον σταματήσουν με δικαστικά μέσα;
Που ήταν οι αντιεξουσιαστές όταν η Τρόικα και ο Soros κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι μέσα στην Αθήνα;
Που ήταν οι αντιεξουσιαστές όταν ανακοινώθηκε ότι μέχρι τον Δεκέμβριο θα “προκύψουν” άλλες 300.000 ΑΝΕΡΓΟΙ εξαιτίας του μνημονίου;

Που είναι οι αντιεξουσιαστές τώρα που αλλάζει ΥΠΟΠΤΑ ο εκλογικός νόμος βάσει του οποίου οι 120 βουλευτές του κοινοβουλίου ΔΕΝ θα επιλέγονται από τον λαό αλλά από τον εκάστοτε ΠΡΑΚΤΟΡΑ JEFFREY και τους φίλους του από το ΔΝΤ;;;

Το 40% αυτών που θα μας κυβερνούν, όσο δηλαδή και το ΝΕΟ επαρκές ποσοστό για σχηματισμό κυβέρνησης … θα το επιλέγουν ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ παρόμοια με αυτά που επέλεξαν και τον ΦΥΤΕΥΤΟ … από την Bilderberg πρόεδρο της Ευρωπαικής Ένωσης

Και τέλος … το ότι οι αναρχικοί ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ καθόλου με τα εγκλήματα που διαπράττουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ εις βάρος των επομένων δέκα γενεών φαίνεται να εξηγεί την παροχή ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενίας και προστασίας των ιστοσελίδων τους σε ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ. Τον Δεκέμβριο που όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ … δεν θα μπορούν να αγοράσουν ψωμί για τα παιδιά τους … θα δεχτούν την απαραίτητη ΔΟΣΗ … ΤΡΟΜΟΥ ώστε να ΜΗΝ τολμήσουν να βγουν να διαδηλώσουν ενάντια στο μνημόνιο.
Οι εχθροί των μοντέρνων αριστερών ταυτίζονται απόλυτα με τους εχθρούς των Εβραίων τραπεζιτών ενώ όλο το ιδεολογικό τους υπόβαθρο ΑΝΕΚΑΘΕΝ βασίζεται σε βιβλία και πάλι Εβραίων “διανοητών” που φροντίζουν για το ιδεολογικό καμουφλάρισμα των πραγματικών γεγονότων και κινήτρων όσων μας εξουσιάζουν και παράλληλα αποπροσανατολίζουν τον κοσμάκη από αυτούς που θησαυρίζουν μέσα από την εκμετάλλευση, την τρομοκρατία και την ανθρώπινη δυστυχία. Κάθε “αντι-ρατσιστική” οργάνωση και κάθε αυτόκλητος “προστάτης” ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος είναι απευθείας χρηματοδοτούμενος από ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους που έδειξαν στην πράξη τον πραγματικό τους ρόλο αιματοκυλώντας ολόκληρη την Παλαιστίνη. Βέβαια φρόντισαν να μάθουμε πολύ λιγότερα από όσο πραγματικά διέπραξαν ενάντια στους Παλαιστίνιους καθώς ελέγχουν όλα τα μεγάλα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.
Οι Αμερικανοεβραίοι τραπεζίτες μέσω των αναρχο-πρακτόρων θα φροντίσουν για ολόκληρο τον Δεκέμβριο να ΒΓΕΙ από το κάδρο και την προσοχή μας η ΑΝΕΡΓΙΑ, η ΚΡΙΣΗ και η ΠΕΙΝΑ με πρόσχημα … τον “κακό” Κορκονέα…και στο βάθος C4I και Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

Related Posts
0 Comments

No Comment.