Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ – ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ

Λες και όσα έχουν γίνει μέχρι αυτή τη στιγμή και όσα πρόκειται να γίνουν   θα έχουν άλλη αξία  αν έχουμε  ευρώ ή δραχμές.Μπορεί αυτή η πιθανή εξέλιξη να ενδιαφέρει εκείνους που ελπίζουν ή ξέρουν ότι αύριο  το πορτοφόλι τους θα έχει περιεχόμενο.
Την συντριπτική όμως πλειοψηφία του ελληνικού λαού ο οποίος ήδη  έχει μπεί στο λεωφορείο  με προορισμό τον εργασιακό και  κοινωνικό μεσαίωνα ποσώς τον ενδιαφέρει .Έτσι κι αλλιώς ξέρει ότι  η σημερινή χούντα τον μισεί και το έχει βάλει σκοπό να τον εξοντώσει  στερώντας του πρώτα  το δικαίωμα στην εργασία και ύστερα την ελευθερία και το αυτεξούσιο.Σε μια τέτοια ζοφερή νεο-ταξική φυλακή τι νόημα  έχει αν ο κρατούμενος  θα βλέπει τους έχοντες να συανλλασονται σε δραχμές ή ευρώ;
Αυτή η τρομοκρατία των  “ειδικών” και των  “ανειδίκευτων”  που μας περιγράφουν  με υπαινιγμούς την ερχόμενη χρεοκοπία και την εξ αυτής  αναγκαστική αποχώρησή μας απο την ευρωζώνη κλπ κλπ ,μου θυμίζει έντονα   τη “βροχή” των “ειδοποιήσεων” που έριχναν τα αεροπλάνα  του Ισραήλ λίγο πριν τις δολοφονικές καταιγίδες με τις βόμβες του λευκού φωσφόρου.
Αυτή είναι  η “Νέα Σιωνιστική Τάξη Πραγμάτων.
Σου  δείχνει πρώτα το “μενού του Άδη” και μετά σου σερβίρει το πιάτο του  Χάρου στο τραπέζι.Πρώτα λοιπόν ο ψυχολογικός πόλεμος και μετα ο πραγματικός.
Σου λένε  για “ελεγχόμενη” χρεοκοπία  ( Άλλος ένας νεο-εποχήτικος νεολογισμός λες και υπάρχει έλεγχος  στην πτώση του χρεοκοπημένου.Μια θρασεία χρήση λέξεων  όπως τότε που την σφαγή των αμάχων στη Σερβία την ονόμασαν “παράπλευρες απώλειες”)  για να σε τρομάξουν και να σε βάλουν στη γωνιά  σαν φοβισμένο σκυλί ανίκανο να αντιδράσει.
Ε  όχι λοιπόν! Δεν θα κάτσουμε  με σταυρωμένα τα χέρια  να παρακολουθούμε τους παλιάτσους  της κατοχικής κυβέρνησης και όλους τους αυλικούς τους να στριφογυρνούν στον αέρα το  καμουτσίκι πριν το  στρέψουν στο πρόσωπό μας.
Αν μπούμε στη φιλοσοφία   του τρόμου  και του φόβου  τότε  αυτοί θα έχουν κερδίσει τη μισή μάχη και εμείς τη μισή φυλακή.
Εδώ και τώρα  να ξεσηκωθούμε και να τους στείλουμε  μαζί με τους μπατζανάκηδες ,τους μαραγκούς , τους λαδιάρηδες βρωμόγερους φρεσκοπαντρεμένους και όλους τους υπόλοιπους δαίμονοποιημένους γενίτσαρους της παρέας τους , να κάνουν παρέα στο αφεντικό τους τον διάβολο.
Ας κάνουμε μια αρχή:
-Δεν  συμμετέχουμε στην διαχείριση  της κατάρρευσης του σάπιου πολιτικού συστήματος
-Καμία στήριξη  στα κόμματα της  διαφθοράς και της προδοσίας
-Λέμε όχι στην  πονηρή και κατευθυνομενη ενημέρωση απο τα πληρωμένα  και λεριασμένα ΜΜΕ
-Ανυπακοή σε κάθε  αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό  νόμο ,προεδρικό διάταγμα , υπουργική απόφαση.
-Αντίσταση σε κάθε είδους τρομοκρατία
-Περιθωριοποίηση και αποκλεισμός κάθε τρομοκράτη, όπως κι αν είναι καμουφλαρισμένος (είτε με κουκούλα, είτε με γραβάτα)
-Άρνηση παραλαβής  οποιασδήποτε  κάρτας ή ταυτότητας που θα  βοηθήσει  εκείνους  να μας ελέγχουν  και μας να αποστατήσουμε  αποτην πίστη μας  χάνοντας ΚΑΙ την ψυχή μας.
-Ακύρωση στην πράξη του  “νέου  σχολείου” των γενιτσάρων της  “λέσχης Bilderberg”
-Περιθωριοποίηση όλων των ψευτοπατριωτών του “ελλαδεμπορικού” των δωδεκαθεϊστών και των υπολοίπων φασιστών  που  αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα της “Νέας Εποχής”.
-Επιστροφή  στις αξίες της πίστης μας   που μόνο εκείνες θα μας καλλιεργήσουν  τον  αληθινό και σωτήριο αγωνιστικό και ομολογιακό φρόνημα.

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/


Related Posts
0 Comments

No Comment.