Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Εμπρός να απελευθερώσουμε την Αθήνα

Μόνο η ψήφος στην «Ελεύθερη Αθήνα» είναι ψήφος καταδίκης της Φαυλοκρατίας και του Μνημονίου

Οι δύο συμφοιτητές του Amherst , ο παπαΕβραίου και Σαμαράς, μας παίζουν μονά ζυγά , για να βγει το σύστημα της Φαυλοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας κερδισμένο.

Ο παπαΕβραίου, σε ένα άδειο γήπεδο, «έρημος, βαρύς και πολύ μόνος», ανακοίνωσε τον «ανεξάρτητο» Γ. Καμίνη, τον συνήγορο του «μουσουλμάνου πολίτη», για υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας, δείχνοντας ουσιαστικά τον λαθροδημαρχούλη Κακλαμάνη , τον υποψήφιο , των συμμάχων του, της Ντόρας, και του Καρα-κολοτούμπα, και του Σαμαρά, ο οποίος μας ζήτησε να ψηφίσουμε λαθρο-Κακλαμάνη

για να καταδικάσουμε με την ψήφο μας το μνημόνιο.

Ο υποψήφιος του παπαΕβραίου , της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, και του «μνημονείου», είναι ο Κακλαμάνης και ο Σαμαράς μας ζητάει να καταδικάσουμε το μνημόνιο ψηφίζοντας ….Κακλαμάνη.

Η πολιτική απάτη και η Φαυλοκρατία σε όλο της το μεγαλείο.

Ο παπαΕβραίου ανακοίνωσε τον πολύπολιτισμικό «ανεξάρτητο» αλλά απάτριδα Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη, και τον «ανεξάρτητο», «Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία», Τατούλη στην Πελλοπόννησο.

Μας δουλεύουν κανονικά.

Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο.

Μόνη καταδίκη για τον παπαΕβραίου, την Φαυλοκρατία , την Κλεπτοκρατία και το Μνημόνιο, είναι η ψήφος στην «Ελεύθερη Αθήνα».

Σπύρος Χατζάρας

Το εκλογικό Κέντρο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, λειτουργεί στην Ακαδημίας 88, στον δεύτερο όροφο. Τηλ. 210- 3800655/6

http://hellenicrevenge.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.